Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • P

jak proporcje itd? bo ja mam zrobić kolację mojemu bratu a nie wiem jak i nie mam żadnego przepisu :D:D:D
  • Пaшa

kasze manne sie kupuje,a nie robi:PP
    wydaje mi sie, ze po prostusie gotuje z mlekiem, ale to tylo domysly, poczekaj na koigos bardziej kompetentnego:P
  • P

no ja wiem ze się gotuje...ale kurcze proporcje i jak i??????? jesssu jak mam mu zrobić tą kolacę????????????????? :D
  • Anonim

chyba na pól szklanki kaszy dwie szklanki wody (?) pewna nie jestem...i to zalezy czy ma byc plynna czy gęsta...
  • P

gęsta?\:> taką bym wolała...
  • Donia;)

hmm... a nie mozesz mu zrobic kanapek?:)
  • Anonim

to pól szklanki na szklanke wody czy mleka, np. z konfiturami
  • P

ooo fajnie :D dzięki bardzo :D
    to ja spadam robić :D 3majcie za mnie kciuki bo ja i kuchnia to tragedia;)
  • Anonim

Na pol litra mleka 2 lyzki od zupy kaszy. Zagotowac mleko, a gdy zacznie sie podnosic zmniejszyc gaz i mieszajac wsypywac powoli kasze. Caly czas mieszac, bo grudki sie zrobia. Gotowac na malym ogniu jakies 3-4 minuty. Smacznego
  • Anonim

ciekawa jestem co z tego wyjdzie; P pewnie glut;)
  • Anonim

Dlaczego glut ma wyjsc? Bedzie ok :-)
  • Пaшa

no
    w koncu pojawily sie ekspertki:P
  • Anonim

eri:) bo jest różnica miedzy tym co ja napisalam a tym co Ty; P
  • Anonim

No - nie da sie ukryc - jest i to dosc istotna :-) Z twojego przepisu jakis straszny gaszcz wyjdzie :-) A jesli to ma byc kaszka na mleku do zjedzenia dla malego dziecka, to moj przepis jest blizszy idealu... uwierz mi :-)
  • Grono.Net

kup mu coś w McDonalds.... niech się przyzwyczaja do takiego szajsu... w przyszłości tylko to będzie do jedzenia...
  • Anonim

gaszcz? a co to?
    wierzę, na oko dalam. ale...
    przecież gęstą chciala!!:D

frytki to calkiem dobry pomysl;P
  • Grono.Net

frytki..... BigMaca od razu..... wszystko co najlepsze... hehe
  • Anonim

gaszcz = gąszcz hihi. Nie chce mi się altu naciskać i stąd nie wiedziałaś co to takiego :-)
  • Пaшa

nie obrazajcie frytek, one nie sa domena maka:P
  • Anonim

tak frytki... i to takie nie smażone w glębokim oleju tylko z mikrofalówki; )
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)