- 1
- 2
-
spinkris
smutno mi...."palce mi drentwieja... GDZIE SA MOJE PALCE !!!! ---- niech mnie ktos przytuli" -
zieef
-
spinkris
-
Vika
Ja tez mam very trudny okres.... jeden z gorszych od dluzszego czasu
Za tem tule mocno jezeli pomoze.... Mi przy okazji tez sie przyda -
-
spinkris
Dziekuje bardzo za kazdy uscisk napewno sie przyda.... od przybutku glowa nie boli... sciskam rowniez -
Grono.Net
-
Anonim
nie lepiej scisnac bronka w dloni ? ruszyc dupe wybrac sie do knajpy i tam pewnie sie pelno osob znajdzie ktore tez tego potrzebuja. Ciag 0 1-kowy cie nie przytuli. -
tytus
Widze, ze jak na razie same usciski od kobiet, wiec jako pierwszy facet przytule mocno. Zwlaszcza, ze mam bardzo duuuuuzy sentyment do wroclawskich dziewczyn. Cale zycie mieszkalem we wrocku, a teraz na starosc pzryszlo mi sie meczyc w stolycy :(
jeszcze raz cieple usciski :) -
tytus
hehe juz chyba czas z tej roboty isc do domu
myslalem ze jestes kobieta :D ech -
Fiatek
a ja mam smoka i nie zawaham się go uzyć.....tylko nie wiem czy do przytulania...;) -
Grono.Net
"każdy ma jakiegoś bzika...
...każdy jakieś hobby ma, a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa"
Tak mi się z tym smokiem i wymienianiem skojarzyło :P
-
spinkris
a co skopie im porecz ze nie beda wiedzialy ktoredy na gore :D ale bedzie jatka -
uns33n
-
spinkris
-
Anonim
-
spinkris
-
spinkris
EEEEE nikt nie che ze mna pisac pewnie dlatego ze jestem glupi i nudny ... :((((((( -
Grono.Net
-
S.J.Loki
-
Frida
FELIX://nie lepiej scisnac bronka w dloni ? ruszyc dupe wybrac sie do knajpy i tam pewnie sie pelno osob znajdzie ktore tez tego potrzebuja. Ciag 0 1-kowy cie nie przytuli.//
Ano racja, Felix. Ano racja. Tylko widzisz; w barze wcale nikt się nie śpieszy do tego, by przytulać obce osoby (no chyba że jest po machu albo kuflu), a zera i jedynki tak się pchają, że hej!
- 1
- 2