-
Anonim
chce sie dowiedziec ile osob jest z wawki. Jaka dzielnica. Chociaz jestem warszawianka pozdrawiam cała Polske -
bzyyczek
Kasiu, ale chodzi Ci o osoby mieszkające z Wawie? bo ja jestem radomianinem, ale tutaj studiuje i raczej już zostanę (no chyba że jakaś zagranica sie trafi), -
Przemek Pietras
Warszawa Bie(L)any dokładnie księstwo wawrzyszewskie :D:D
rewir : Stawy Brustmana :D:D:D -
Anonim
-
-
bzyyczek
no ja bym powiedział że to są bardzo daleeeekie okolice... dyć to już zamierzchła prowincja Warszawy, co nie przeszkadza że i tak będę zawsze mówił ze jestem radomianinem -
Anonim
-
Przemek Pietras
-
bzyyczek
a dlaczego sorki??? ja tam sie wieku nie wstdze:
21, a że nie wpisłame jaka dzielnica to jush pisze: tarchomin -
Anonim
-
bzyyczek
obecnie żyje już od 3 lat w Wawie (na zmiane tarchomin-centrum i teraz tarchomin) a w Radomiu jestem raz na miesiąc lub na 2... -
Szpenio wrócił do grona :D
-
Anonim
-
bzyyczek
no nie było mnie... szczerze sie przyznam że ostatnio sie siadałem często do groan tak tylko przelotnie
-
Niestety byłem w szkole i troszkie się zdenerwowałem, bo chciałem na strongmenów popatrzeć :) -
Anonim
-
Pewnie, że żałuję, bo pierwszy raz byli w Warszawie, a ja musiałem mieć akurat szkołę :\ ale chyba w niedziele są powtórki to obejrzę sobie :))) a ty Kasiu skąd jesteś? -
Anonim
z Włoch tych warszawskich wiec mam bliziutko na pola a poza tym lubie bardzo to miejsce -
No faktycznie nie masz daleko, ale za to ja mam już kawałek do Ciebie :))) Patrzyłem w programie tv i nie widziałem powtórki :(( -
Anonim
a dziwne bylo dla mnie to ze wiecej bylo facetow na widowni niz kobiet. tylko dla mnie za duzo osob bylo -
Anonim