Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chce sie dowiedziec ile osob jest z wawki. Jaka dzielnica. Chociaz jestem warszawianka pozdrawiam cała Polske
  • bzyyczek

Kasiu, ale chodzi Ci o osoby mieszkające z Wawie? bo ja jestem radomianinem, ale tutaj studiuje i raczej już zostanę (no chyba że jakaś zagranica sie trafi),
  • Przemek Pietras

Warszawa Bie(L)any dokładnie księstwo wawrzyszewskie :D:D
    rewir : Stawy Brustmana :D:D:D
  • Anonim

okolice wawki tez moga byc. dzieki ze wpadliscie
  • bzyyczek

no ja bym powiedział że to są bardzo daleeeekie okolice... dyć to już zamierzchła prowincja Warszawy, co nie przeszkadza że i tak będę zawsze mówił ze jestem radomianinem
  • Anonim

sorki ze oto was pytam ale ile lat macie?
  • Przemek Pietras

hmmmm :d ja to stary dziad :D:D widać w opisie profilu :P
  • bzyyczek

a dlaczego sorki??? ja tam sie wieku nie wstdze:
    21, a że nie wpisłame jaka dzielnica to jush pisze: tarchomin
  • Anonim

to tarchomin czy Radom?
  • bzyyczek

obecnie żyje już od 3 lat w Wawie (na zmiane tarchomin-centrum i teraz tarchomin) a w Radomiu jestem raz na miesiąc lub na 2...
  • Szpenio wrócił do grona :D

Ja mam 23 i jestem z Mokotowa (Czerniakowska) :))
  • Anonim

byles wczoraj na polach?
  • bzyyczek

no nie było mnie... szczerze sie przyznam że ostatnio sie siadałem często do groan tak tylko przelotnie

Niestety byłem w szkole i troszkie się zdenerwowałem, bo chciałem na strongmenów popatrzeć :)
  • Anonim

no zaluj bylo na co;) hhmm

Pewnie, że żałuję, bo pierwszy raz byli w Warszawie, a ja musiałem mieć akurat szkołę :\ ale chyba w niedziele są powtórki to obejrzę sobie :))) a ty Kasiu skąd jesteś?
  • Anonim

z Włoch tych warszawskich wiec mam bliziutko na pola a poza tym lubie bardzo to miejsce

No faktycznie nie masz daleko, ale za to ja mam już kawałek do Ciebie :))) Patrzyłem w programie tv i nie widziałem powtórki :((
  • Anonim

a dziwne bylo dla mnie to ze wiecej bylo facetow na widowni niz kobiet. tylko dla mnie za duzo osob bylo
  • Anonim

Warszawa, Powiśle.
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)