Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja też szukam kogoś, z kim mogłabym pogadać, bo nudno w robocie, a muszę jeszcze zostać po godzinach...
    <zygi>
  • Joel

A nie mozesz sie zajac praca? :P
  • Anonim

Zajmuję się jeśli jest ale to martwy okres
  • Anonim

Ten sam rocznik i ten sam miesiąc
  • amatorkwasnychjablek

okropnie cnie cce mi sie nic dzisiaj robicx... a szczegolnie w pracy!! aaaaa!! ja chce stad wyjsc!@
  • Joel

ja dzis siedzialem z 4 h i nic nie robilem, bo siec padla. Wiec teraz siebardzo bardzo ciesze, ze... mozna sie poob ijac na gronie. Chociaz robic tez cos mam... :)).
  • Anonim

A co?
  • Anonim

To wyjdź! hahha Jak moja koleżanka zwykła mi powtarzać - pamiętaj, to ty rządzisz swoim życiem hahha
  • Joel

jak zwykle, grzebac w sieci w poszukiwaniu informacyj... A dzien jaki jest, skoro rok ten sam i miesiac?
  • Anonim

dokładnie po środeczku - 15
    :)))
  • Anonim

to się przyłącze, jeśli można, jakiś ten dzień taki nijaki..
  • Anonim

Ja po 25-tym :) troszke...

Pozdrawiam :D
  • Anonim

No cześć. Co słychać?
  • Anonim

KabooM a ty gdzie pracujesz?
  • Anonim

własnie czekam na koniec pracki, a potem jade na rancho :))) i rowerek :)))
    a poza tym to jakis dziwny ten dzien...
  • Anonim

HI bratek
  • Joel

15 to jeszcze tak idealnie w srodku znaku zodiaku. Co prawda nie wierze w znaki, ale... Skorpionow strasznie, strasznie, strasznie duzo na roznych formach dyskusyjnych czy nawet randkowych. az dziwne :>
  • Anonim

Fajnie że ktoś też to zauważył.
  • Anonim

witam, chba po całym dniu biegania i szukania po różnych topicach trafiłem na ciekawą rozmowę, już powoli przestałem wierzyc w Grono; )
  • Anonim

No bo to są zwykle osoby ciekawe świata, towarzyskie i luiące rozrywkę, poza tym czego się nie robi by się w pracy nie przemęczać haha
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)