*PSY* [1378]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Twoje Marzenie.

Znalazłeś/aś psa?

Zgubileś/aś psa?

Napisz.
  • Anonim

UWAGA!!!

Dnia 03 czerwca (wtorek) ok godz. 23:00 w okolicach LASKU BIELAŃSKIEGO przy rogu ulicy Gwiaździstej i Podleśnej zaginęła 10 – miesięczna suczka rasy
    WEST HIGHLAND WHITE TERRIER.
    Na imię ma Capri. W lewym uchu ma widoczny tatuaż o numerze 158 J. Ma wszczepiony chip z danymi właścicieli.
    W przypadku jakichkolwiek informacji na temat suni bardzo proszę o kontakt z właścicielką
    pod numerem telefonu 695-481-891
    NAGRODA!!!
  • r y j ó w k a♥

Dnia 30 czerwca w okolicach Parku Górczewska zaginęła czarna podpalana, masywnej budowy suczka. Jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi. Proszę o wszelkie informacje na jej temat,dziekuje.
    604-309-201.
    Zdjęcia : http://grono.net/gallery/5596555/0/
  • Anonim

Dnia 12 sierpnia znaleziono psiaka w okolicy piaseczna. Czeka na właściciela. Jest psem dużym, białym i puchatym. Rasa podobna do Owczarka Podhalańskiego.
    Pies czeka niecierpliwie na właściciela.
  • MM

Znaleziono beagla w Warszawie przy rondzie de gaulle'a.
    http://grono.net/forum/topic/159028...
  • Anonim

Po ''jelonkach'' na Osiedlu Przyjaźń błąka się pies ciemnej maści, trochę nieufny co do ludzi. Ludzie go dokarmiają.
    taka Pani powiedziała mi, że to pies, który ma dom, ale on z tego domu ucieka, bo źle go tam traktują i nie dają mu jedzenia.
    Właściciel jest ''pijakiem'' i napewno nie zmartwił by się gdyby ktoś przygarnął tego psiaka.
  • doloris

Kolejny raz znalazlam psa, tym razem jest to sunia, okolo 4/5 miesieczna, bardzo przyjazna i wesola. Blakala sie przy ul. Brechta na warszawskiej Pradze, po interwencji Strazy Miejskiej trafila do schroniska na Paluchu. Po wszystkich badaniach i szczepieniach bedzie gotowa do adopcji, fajnie by bylo, gdyby znalazla nowy dom... Zainteresowanych prosze o info na priv lub bezposredni kontakt ze schroniskiem tel. 22 8460236, nr identyfikacyjny malej 2756/08
    Pozdrawiam,
    Monika
    P.S. Sunia bedzie raczej duza,ma dlugie i dosc potezne lapki (foto jako zdj. glowne)
    P.S.2 Baaaardzo prosze wszystkich o znalezienie nowych, kochajacych wlascicieli dla niej:)))
  • Anonim

UWAGA!
    Dnia 25 października, w Radomiu zaginął pies. Dziewięcio miesięczny sznaucer miniaturowy. Miał siwe brwi, brodę i brzuch, a resztę sierści czarną. Znalazcę proszę o kontakt.
  • ਦ੍ਰ੍ਸਨਾ

właśnie sie dowiedziałam że rodzice znaleźli 5 szczeniaków w lesie, prawdopodobnie kundelki. Jadą z nimi teraz do weterynarza ale niestety nie moge żadnego zatrzymac i chce jak najszybciej znaleść im ciepły i bezpieczny dom. Więcej wiadomości na prv lub gg 1770493 lub tel.: 511909065
  • ਦ੍ਰ੍ਸਨਾ

Pieski sa bardzo fajne! maja okolo 2 mies, narazie byly odpchlane, od jutra zaczynaja byc odrbaczane, za ok 2 tyg powinny zostac zaszczepione!
    Niestety nie moge żadnego zatrzymac; (;(;(
    Musze im naj najszybciej znalesc dom!
    Proszę, pomożcie!
  • Cmyk

Warszawa.

dnia 8.11.2008 został znaleziony piesek w okolicach ulicy dickensa. Prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu. Piesek jest bardzo przyjazny. Niestety nie ma on właściciela,a ja go nie mogę zatrzymać z powodu iż mam już jednego psa, który za nim nie przepada. Pies to nieduży kundelek, cały czarny, niestety nie wiem ile ma lat,ale wydaje mi się ,że około roku, może troche ponad.

Chętnych proszę o szybki kontakt, ponieważ nie mogę go długo trzymać i moja mama go odwiezie do schroniska.

Zdjęcia mogę wysłać na e-maila.
  • Pan Boro

06.12.2008 w Zalesiu dolnym (okolice Piaseczna) przybłąkał się młody jamnik, właściciel wciąż się nie znalazł! Młody, brązowy jamnik
    bardzo grzeczny, domowy, nieagresywny. kontakt na priv, albo bezpośrednio na komórkę: 695077157.
  • Marcin Safjan

Cześć

Jeśli możesz poświęcić 30 min w domu klikając w reklamy w internecie i przy tym jeszcze zarobić jest to coś dla Ciebie.
    Aby zarabiać w internecie należy:

1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.
    2. Wchodzimy na

http://bux.to/
    i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:
    Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:

Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
    * Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
    * Confirm Password- Potwierdzenie hasła
    * Email Address- Adres E-mail
    * Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila – 2-gi raz ten sam
    * PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
    * Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
    Referrer (if any)- Wpisujecie tutaj moj nick: Cicero_87 ,to ważne gdyż dzięi temu dostaniecie 0,5$ premii na start
    i ja 0,5$ za polecenie
    Terms of Service- regulamin (wszystko ok.)
    * Security code-przepisujemy kod z obrazka
    I wciskamy Register

Logowanie się:
    Klikamy Login w prawym górnym rogu.

