Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A

Potrzebny jesteś;) może własnie Ty, zeby przytulił, powiedzial dobre słowe, pocieszył w cięzkich chwilach... po prostu ktoś.....;)
  • MASTA- No One Else...

taa...nie tylko ty szukasz takiej osoby :)
  • Anonim

MASTA BONER, KURDE PODZIEL SIĘ Z KOBIETĄ LESZKIEM... LESZKI TO POTĘGA, NAJLEPSZE PIWO W POLSCE;)
  • Grono.Net

ja mam dobra rade dla tych ktorzy ciagle szukaja, zeby.. przestali :) milosc przychodzi sama. uwierzcie na slowo. moja milosc jest ze mna dwa lata :))
  • Anonim

tez tak uwazam Justynko , ale jak sie jest samemu nie zawsze wychodzi (tzn. niekoniecznie szuka sie jej, ale napewno czeka)
  • A

ja nie szukam tylko dobrze czasami miec kogos kto przytuli;)
  • Grono.Net

ja tez mowilam ze ciezko, i w ogole, ze ktos musi mnie przytulic. przestalam o tym myslec, zajelam sie czyms co mnie pochlonelo bez reszty. ksiaze sam sie zjawil :) wspomnicie moje slowa; D; )
  • Grono.Net

lubię rocznik 74, ale 73 tez może być; )

<przytul>
  • Anonim

ja tez nie szukam, nawet bym nie potrafila :)
    ale zgadzam sie ze fajnie jest miec sie do kogo przytulic, dzis np. milam taka ochote, a nie bylo do kogo, nawet w poblizu nikogo nie bylo :)))
  • MASTA- No One Else...

Ooo!to juz jest kilka takich osob, ktore nie maja sie do kogo przytulic...a leszkiem moge sie podzielic; )
  • A

to ja Was na dobranoc tulę:) papappaapapaa:)
  • Anonim

chetnie napilabym sie piwka, ale nie lecha.. gusuje jak to mowia moi kumple w "orenzadkach" :)))))))
  • Wrażu

akcja wzajmneego tulenmia <przytul>
  • Anonim

spi dobrze calineczko <przytul> :*
  • Anonim

chyba tak... musimy sie nawzajem "podopieszczac" :D
  • MASTA- No One Else...

przygarnij kropka...poza leszkiem,zubrowke posiadam...
  • Anonim

a fujjj.... wodce mowie nein :))))))))))))))))))))
  • MASTA- No One Else...

ja tez, ale z jakiejs imprezy mi zostala.a! jakies czerwone wino paleta sie jeszcze po lodowce. no dobra, ale wracajac do tematu to kto mnie przytuli?!
  • Anonim

ja moge :)) ale wino jeszzce jest, trzeba bylo tak od razu, wina sa gut :]
  • Grono.Net

:)
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)