-
Anonim
Ja też szukam kogoś, z kim mogłabym pogadać, bo nudno w robocie, a muszę jeszcze zostać po godzinach...
<zygi> -
Joel
-
Anonim
-
Anonim
-
-
amatorkwasnychjablek
okropnie cnie cce mi sie nic dzisiaj robicx... a szczegolnie w pracy!! aaaaa!! ja chce stad wyjsc!@ -
Joel
ja dzis siedzialem z 4 h i nic nie robilem, bo siec padla. Wiec teraz siebardzo bardzo ciesze, ze... mozna sie poob ijac na gronie. Chociaz robic tez cos mam... :)). -
Anonim
-
Anonim
To wyjdź! hahha Jak moja koleżanka zwykła mi powtarzać - pamiętaj, to ty rządzisz swoim życiem hahha -
Joel
jak zwykle, grzebac w sieci w poszukiwaniu informacyj... A dzien jaki jest, skoro rok ten sam i miesiac? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
własnie czekam na koniec pracki, a potem jade na rancho :))) i rowerek :)))
a poza tym to jakis dziwny ten dzien... -
Anonim
-
Joel
15 to jeszcze tak idealnie w srodku znaku zodiaku. Co prawda nie wierze w znaki, ale... Skorpionow strasznie, strasznie, strasznie duzo na roznych formach dyskusyjnych czy nawet randkowych. az dziwne :> -
Anonim
-
Anonim
witam, chba po całym dniu biegania i szukania po różnych topicach trafiłem na ciekawą rozmowę, już powoli przestałem wierzyc w Grono; ) -
Anonim
No bo to są zwykle osoby ciekawe świata, towarzyskie i luiące rozrywkę, poza tym czego się nie robi by się w pracy nie przemęczać haha