Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kogoś, kto przytuli, pogada... pozwoli zapomnieć....; (
  • Ewuśka

o czym chcesz zapominać??
    wirtualnie trudno przytulić!!
    pogadać moge!!
  • Anonim

Hm... zapomniec...o poprzednim swiecie....o poprednich..zranieniach......

Ja naprawde nie che wiele...chce kochac..i byc kochanym...; (
  • Ewuśka

Hmm...niby niewiele ale jak trudno to osiągnąć...
    Coś o tym wiem..niestety
  • Anonim

A kto nie chce byc kochany i kochać... chyba większość ludzi chce się wyrwać z klatki którą narzuca nam rzeczywistość a samotność nas ogranicza....
  • Grono.Net

To racjonalista czy romantyk?? bo w profilu racjonalista, a tu romantyk...gubie sie...
  • Ewuśka

ty za to z pewnościa formalista :)
  • Ewuśka

ty za to z pewnościa formalista :)
  • Anonim

Romantyczny racjonalista...racjonalista jesli chodiz o zycie... codzienne..rozmowy z ludzmi..romantyk, jesli idzie o sprawy duchowe..itp.
  • Grono.Net

i potrafisz to tak precyzyjnie rozdzielic i w zaleznosci od sytuacji kierowac sie danym systemem??
  • Grono.Net

i potrafisz to tak precyzyjnie rozdzielic i w zaleznosci od sytuacji kierowac sie danym systemem??
  • Grono.Net

i zaden ze mnie formalista, tak sie pytam z ciekawosci...moze to jest to ukryte dno ktorego szukam...
  • Ewuśka

ale w sumie rzeczywiscie ciekawe...

jak sobie radzisz..czy to coś w rodzaju schizofrenii...
    bo jednak racjonalizm a romantyzm to dwie cholernie rózna sprawy!!!!!!!!!!!!
  • Grono.Net

i jeszcze jedno pytanko...zawsze w rozmowach z ludzmi kierujesz sie zimnym racjonalizmem??
  • Anonim

Zimnym nie... ale..czasem drażnia mnie odpowiedzi z cyklu "nie bo nie" ...o taki racjonalizm mi chodzi....... i można to rzodzielić, wcale nie mając nerwicy natrectw, czy schizofrenii paranoidealnej.... i nawet nie trzeba sie starać za bardzo..jak ktosto umie..to wychodzi tak samo....
  • ... ...

<przytulam> i <głaszcze> co prawda wirtualnie aczkolwiek bardzo gorąco bo sama jestem niepoprawną zranioną romantyczką.....pozdrowionka
  • Grono.Net

ok, nie bede niszczyl Twojego swiata, widzac ze przynosi to efekty...nie bede tez komentowal "jak ktos to umie"...nauczyles sie tego?? urodziles sie z tym?? napisz o tym ksiazke bo to moze byc rewolucja...albo scenariusz filmowy jakis...ja moge Ci napisac dialogi dla opozycji dla Twojego myslenia...
    pozdrawiam...zrobie sobie galaretke brzoskwiniowa
  • Anonim

Napisałes..to dlatego, że co... chcesz byc zajebisty tak?? Bo uważasz,ze jak uzyjesz paru słówek wiecej..to zaraz będe lepszy, bogatszy w doznania od twojej inteligencji... znalazł sie, paologitolo - postrach damskich ubikacji.... wiesz... nie pdoba Ci się, jaki jestem, to nikt Ci nie każe tu pisać... daj sobie spokoj a przedewszystkim mi... bo takich cwaniaków z miodem w uszach..to przerabiałem juz kilku, a jesli masz natchnienie do pisania scenariuszy... to możesz sobie ugotowac nawt całe wiadro galaretki... a potem na deser jesze kisiel...i jajko sadzone... Pokój!
  • Grono.Net

i jak go nie przytulac?? :))))))))))
  • Ewuśka

Kooty:
    "nie bo nie" - to jest racjonalizm...

boze to czego mnie na tych studiach ucza...

Cała prawda: nie zapomnij o truskawakch nie moze ich zabraknąc w tym jadłospisie :P
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)