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
    Wciskamy Surf Ads

Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: My Stats

Najważniejsze jest:
    Balance Information
    Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout.

Pozdrawiam; )

Marcin Safjan vel. Cicero_87

m.safjan@gmail.com
  • fryta

28 listopada na Mokotowie w okolicach Różanej/Kazimierzowskiej około 3:00 zaginął roczny berneńczyk.
    Ktokolwiek widział na samotnego, błąkającego się psa o imieniu Lex proszę o kontakt 506 112 075 !!
  • poniekont

Wczoraj (28.11) na skrzyżowaniu alei jerozolimskich i popularnej, ok godz. 15:00 znaleziony został rudy piesek, nie wiem jaka jest to rasa, najprawdopodobniej żadna. Piesek ma ciemny ogonek, ma ładne, zadbane futro i jest bardzo przyjacielski.
    Mam nadzieję, że szybko odnajdzie swojego właściciela :)

kontakt: tel. 667-046-300, 022-668-91-43, mail: joakan@wp.pl
  • Paula

25.11 w okolicach Arkadii zaginęła ruda suczka -średniej wielkości kundel, podobny do lisa. Ostatnio widziana 26.11 rano ok.8:00 w okolicach ul.J.Pawła II i Złotej. Misza jest bardzo strachliwa. Dla znalazcy NAGRODA!!!

kontakt: 606 402 900
  • marta gawryluk

Piesek został porzucony, bądź sam sie zgubił.Trudno ocenić, gdyż przybłąkał się do firmy w której pracuję.Był bardzo wychudzony, widoczne były zadrapania na sierści które świadczą o tym , że miał jakąś niemiłą przygodę z innym psem bądź psami.Pieska od razu zabrałam do weterynarza, dostał witaminki wzmacniające, tabletki na odrobaczenie, przeciwwściekliźnie zastrzyk,oraz specjalny antybiotyk- krem do oka ponieważ oczko było zakrwione. Na pierwszy rzut oka widać, że piesek jest bardzo łagodny, bardzo sympatyczny, jak sie cieszy to całym ciałem okazuje radośc...skacze do góry..to jest poprostu niesamowite.Jak otworzyłam drzwi do samochodu..to automatycznie wskoczył i poczuł sie jak "u siebie "świadczy to o tym ze juz z kimś wcześniej jeździłwink.gif Bardzo lubi zabawę z piłką, właściwie jak nie ma piłki..to nosi buteleczki , albo nosem popycha większe kamyczki.Lekarz weterynarz określił go na wiek od 4-5 lat.. Bokserek obecnie przebywa na terenia zakładu pracykoło Białegostoku,jest odkarmiony, wszelkie zadrapania sie pogoiły. Zrobiliśmy mu duży kojec w środku z budką w której śpi.Jest to bardzo przyjazny piesek, nie groźny i myślę ze spokojnie nadaje się do domku gdzie są dzieci.Nie jest wykastrowany..raczej..;-). Nie sprawia żadnych problemów wychowawczych, nawet nie piszczy jak go po spacerku zamykam w kojcu..tylko grzecznie wraca.Nie ma osoby która widząc go 1 raz nie powiedziałaby ,że "bardzo ładny pies"..z tym ze jakoś chętnych brak..;( Ja osobiście mam dwa psy(suka i pies) owczarki niemieckie, ale jak zabrałam boksera do siebie do domu..z nadzieją ze sie zaprzyjaźni z Psem..nie było szans.. jedna wielka "nienawiśc"wojna(wtedy jeszcze nie było suki)....dlatego ..piesek został zabrany i przewieziony z powrotem na teren zakładu pracy, pod który sie przybłąkał.Do dziś dnia tu przebywa; -) To taka krótka historia..;-)Pozdrawiam Urszula 505761648. możliwy dowóz do wa-wy.
    Wątek boksia i zdjecia : http://www.forum.molosy.pl/showthre...
  • Anonim

ZNALEZIONO 23.12.2009 około godz:19:00!! Czarnego, dużego psa ( sznaucer olbrzym lub terier rosyjski czarny) Kontakt: 604-738-071
  • ☆KICIA☆

http://zaginionepsy.pl/
  • Zu

6.04.br. znaleźliśmy na trasie poznańskiej, niedaleko knajpy "Kuchnia Ormiańska" około godziny 18:00 sznaucera miniaturkę z granatową obróżką i bandanką. Stęskniony piesek czeka na swojego właściciela.

tel 501 58 45 46
| |

Wszystko o najlepszym przyjacielu człowieka :) Nikt przecież nie dostarcza tyle szczęścia, co ...

Fotki

Miejsca grona (0)