Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Daisy

Skoro takie forum, to czemu z tego nie skorzystać? Mam kilku przyjaciół, z którymi mogę pogadać o wszystkim, zwierzamy się sobie i pomagamy, ale wiadomo facet to nie dziewczyna, o wszystkim mu nie powiesz, we wszystkim Ci nie poradzi i nie wszystko zrozumie!

Poszukuję dziewczyny, która podobnie jak ja jest szczera i otwarta, potrzebuje bratniej duszy na dobre i złe, na wspólme pogaduchy, wyżalanie się ale też na zakupy, lody itd. Poszukuję prawdziwej przyjaciółk i może to śmieszne bo przez internet trudno znaleźć i poznać kogoś takiego ale wierzę, że może jest taka biedna osóbka jak ja, która potrzebje tego samego.

Jeśli chcecie sobie robić jaja to się wstrzymajcie, z góry dziękuję!
  • Dumiś

a ja poszukuje chomika ,ktory bylby towarzystki i rozumialby mnie doglebnie...ktoremu moglbym sie zwierzac ze wszystkich sekretow.....ehhh prawdziwych chomikow juz nie ma....
  • Oleńka

Jak chcesz chomika to oglądaj bajke pt.Hamtaro(przygody chomików)
  • Dumiś

to jakis hardcore jest? Mowisz ,ze warto ?Ok zobacze napewno;]
  • Sypyt

Daisy!!!
    Ja mogę być Twoją przyjaciółką:)
    Cieszysz się:)??
    POzdrawiam,
  • Daisy

Może to śmieszne ale ja na poważnie kogoś szukam.
  • wrr...

ja chętnie czasem z Tobą porozmawiam, a czy zostaniemy przyjaciólkami to się okaże
  • Daisy

Będzie mi miło Cię poznać :)
  • Bartu$

ja też mogłabym być twoją przyjaciólką
    ...
    uwielbiam się hihiotać...
    hihihihi
  • Grono.Net

jak nauczę się wreszcie tym magicznym narzędziem <szminką> posługiwać.... to zostanę twoją przyjaciółką... ok????
  • Malutka

hmm... Ja tylko napiszę, że możesz na mnie liczyć.. Pogadać i wysłuchać zawsze mogę :)
  • Daisy

Szkoda że się nie możemy spotkać.
  • Miss K.

tez bym mogla nia zostac tylko szkoda ze bieszkasz we wroclawiu:(ale moja rodzinka tam mieszka:)
  • Anonim

Skandal! Do czego tu doszło! To precedens na zbrodnię!

W imieniu mężczyzn, którzy poczuwają się na siłach, bym pisał w ich imieniu żądam równouprawnienia!

Nie może być tak, iż człowiek jest dyskredytowany przez sam fakt wytwarzania większej ilości tosteronu!

Kobiecemu szowinizmowi piszę: NIE!
  • Uzytkownik usuniety

A czy ja bym sie nadawał??
    Ja jestem szczery... otwart...
    potrzebuje bratniej duszy na dobre i złe...
  • OluHa

daisy szkoda ze tak daleko mieszkasz :(
    nom ale mozemy na neciq pogadac :D
  • Atka

ja sie tez moge zaprzyjaznic:) wprawdzie watpie zebysmy przy pierwszej rozmowie padly sobie w objecia z glosnym "ah" ale mysle ze jesli sie ze soba rozmawia.. spedza czas <nawet na necie:>... to przeciez ludzie zaczynaja sie lubic a pozniej staja sie przyjaciolmi no ni?:):):):):):) ja tam w przyjazn zaczynam wierzyc na nowo wiec jesli jestes zainteresowana Daisy to zapraszam...innych oczywiscie tez:) bo znajomych przeciez nigdy za wielu ^____^
  • Daisy

Bardzo mi miło:)
    A jeśli chodzi o facetów to wybaczcie, ja wierze w przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem i nawet mam taką ale potrzebuje dziewczyny, to co innego ale nie wiem czy to zrozumiecie :)
  • Daisy

Widzę, że mało chętnych ale przeciez nie o ilośc a o jakość chodzi :)
  • ┼ ... silent assassin

ja bardzo chetnie sie pisze.
    fakt. szkoda ze to Wrocław.
    ale piekne miasto ...
    kiedys planowałam tam zamieszkac..
    ale wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie
    tak czy owak..
    zglaszam sie :>
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)