-
KULKA
O czymkolwiek i o kimkolwiek jeśli macie,możecie i chcecie sobie pogadać zapraszam!:) -
avalah
Czuje się głupsz niz koledzy z grupy na studiach... może być? Innych nie kojarze :) -
Joel
-
KULKA
No to Ci gratuluje ja też bym chciała żyć bez nich ale jakoś nie wychodzi zresztą każdy ma swój pomysł na życie prawda? Jedni narzekają drudzy się bawią! -
-
KULKA
W takim razie nie jesteś sam jeśli chodzi o to że czujesz się głupszy, ja też się troche odróżniam -
Tomasz P.
ludzie z kompleksami bywają groźni i niebezpieczni, lepiej ich unikać -
KULKA
-
KULKA
-
Tomasz P.
po doświadczeniach, mój nauczyciel z liceum miał wzrost 150cm, ja ze swoimi 184cm nie miałem żadnych szans na normalne stopnie, mało brakowało abym przez niego szkoły nie skończył -
Tomasz P.
nie jestem doskonały ale nie mam kompleksów, dużo pracowałem, żeby się ich pozbyć i udało mi się, ale lata na to pracowałem
-
KULKA
W takim razie jest czego Ci pogratulować tzn jednak ze kiedyś widocznie też miałeś jakieś więc ty też byłeś niebezpieczny dla otoczenia
-
KULKA
Nie uważam siebie za osobe niebezpieczną wręcz przeciwnie walcze z ludzmi którzy wprowadzają innych ludzi w kompleksy, bo tak naprawde to one nie tworzą się w Twoim umyśle tylko tworzone są przez otoczenie może to ono jest bardziej niebezpieczne? -
KULKA
Nie no nie wierze,że tylko ja w tym kraju mam kompleksy:( Widze,że rozmowa w tym temacie się nie rusza a niedawno się ktoś skarżył ze gadają tylko o tym jacy są samotni i nieszczęśliwi Chyba się pójde pouczyć to już bedzie ciekawsze zajęcie! -
Anonim
kompleksy to maja chyba wszyscy, jeden wieksze, drugi mniejsze ale zawsze jakies sa...i nic z Tym nie zdrobimy...bo wydaje mi sie ze to wlasnie jest normalne!! ale trzeba umiec sobie z nimi radzis i wszystko jest si:) -
KULKA
bo ja wiem czy wszyscy je mają,a może poprostu narzuciłam zły temat do rozmowy! Jeśli nawet je mają to o nich nie mówią bo się wstydzą tego co mogliby usłyszeć czy coś! Może mają racje? A może nie!