-
misiek
Witam; )
Jestem bardzo ciekaw ile zwiazków zostalo zawartych przez grono i jak wiele ich trwa do dzis a ile umarło :D
Pozdrawiam; ) -
Anonim
-
czino
-
Anonim
-
-
Anonim
Moją narzeczoną poznałem na czacie:) Zresztą - w życiu wirtualnym nie przepadaliśmy ze sobą. Wszystko zmieniło się, kiedy poznaliśmy się w "realu":)
Mieszkamy ze sobą od ponad 3 lat:) -
misiek
-
Anonim
ja z moim eks tez poznalam sie przez internet...
bylismy razem 3,5 roku:) -
misiek
-
Grono.Net
ja tez swojego chłopa poznałam przez internet an czacie i w sierpniu będziemny sobie ślubować miłośc wiernośc i uczćiwośc małzeńską =P -
misiek
-
♪ ~K8~ ☼ ♪
oo jak miło się czyta takie rzeczy; )
ee ludzie a spotykacie sie z duża ilościa ludzi poznanych z neta? jesli tak to jak wyglądaja wasze pierwsze spotkania na real? radość? zawiedzenie? :) -
Anonim
:):)
Ja organizuję co jakiś czas zloty osób poznanych przez internet... W sumie poznałem osobiście ponad setkę użytkowników czatów, forów, etc.
Pierwsze wrażenie? Bardzo różne - fakt jednak faktem, że spośród tak dużej ilości poznanych ludzi to może z 15-20 utrzymuję stały kontakt. -
Staroświecka
Ja mojego męża również poznałam przez neta.
Znamy się dwa lata.
A w kwietniu pobraliśmy się; -)
A najlepsze było to, że poznaliśmy się jednego dnia około 21:00 a około 24:15 poszliśmy na spacer (czyli następnego dnia). I tak to się zaczęło; -) -
Staroświecka
A mam jeszcze "przyjaciela" wirtualnego, którego znam ponad 3 lata.
Widziałam go dwa razy. Pierwszy raz po około roku znajomości w necie. Drugi raz na własnym ślubie.
A trzeci raz zobaczymy się w lipcu, bo idziemy do ZOO (do którego umawiamy się coś około 2 latek).
I mogę z nim rozmawiać o wszystkim i o niczym.
Jest naprawdę fantastycznym facetem.
I tu w grono.net również jest.; -) -
Grono.Net
fff sumie to różnie bywa ja ze wszystkimi których poznałam we wcześniejszych czasach na necie utrzymuję kontakt, chyba że były to jakieś felerne związki to nie ale poza tym jest fąfastycznie jechać z Wrocławia nad może w każdej chwili i nie martwić się o nocleg ani żarełko =P -
whatever...
ja swojego ex poznalam na tlenie i tez na poczatku przez net nie wydawał mi sie strasznie wyjątkowy. ale wystarczyło jedno spotkanie w realu, zebysmy zupełnie stracili dla siebie głowy. niestety trwalo to tylko 28 miesiecy :( teraz chcialabym w inny sposób poznać kogos, nie przez net, ale poki co na inny sposób się chyba niezanosi :( -
Grono.Net
-
misiek
..tak jak we wszytskim bywaja upadki i wzloty; ) ja ostatnio poznalem na gronie dziewczyne....zakrecila mi w glowie na maxa ale niestety nie powiodlo sie :| -
Grono.Net
no widzisz takie życie ale następnym razem będzie lepiej :)
3mam kciuki -
misiek