-
Daisy
Skoro takie forum, to czemu z tego nie skorzystać? Mam kilku przyjaciół, z którymi mogę pogadać o wszystkim, zwierzamy się sobie i pomagamy, ale wiadomo facet to nie dziewczyna, o wszystkim mu nie powiesz, we wszystkim Ci nie poradzi i nie wszystko zrozumie!
Poszukuję dziewczyny, która podobnie jak ja jest szczera i otwarta, potrzebuje bratniej duszy na dobre i złe, na wspólme pogaduchy, wyżalanie się ale też na zakupy, lody itd. Poszukuję prawdziwej przyjaciółk i może to śmieszne bo przez internet trudno znaleźć i poznać kogoś takiego ale wierzę, że może jest taka biedna osóbka jak ja, która potrzebje tego samego.
Jeśli chcecie sobie robić jaja to się wstrzymajcie, z góry dziękuję! -
Dumiś
a ja poszukuje chomika ,ktory bylby towarzystki i rozumialby mnie doglebnie...ktoremu moglbym sie zwierzac ze wszystkich sekretow.....ehhh prawdziwych chomikow juz nie ma.... -
Oleńka
-
Dumiś
-
-
Sypyt
Daisy!!!
Ja mogę być Twoją przyjaciółką:)
Cieszysz się:)??
POzdrawiam, -
Daisy
-
wrr...
ja chętnie czasem z Tobą porozmawiam, a czy zostaniemy przyjaciólkami to się okaże -
Daisy
-
Bartu$
ja też mogłabym być twoją przyjaciólką
...
uwielbiam się hihiotać...
hihihihi -
Grono.Net
jak nauczę się wreszcie tym magicznym narzędziem <szminką> posługiwać.... to zostanę twoją przyjaciółką... ok???? -
Malutka
hmm... Ja tylko napiszę, że możesz na mnie liczyć.. Pogadać i wysłuchać zawsze mogę :) -
Daisy
-
Miss K.
tez bym mogla nia zostac tylko szkoda ze bieszkasz we wroclawiu:(ale moja rodzinka tam mieszka:) -
Anonim
Skandal! Do czego tu doszło! To precedens na zbrodnię!
W imieniu mężczyzn, którzy poczuwają się na siłach, bym pisał w ich imieniu żądam równouprawnienia!
Nie może być tak, iż człowiek jest dyskredytowany przez sam fakt wytwarzania większej ilości tosteronu!
Kobiecemu szowinizmowi piszę: NIE! -
Uzytkownik usuniety
A czy ja bym sie nadawał??
Ja jestem szczery... otwart...
potrzebuje bratniej duszy na dobre i złe...
-
OluHa
daisy szkoda ze tak daleko mieszkasz :(
nom ale mozemy na neciq pogadac :D -
Atka
ja sie tez moge zaprzyjaznic:) wprawdzie watpie zebysmy przy pierwszej rozmowie padly sobie w objecia z glosnym "ah" ale mysle ze jesli sie ze soba rozmawia.. spedza czas <nawet na necie:>... to przeciez ludzie zaczynaja sie lubic a pozniej staja sie przyjaciolmi no ni?:):):):):):) ja tam w przyjazn zaczynam wierzyc na nowo wiec jesli jestes zainteresowana Daisy to zapraszam...innych oczywiscie tez:) bo znajomych przeciez nigdy za wielu ^____^ -
Daisy
Bardzo mi miło:)
A jeśli chodzi o facetów to wybaczcie, ja wierze w przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem i nawet mam taką ale potrzebuje dziewczyny, to co innego ale nie wiem czy to zrozumiecie :) -
Daisy
Widzę, że mało chętnych ale przeciez nie o ilośc a o jakość chodzi :) -
┼ ... silent assassin
ja bardzo chetnie sie pisze.
fakt. szkoda ze to Wrocław.
ale piekne miasto ...
kiedys planowałam tam zamieszkac..
ale wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie
tak czy owak..
zglaszam sie :>