-
Misiaczek Pluszaczek
-
Anonim
Hmmm....misiaczek jak zwykle w takich i podobnych kwestiach to zależy od kobiety. Jedne wolą dobrze zbudowanych gości a inne własnie takich sympatycznych miśków.
Ja tak naprawde nie mam jednego typu faceta. Owszem podobają mi sie dobrze zbudowani faceci ale nie strongmeni, bo to już lekka przesada. Ale i misiaki tez potafią mieć w sobie dużo uroku.. więc nie sortuje facetów w takich kategoriach :) -
Misiaczek Pluszaczek
No widzisz a ja narazie poznalem same dziewczyny ktore chca miec facetow na pokaz i mnie bardzo intryguje co widzi dziewczyna w Miskou a co w takim Stronmenie -
misiaa
-
-
Misiaczek Pluszaczek
-
misiaa
-
Anonim
Nie wiem...być moze to kwestia wieku dziewczyn. Wiadomo nastolatkom zazwyczaj podobają się przystojni, dobrze zbudowani kolesie i chcą mieć takich właśnie facetów, żeby koleżankom się pochwalić.. później z biegiem latek priorytety się zmieniają.. Być moze też w strongmenie widzą silnego fizycznie faceta, który zapewni im poczucie bezpieczeństwa.. a w miśku.. nie wiem być może sympatycznego gościa, który po bliższym poznaniu może okazać się bardzo intrygującym facetem... i można tutaj tak sobie gdybac...ile kobiet tyle opinii... -
Misiaczek Pluszaczek
-
misiaa
-
Hayato
ja nie dziewczyna ale wiem ze dzeiwczyna sie koksy podobaja...bo jakby sie nei podobali to skad by ich tyle bylo ?? :> -
misiaa
-
Anonim
-
Motorbiker
witam wszystkie Misie i Gosie oczywiscie też;)))
ja nie jestem dziewczyną;) choc uwazam że fajnie by było znaleźc cos po środku.....a poza tym patrzcie dziewczyny we wnetrze a nie na mieśnie;)))
buziaki;) -
misiaa
wczoraj był tu niejaki gorion jego wygląd hm.............ale sposób wypowiedzi!!ujął mnie swoją osobą i podejściem do niektórych spraw:) -
Motorbiker
poza tym mam pytanie z innej beczki;P
czy wam tez nie chodzi ogólne forum;(((( -
Anonim
witam Macias :) buźka !! tak jasne, że po poznaniu zaczyna się liczyć to co facet ma do powiedzenia, a nie to jak wygląda. Jendak to czy z kims zaczynasz rozmawiac zależy od wygladu. Jeśli mnie ktoś w padnie w oko to chce go poznac... i tak to juz jest; ) -
Anonim
-
Misiaczek Pluszaczek
Macias mi tu ostatnio nic na tym gronie nie chodzi wiesz A wracajac do tematu to ja juz nie raz sie przejechalem na dziewczynie do tego stopnia ze potrafila mi powiedziec po miesiacu ze jestem super ale poniewaz jestem taki Misiek to nie moze zemna byc -
misiaa
Misiek gdzie ty te głupie baby wyszukujesz??
mi też nie działa ogólne:( -
Motorbiker
misiaczek----> to znaczylo że nie była ciebie warta i nie zależało jej na Tobie...tak mi sie wydaje....bo przecież nie jesteśmy z druga osobą dla wyglądu nie.....