-
mr. كامل
Podoba mi się dziewczyna ze szkoły...
Koleżanka zdobyła mi jej numer gg... gadałem z nią dzisiaj... chwilę .. po czym w nie wyjaśnionych okolicznościach przestała pisać... (pewnie nie musiała pójść, ale nie pożegnała się..). Dziewczyna mnie jeszcze nie zna... nie widziała... Powiedziałem, że jestem Kamil i wie z jakiej klasy (u mnie w klasie jest dwóch Kamili..)
i co zrobić teraz? Zagadać teraz na żywo czy coś w tym rodzaju...? a jak tak to co mam zrobić, jak rozpocząć temat itd..?
Wyglądem nie "grzesze"... nie jestem żadnym typem modela.. więc może być problem , że jej się nie spodobam ... co wtedy ... HELP!!! -
rod vel radosny :D
-
mr. كامل
-
H B Kondi
dzisiaj, czyli wczoraj - już jesteś jeden dzień do przodu. teraz tylko weź delikatnie na wstrzymanie i rozplanuj początek rozmowy... -
-
Anonim
ale po co czekac? jesli sie mu podoba, to po co robic podchody? okaz jej, ze jest wyjatkowa. usmiechaj sie, mozesz delikatnie zasugerowac, ze slicznie wyglada, na pewno macie jakies wspolne tematy, ew mozesz zaczac od rozmowy "o szkole" czy wspolnych znajomych... ale przede wszystkim - nic na sile.
co do wygladu (twojego) - po prostu sie nie przejmuj. nie sadze, zebys znal wiele osob, ktore sa wybitnie piekne. ty masz jej nie czarowac ladna buzia tylko tym, co masz w glowie, bo tylko tak mozna zawladnac kobieta (bardziej, niz zgrabnym tylkiem). a w ogole, to naprawde malo osob jest bardzo brzydkich. zwykle kazdy ma jakas piekna czesc ciala. pomysl tak i badz dzielny. i zadnych bezsensownych podchodow, nie ma nic gorszego. i ty sie denerwujesz i ona. -
mr. كامل
hmm, dobra propozycja :D
bo raczej nie podejdę do niej... i nie powiem:
cześć, jestem Kamil, podobasz mi się.
no dobra, co zrobić..:
Podchodzę i co powinniem powiedzieć najpierw.. (skoro jej trak naprawdę nie znam.. i nawet tak w realu nie gadałem , tyle, że na przerwach widziałem..) -
Anonim
moze powinienes jeszcze porozmawiac z nia przez gg, ale jesli juz w ten sposob sie "znacie" to chyba bedzie w porzadku, jesli podejdziesz, ladnie sie przywitasz i np zaczniesz rozmowe o waszej internetowej rozmowie; ) wlasciwie to malo wazne, o czym bedziecie rozmawiac, wazne, zebys w ogole podszedl. mozesz pytac o klasowki, o to, co bedzie robic, czy dobrze sie dzis czuje, czy ogladala cos ostatnio ciekawego lub czy bedziecie rozmawiac tego dnia na gg. musi po prostu poczuc twoja obecnosc. -
H B Kondi
jak przechodzisz, to sie do niej usmiechnij - jak odwzajemni to dobrze, podchodzisz i zagadujesz...
jak nie to od poczatku...
a jak zaczac? moze od starego dobrego czesc?
a jak chcesz cos planowac i macie wspolna kolezanke to podejdz do nich, gdy razem gadaja w niby waznej sprawie i sie przedstaw... -
mr. كامل
ja zyskać pewność siebie... bo tego raczej nie posiadam :(
poza tym jak pokonać stres...?? -
mr. كامل
ona nie jest nasz wspólna , ta dziewczyna (Kasia) nie zna moje koleżanki z klasy (Natalia)... Natalia zdobyła dla mnie jej numer gg.... -
Konrad
kamilos trzymam kciuki ze Ci się uda :) bo tak w ogole to musi sie udac! -
H B Kondi
to tak jak ze wszystkim innym: pierwsze sznurowadlo, pierwsze kanapki, pierwsza jajecznica - jak zaczniesz samo jakos pojdzie... -
Konrad
czlowieku :) kasia to najlepsze imię jakie znam - na pewno Ci się uda, tylko się postaraj, bądż kulturalny, szarmancki, kochany i cudowny zarazem, postaraj sie zminimalizować swoje wady przy jednoczesnej maksymalizacji zalet :) -
Anonim
po prostu sie nie przejmuj, ona w koncu jest kims na kim ci zalezy - jesli jest mila, fajna dizewczyna, to przymknie oko na twoje ewentualne zdenerwowanie, ktore zreszta pewnie szybko minie. badz soba. nic nie udawaj. zadnych podchodow, bo to wlasnie moze sie zle skonczyc. badz szczery, bo przeciez ona ma polubic ciebie a nie jakiegos pozera. i przeciez rozmawialiscie przez interet, wiec juz troche znasz ja a ona ciebie. wystarczy sie przypomniec :) -
Konrad
trillian dlaczego masz w profilu że ludzie nie lubią z Tobą rozmawiać :>?? mogę zostać kompjutrem na chwilę? -
mr. كامل
może lepiej najpierw pogadać przez neta.. z jakieś 2-3 dni, a dopiero do kontr-ataku w realu :)
Tylko poza tym , jak to się dowiedzieć czy ja chłopaka... -
mr. كامل
ja osobiście już zaczynam lubić rozmawiać z tobą, Trillian i z wami :D -
H B Kondi
jakiegoś pozera...
żeby od razu tak...
należy czasem zrobić wszystko, żeby wyjść na fajnego gościa i udowodnić pannie, że mamy dobry materiał genetyczny...
czyli inteligentny dowvip rulez -
Konrad
lepiej przestań lubić rozmawiac z nami i zacznij myśleć jak porządnie przeprowadzić rozmowę z Kasią :) teraz w kinei leci Królestwo Niebieskie - zabierz ją na to, albo chociaż na spacer... na pewno coś poradzisz! -
mr. كامل