-
Anonim
Mówi się, że miłość między kobietą a mężczyzną nie istnieje. Że prędzej czy później ktoś się kimś zakocha...
Prawda! Prawda! Prawda!
Nie da się żyć w przyjaźni. -
Iwcia
zalezy kto jakie ma doswiadczenia..
kiedys nie wierzylam bo sie rozczarowalam. teraz? wierze. mam dwoch przyjaciol plci meskiej i wiem ze to obustronnie czysta przyjazn:) -
Daria
Ja tez sadze,ze istnieje czysta przyjazn damsko-meska. Ja przyjaznie sie z facetem,ktory ma dziewczyne. Dzieki wspolnej pomocy, latwiej nam zrozumiec niektore zachowania i humory swoich połowek, a wrazie klotni jest komu sie wygadac -
Iwcia
-
-
Ola
u mnie większośc tych "przyjaźni" kończy się tym że zrywamy albo ogranicamy kontakty bo jednej osobie prędzej czy później zaczyna zależeć ... chociaż jest jeden kolega z którym gadam i wiemy ze nic nie bedzie ... ale to tylko kilka okazów .... -
Anonim
nikt nie przetłumaczy mi, że przyjaźń między osobami płci przeciwnej nie istnieje.. ja uważam, że istnieje.. i nie jest niczym dziwnym.. a jeśli ktoś temu zaprzecza, oznacza to, że nie przeżył takiej przyjaźni która sie nie kończy miłością.. a uwierzcie, że nie każda ma takie zakończenie.. trzeba znaleźć tylko odpowiednią osobę z którą sie dobrze dogadujesz a nie "zakochujesz" :) -
świat zapomniany
zgadzam sie z Toba;wszystko zalezy od "doboru"przyjaciela jesli odrazu sobie postawisz ultimatum ze to bedzie twoj przyjaciel to nie ma sily zeby bylo inaczej;mnie chyba nikt nie przekona ze taka przyjazn nie istnieje ostatnio probowali mnie przekoonac ale nie udalo im sie i ja w taka przyjazn bede chyba juz zawsze wierzyc i bede sie ja podwojnie cieszyc bo w gruncie rzeczy to taka przyjazn nie jest prosta -
Anonim
oczywiście, że taka przyjaźń jest :) może w to nie wierszysz bo masz jakieś przykre doświadczenie, pewnie poprostu nie miałeś odpowiedniej przyjaciółki XD -
Anonim
Przyjaźń.... bliska przyjaźń.... a zwykłe koleżeństwo.. to podstawowa różnica -
Anonim
przyjaźń istnieje ale jeśli przejdziesz granice to nie ma opcji wszystko może sie rozwalic, ale jesli tak jak powiedziano wyżej postawisz sobie jasno sprawe to nie ma problemu, pozatym przyjaźń nie przychodzi od tak...przyjaźń pomiędzy moimi przyjaciółmi budowała sie linka a w kilku przypadkach kilkanaście lat i moje przyjaciółki wiedzą że z mojej strony nic nie wyjdzie a ja wiem ze od nich nie wyjdzie nic w moją strone i jest ok :] -
Anonim
zgadzam się z Tobą.. bo z taką przyjaźnią nie jest tak, że poznajemy kogoś i od razu jest naszym przyjacielem..(taka przyjaźń rzeczywiście może skończyć się inaczej niż tego chcemy..) jednak pielęgnując ją przez długi czas.. sama się tak naprawdę buduje.. powstaje przez problemy, które musimy pokonać, doświadczenie.. wielokrotną pomoc i wsparcie drugiej osoby.. w takich przypadkach zaczynamy komus ufać i ta przyjaźń naprawdę ma jakiś sens:) -
Anonim
-
Gocha :)
istnieje istnieje ale baaaaardzo rzadko co prowadzi do tego ze przestajemy w nia wierzyc :(( -
świat zapomniany
w krotkie zdania:
1.Wiara czyni cuda,
2.Nadzieja umiera ostatnia
jak uwierzysz w to ze mozna sie zaprzyjaznic z facetem,ale pamietaj o tym co napisal ktos wyzej ze budowanie przyjazni to nie jest od tak sobie na to potrzeba czasu a zniszczyc jest bardzo latwo -
Ola
może za młoda jesteś ... nie wiem u mnie zawsze jakos tak było że jedenj z osób zaczynało zalezec i ktoś cierpaił a każdy koleś którego moge uważac za lepszego kumpla jest w stałym wiązku dlatego może moge zaufac bo wiem ze to "zajęty teren" :) -
Ola
>=>KaRoLiNkA< = napisała:
>nikt nie przetłumaczy mi, że przyjaźń
>między osobami płci przeciwnej nie istnieje.. ja
>uważam, że istnieje.. i nie jest niczym dziwnym..
>a jeśli ktoś temu zaprzecza, oznacza to, że
>nie przeżył takiej przyjaźni która sie
>nie kończy miłością.. a uwierzcie,
>że nie każda ma takie zakończenie.. trzeba
>znaleźć tylko odpowiednią osobę z
>którą sie dobrze dogadujesz a nie "zakochujesz" :) to było do tego
-
papayoo.
pytanie... pewnie, ze tak... moimi najlepszymi przyjaciółmi są dwaj chłopci (i dziewczyna), im moge powiedzieć wszystko i wiem, ze mnie nie wyśmieją i zrozumieją... nie bedą zazdrośni o nic... taka przyjaźń istnieje jak najbardziej!!!!!!!
-
ZIEMNIAK.
Istnieje. Czasem bardziej wartościowa jest przyjaźń chłopaka, niż jego miłość.;] -
dż.
Pewnie że istnieje. I nie zawsze musi się to kończyć tak samo. Ja mam chłopaka i mam także wspaniałego przyjaciela, który zawsze mi pomaga a moje Słońce nie jest o niego zazdrosne bo to jego kumpel i znają się już 12 latek :P -
K.