-
Anonim
Ile ta Toyota ma lat ? Jaki ma przebieg ?
Nie zabraniam Ci się cieszyć z materialnych dóbr, ale na Penis Szatana daj już spokój. -
sideone
> napisał
>Ile ta Toyota ma lat ? Jaki ma przebieg ?
>Nie zabraniam Ci się cieszyć z materialnych dóbr, ale na
>Penis Szatana daj już spokój.
ojj nieee to jest takie słodkie -
Anonim
-
ale ja nie reklamuję Toyki. Ja reklamuję siebie. A Krówka to tylko dodatek do kogoś tak wspaniałego jak ja, hehe....
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Godżasek
smutne to malo powiedziene :D ale ale zawsze sie znajdzie ktoś, kto wpakuje do namiotu :P -
Anonim
niestety nie zawsze. w tym roku spałam z kumpelą w samochodzie ojca, a rok temu spałam z wałówką ekipy z którą byłam:) -
MacieK
-
telimena
um. ja jak za pirwszym razem bede spała z 42letnim facetem, starym puncym, czy to źle? -
-
> napisał
>W huj. Ja spotkałem gościa który pojechał tak jak stał,
>nachlał się i wyspał, po czym wrócił. Wszystko za free.
>Ja też nie ociekałem nadmiarem gotówki, ale ten koleś to
>już hc
Ja słyszałam o gościu, który poszedł wyrzucić śmieci w kapciach i z 50 gr w kieszeni, ale spotkał kumpli na podwórku i zabrał się z nimi na woodstock; D -
Anonim
um. ja jak za pirwszym razem bede spała z 42letnim facetem,
starym puncym, czy to źle?<<<<
Mi wydał się przykry po 10 minutach rozmowy, jak chciałem od niego wysepić faja :)
Ten gość o kórym mówisz wracał ze mną pociągiem, znalazł na woodzie parę spodni, za małe glany i nachlał się oraz wyspał za wszystkie czasy :D
>>>
Ja mam lepszą bajkę :) Mój kumpel gadał z laską na gg (sporo od siebie mieszkali) na ostatnim łódzie ją poznał w realu, przeprowadził się do jej mista na studia, a teraz jest w ciąży :D
Osobiście byłem ministrantem na ich woodstockowym "ślubie".
To dopiero jaja :D -
kk_kk
-
wolny jak pieprzony koliber...
to przylaczajac sie do apelu to ja tez chetnie przygarne jakas beznamiotowa dziewczynke;) wykopie kumpli z namiotu to moze smierdziec wreszcie nie bedzie:D -
MacieK
-
-
MacieK
-
MacieK
-
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Kostrzyn nad Odrą
- Załóż własne grono tematyczne