-
Anonim
-
Ewuśka
o czym chcesz zapominać??
wirtualnie trudno przytulić!!
pogadać moge!! -
Anonim
Hm... zapomniec...o poprzednim swiecie....o poprednich..zranieniach......
Ja naprawde nie che wiele...chce kochac..i byc kochanym...; ( -
Ewuśka
Hmm...niby niewiele ale jak trudno to osiągnąć...
Coś o tym wiem..niestety -
-
Anonim
A kto nie chce byc kochany i kochać... chyba większość ludzi chce się wyrwać z klatki którą narzuca nam rzeczywistość a samotność nas ogranicza.... -
Grono.Net
To racjonalista czy romantyk?? bo w profilu racjonalista, a tu romantyk...gubie sie... -
Ewuśka
-
Ewuśka
-
Anonim
Romantyczny racjonalista...racjonalista jesli chodiz o zycie... codzienne..rozmowy z ludzmi..romantyk, jesli idzie o sprawy duchowe..itp.
-
Grono.Net
i potrafisz to tak precyzyjnie rozdzielic i w zaleznosci od sytuacji kierowac sie danym systemem?? -
Grono.Net
i potrafisz to tak precyzyjnie rozdzielic i w zaleznosci od sytuacji kierowac sie danym systemem?? -
Grono.Net
i zaden ze mnie formalista, tak sie pytam z ciekawosci...moze to jest to ukryte dno ktorego szukam... -
Ewuśka
ale w sumie rzeczywiscie ciekawe...
jak sobie radzisz..czy to coś w rodzaju schizofrenii...
bo jednak racjonalizm a romantyzm to dwie cholernie rózna sprawy!!!!!!!!!!!! -
Grono.Net
i jeszcze jedno pytanko...zawsze w rozmowach z ludzmi kierujesz sie zimnym racjonalizmem?? -
Anonim
Zimnym nie... ale..czasem drażnia mnie odpowiedzi z cyklu "nie bo nie" ...o taki racjonalizm mi chodzi....... i można to rzodzielić, wcale nie mając nerwicy natrectw, czy schizofrenii paranoidealnej.... i nawet nie trzeba sie starać za bardzo..jak ktosto umie..to wychodzi tak samo.... -
... ...
<przytulam> i <głaszcze> co prawda wirtualnie aczkolwiek bardzo gorąco bo sama jestem niepoprawną zranioną romantyczką.....pozdrowionka -
Grono.Net
ok, nie bede niszczyl Twojego swiata, widzac ze przynosi to efekty...nie bede tez komentowal "jak ktos to umie"...nauczyles sie tego?? urodziles sie z tym?? napisz o tym ksiazke bo to moze byc rewolucja...albo scenariusz filmowy jakis...ja moge Ci napisac dialogi dla opozycji dla Twojego myslenia...
pozdrawiam...zrobie sobie galaretke brzoskwiniowa -
Anonim
Napisałes..to dlatego, że co... chcesz byc zajebisty tak?? Bo uważasz,ze jak uzyjesz paru słówek wiecej..to zaraz będe lepszy, bogatszy w doznania od twojej inteligencji... znalazł sie, paologitolo - postrach damskich ubikacji.... wiesz... nie pdoba Ci się, jaki jestem, to nikt Ci nie każe tu pisać... daj sobie spokoj a przedewszystkim mi... bo takich cwaniaków z miodem w uszach..to przerabiałem juz kilku, a jesli masz natchnienie do pisania scenariuszy... to możesz sobie ugotowac nawt całe wiadro galaretki... a potem na deser jesze kisiel...i jajko sadzone... Pokój! -
Grono.Net
-
Ewuśka
Kooty:
"nie bo nie" - to jest racjonalizm...
boze to czego mnie na tych studiach ucza...
Cała prawda: nie zapomnij o truskawakch nie moze ich zabraknąc w tym jadłospisie :P