- 1
- 2
-
Anonim
My już zbieramy ekipke na XI Przystanek Woodstock :) Odliczmy dni, czekajac z niecierpliwoscia na 5 i 6 dzień sierpia 2005. Dla mnie Woodstock to nie tylko miejsce, gdzie moge muzy posluchac...Woodstock to... cel do ktorego daże w kazde wakacje, to moja milosc :) -
gosuvart
:> ten cel przyjechał do mnie :D juz nie musze jeździć i kombinować :( -
Anonim
To tylko zazdrościć :D
Ale z drugiej strony jest jakiś urok w tym, ze trzeba tam dojechać i wykazać się jakąś inicjatywą...; ) -
gosuvart
-
-
Mary Jane
hmmm..... mi by brakowalo pociagow, zatloszonych, pachnacych winem i potem.....i tym ze w drodze powroten ludzie pomagaja sobie w wybijani okien zeby sie nie udusic, dzielniem sie resztka zarelka.......
to jest piekne!!!!!!!! -
Konwalii
Gdzie w tym roku odbędzie się Przystanek Woodstock? Nigdy tam jeszcze nie byłam...chce pojechac w tym roku zrobic reportaz foto i oczywiście sie pobawic...jakie jest prawdopodobienstwo ze strace aparat? -
gosuvart
odbędzie sie w Kostrzynie taak zapraszam :)
aparta mhmhmh..:> są rózni ludzie :> ale jak się ma ekipe to nic :> :P
łoj. -
-- ?? --
-
Anonim
yeeeeeeeeee, śniło mi się wczoraj, że byłam na woodstocku, i byliście tam :F lalala :D
ja już nie mogę się doczekać -
Ryvkah
hm ja mialam aparat caly czas przy sobie i nic sie z nim nie stalo... z resta wzielam taki troche juz rozlatujacy sie, zeby szkoda nie bylo... a zrobilam na samym woodstocku az trzy zdjecia:) w pociagu natomiast dwa....... -
gosuvart
wow..żeś sie napstrykała , ale się nie dziwie :P ja zrobiłęm zero zdjęć P -
Ryvkah
hehe no jakos w ogole glupuio mi bylo robic zdjecia.... a sobie z internetu zciagnelam wiec mam co ogladac:) -
Ryvkah
hehe no jakos w ogole glupuio mi bylo robic zdjecia.... a sobie z internetu zciagnelam wiec mam co ogladac:) -
Anonim
Ja z tego wyjazdu też mam tak ze trzy (no, moze cztery) fotki... Tam się myśłi o innych rzeczach niż pstrykanie zdjęć; ) -
Konwalii
Heh...tyle, ze ja nie chce robic pamiatkowych zdjec...Chce zrobic reportaz...jakies bardziej premyslane zdjecia...To bedzie praca do mojego portfolio (nie wiem czy to sie tak pisze :P) Ciekawi ludzie, stroje, emocje...chce to uwiecznic na materiale swiatloczulym... -
Ryvkah
hehe no ja chcialam cos takiego zrobic, ale nei wiem czemu nie robilam.... polecam gdy jedziesz pociagiem na gorze wychylic sie za okno(byle nie za bardzo) i pstryknac.... ja mialam fajny widok bo prawie w kazdym oknie wystawaly (zwisaly) glany i irokez... fajnie na prawde ro wygladalo... znaczy zjawiskowo
i to jest jeden z urokow jazdy.... -
Konwalii
szczerze to wole sie z tego pociagu nie wychylac...jeszcze wypadne, albo strace aparat...
A co mi tam z reszta..ryyko to ryzyko...w pracy fotografa to na pozadku dziennym....:) Jestes fotografem z zawodu? Czy robilas zdjecia z pasji? A moze i to i to? Jak inni ludzie reaguja na fotografow? -
feliz
a ja mam duzo fotek... sama zrobilam chyba ze 4 , ale znajomi porobili duzo cyfrowką i mi przesłali... :]
fajnie jest miec wlasne fotki, nie tylko takie znalezione na necie.. :] -
Anonim
Przed zeszłorocznym woodstokiem długo zastanawiałam się nad zabraniem aparatu. W ostateczności nie wzięłam go, czego dzisiaj bardzo żałuje....Tyle pięknych chwil mogłam uwiecznić na fotografiach. :/
W tym roku nie ma mocnych, biorę aparat i wypstrykam całą klisze,o. :] -
gosuvart
jak reagują na fotoreporterów :P gmhmh..nie wiem , aj ich niezauwazałem :P aprzynajmniej jakos nie zwracałem na nich uwagi zabytnio:)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Kostrzyn nad Odrą
- Załóż własne grono tematyczne