-
sobowtór Artura Karwickiego
Jakie zespoły chcielibyście najbardziej zobaczyć na przystanku?
Ja zastanawiam się, dlaczego igdy nie wystąpił jeszcze Kazik z żadną ze swoich kapel? A chętnie bym go tam zobaczył.
Poza tym chciałbym Janerkę,Elektryczne Gitary i Orkiestrę Na Zdrowie Jacka Kleyffa(byli na pierwszym Woodstocku).
Strasznie mi brakuje takich zespołów jak Defekt Muzgó, Sedes, Para Wino itp. Przecież kiedyś to były popularne kapele, a dzis mało ich słychać.Może właśnie dzięki Przystankowi mogłyby o sobie przypomnieć? jak myślicie? -
Duma
Myślę, że gdyby moderator miał wątpliwości, który z Twoich dwóch identycznych tematów usunąć, właśnie ułatwiłem mu zadanie, pisząc tu pierwszego posta.
Dlaczego Kazio nie zagra to myślę, że jasne, bo jasno sam stawia tą sprawę :P
Co do reszty Twoich propozycji, jakoś mnie nie przekonują. Ale czekam na posty, w których przeczytamy, że ktoś chciałby, żeby zagrał Marduk albo coś takiego (spodziewam się, że ktoś się w końcu szarpnie na taką odp.) :D :D :D -
>właśnie ułatwiłem mu zadanie, pisząc tu pierwszego posta.
dokladnie, dzieki;]
Ja tez wlasnie ostatnio myslalm o Elektrycznych Gitarach:], no i Perfect byloby super uslytszec na Woodstocku:) -
Duma
koli, do usług wszędzie i zawsze, madame ( -:
Nie zdążyłem edytować. Mi trochę brak Comy, naprawdę nie jestem wielkim fanem czy coś, zwykle i tak o rozkładzie koncertów na woodzie dowiaduję się, bo akurat coś gra, ale trochę lipa.
Problem z takim tematem taki, że zwykle zmienia się w zbiór pobożnych (lub bezbożnych właśnie) życzeń... ( -: -
-
>Duma napisał
>koli, do usług wszędzie i zawsze, madame ( -:
;)
>Problem z takim tematem taki, że zwykle zmienia się w
>zbiór pobożnych (lub bezbożnych właśnie) życzeń... (
>-:
malo kto sie orientuje co za zespol ma realne szanse zagrac na PW:) -
Duma
Ty orientujesz się? Bo może się powinno zrobić listę wyboru (wielokrotnego), by zgorzkniali neurotycy nie pisali, że woodstock bez Kazia ich boli :p -
Macie rację. Ale ja nie rozumiem, dlaczego Kazelot nie chce? nie wiem, co mówi na ten temat...może mi ktoś przybliży? -
>Duma napisał
>Ty orientujesz się?
nie, jestem w tej grupie "malo kto", ale taki zespol chyba musi sam sie zglosic ze chce zagrac za free, no nie? -
Duma
Ta, tak myślę, i musi być to również zespól gości, którzy zwykle, gdy im proponować grę za free, nie zgodziliby się raczej (Jeśli wiesz, co mam na myśli) :p
Chociaż i nie wiem, może i ktoś w org pw czyni kapelom jakieś propozycje, ciężko w sumie powiedzieć. -
macie rację, zgadzam sie:) ale wg mnie organizatorzy powinni w większym stopniu kierować się oczekiwaniami fanów.Wuiem, ze to zależy też od kapel, ale mozliwe, ze sporo by się zgodziło -
Duma
-
>Duma napisał
>Gdyby się tym kierowali, ciepła woda byłaby za friko lata
>temu :P
tu niestety w gre wchodzi juz kasa, a nie dobra wola 2-10 osob:) -
Limon
-
Chicken
>sobowtór Artura Karwickiego napisał
>Macie rację. Ale ja nie rozumiem, dlaczego Kazelot nie
>chce? nie wiem, co mówi na ten temat...może mi ktoś
>przybliży?
Dokładnie tyle, że Kazik za darmo nie zagra. Nigdzie. Nawet na Juwenaliach jedyny koncert za który co roku trzeba płacić, to właśnie Kult. A Owsiak zwraca tylko symboliczne 100 zł za przejazd.
Kazik od zawsze walczył z piractwem, zna swoją wartość jako artysty, można by powiedzieć, że się szanuje. Chociaż z drugiej strony szkoda...
Ja tam nie żałuję tych 3-4 dych na jego koncerty, bo warto ; ) -
zbier@j
-
-
Chicken
Ciągle o tym gada.
Chociaż kiedyś byłem na bezpłatnym koncercie KNŻ, ale myślę, że i tak miasto musiało trochę za to zabulić ; > -
karlajn
-
Zoya
Siddharta, Anathema, Eluveitie, Serj Tankian, Roxette i Roda Stewarta :D -
Anonim
Biała Gorączka, KSU, Sedes, Eye for an eye no jest duzo takich kapel punkowych ktore mogły by zagrac na pw ale tego nie robią... Chujowo tez ze conflict nie zagra:/:/:(
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Kostrzyn nad Odrą
- Załóż własne grono tematyczne