-
A
Potrzebny jesteś;) może własnie Ty, zeby przytulił, powiedzial dobre słowe, pocieszył w cięzkich chwilach... po prostu ktoś.....;) -
MASTA- No One Else...
-
Anonim
MASTA BONER, KURDE PODZIEL SIĘ Z KOBIETĄ LESZKIEM... LESZKI TO POTĘGA, NAJLEPSZE PIWO W POLSCE;) -
Grono.Net
ja mam dobra rade dla tych ktorzy ciagle szukaja, zeby.. przestali :) milosc przychodzi sama. uwierzcie na slowo. moja milosc jest ze mna dwa lata :)) -
-
Anonim
tez tak uwazam Justynko , ale jak sie jest samemu nie zawsze wychodzi (tzn. niekoniecznie szuka sie jej, ale napewno czeka) -
A
-
Grono.Net
ja tez mowilam ze ciezko, i w ogole, ze ktos musi mnie przytulic. przestalam o tym myslec, zajelam sie czyms co mnie pochlonelo bez reszty. ksiaze sam sie zjawil :) wspomnicie moje slowa; D; ) -
Grono.Net
-
Anonim
ja tez nie szukam, nawet bym nie potrafila :)
ale zgadzam sie ze fajnie jest miec sie do kogo przytulic, dzis np. milam taka ochote, a nie bylo do kogo, nawet w poblizu nikogo nie bylo :))) -
MASTA- No One Else...
Ooo!to juz jest kilka takich osob, ktore nie maja sie do kogo przytulic...a leszkiem moge sie podzielic; ) -
A
-
Anonim
chetnie napilabym sie piwka, ale nie lecha.. gusuje jak to mowia moi kumple w "orenzadkach" :)))))))
-
-
Anonim
-
Anonim
-
MASTA- No One Else...
-
Anonim
-
MASTA- No One Else...
ja tez, ale z jakiejs imprezy mi zostala.a! jakies czerwone wino paleta sie jeszcze po lodowce. no dobra, ale wracajac do tematu to kto mnie przytuli?! -
Anonim
ja moge :)) ale wino jeszzce jest, trzeba bylo tak od razu, wina sa gut :] -
Grono.Net