- 1
- 2
-
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
hej z przyjemnoscia sie z Toba zaprzyjaznie jezeli chcesz ja jestem ze stolicy :) -
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
-
-
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
fajowo :) ale masz juz jakis przyjaciol czy nie i wlasnie dlatego szukasz ? -
Anonim
Mam ich dużo ale chciałam mieć trochę na gronie bo się ze mnie śmieją że jestem małą dziewczynką.
-
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
jak to sie smieja nio to nie gut z ich strony.. ja tez szukam bo niby mam wielu przyjaciol ale jak sie ostatnio przekonalem od kad maja dziewczyny to jak bym juz nie istnial i sie zastanawiam czy dalej sa moimi przyjaciolmi :( -
Anonim
No ja tez tak miałam.No śmieją się no bo mam prawie 15 lat i uważają że nie mam swojego zdania. -
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
eee ale to przeciez bez sensu zupelnie przeciez kazdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyglaszac , to oni jacys dziwni sa i to z nich trzeba sie smiac ze tak mysla :) -
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
nio mowisz ze masz 15 kazdy przeciez tyle mial ja tez mialem i ze mnie tez sie pewnie smiali ale sie tym nie przejmuje i wcale nie uwarzam tak nio i masz swoje zdanie i mozesz mowic co chcesz i gdzie chcesz a ja na pewno wyslucham :) wiec sie nie masz czym przejmowac -
>>> MarrCee <<<
hmm tzn powiem tak kiedys sluchalem naprawde duzo teraz ze tak powiem slucham czegos innego jakby przeszedlem mala przemiane, ale czesto mi sie zdarza ze mam ochote takiej ciezszej muzy poskucha do samochodu czy gdzies, no a pozatym mam wielu znajomych sluchajacych takiej muzy wiec nie jest mi obca :) -
Anonim
Ok.Wczoraj dałam temat na muzyce o metalu bo go lubie ale nie jestem metalówką ale i tak się uczepili. -
>>> MarrCee <<<
wiem zawsze tak jest wiec lepiej starac sie nie poruszac tematow ktorych sie na pewno uczepia :) a tak np jak ja bym stworzyl taki temat to ciekawe co by napisali a mysle ze bym ich zagial :D -
>>> MarrCee <<<
zreszta ciekawe jak ktos spojrzy na mnie czy powie ze metalem jestem :) moze to dziwnie zabrzmi ale lubie czasem posluchaj metalu a daze do zostania dj-em housowym niezly miks nie :D -
Anonim
-
>>> MarrCee <<<
- 1
- 2