-
P
jak proporcje itd? bo ja mam zrobić kolację mojemu bratu a nie wiem jak i nie mam żadnego przepisu :D:D:D
-
Пaшa
kasze manne sie kupuje,a nie robi:PP
wydaje mi sie, ze po prostusie gotuje z mlekiem, ale to tylo domysly, poczekaj na koigos bardziej kompetentnego:P -
P
no ja wiem ze się gotuje...ale kurcze proporcje i jak i??????? jesssu jak mam mu zrobić tą kolacę????????????????? :D -
Anonim
chyba na pól szklanki kaszy dwie szklanki wody (?) pewna nie jestem...i to zalezy czy ma byc plynna czy gęsta... -
-
P
-
Donia;)
-
Anonim
-
P
ooo fajnie :D dzięki bardzo :D
to ja spadam robić :D 3majcie za mnie kciuki bo ja i kuchnia to tragedia;) -
Anonim
Na pol litra mleka 2 lyzki od zupy kaszy. Zagotowac mleko, a gdy zacznie sie podnosic zmniejszyc gaz i mieszajac wsypywac powoli kasze. Caly czas mieszac, bo grudki sie zrobia. Gotowac na malym ogniu jakies 3-4 minuty. Smacznego -
Anonim
-
Anonim
-
Пaшa
-
Anonim
-
Anonim
No - nie da sie ukryc - jest i to dosc istotna :-) Z twojego przepisu jakis straszny gaszcz wyjdzie :-) A jesli to ma byc kaszka na mleku do zjedzenia dla malego dziecka, to moj przepis jest blizszy idealu... uwierz mi :-) -
Grono.Net
kup mu coś w McDonalds.... niech się przyzwyczaja do takiego szajsu... w przyszłości tylko to będzie do jedzenia... -
Anonim
gaszcz? a co to?
wierzę, na oko dalam. ale...
przecież gęstą chciala!!:D
frytki to calkiem dobry pomysl;P -
Grono.Net
-
Anonim
gaszcz = gąszcz hihi. Nie chce mi się altu naciskać i stąd nie wiedziałaś co to takiego :-) -
Пaшa
-
Anonim
tak frytki... i to takie nie smażone w glębokim oleju tylko z mikrofalówki; )