-
siewiek otto
czy wśród Was nie krążą jakieś nieoficjalne opinie o PK w Gdańsku? czy kadra jest przystojna i kompetentna? czy studenci są schludni i nienaganni i dobrze świadczą o swojej uczelni poza jej murami?
--
p. serdecznie! -
mr.VS
hahahahhahahahhahahaha :P .
Co do kadry - na pewno jest lepsza niz ta na OiZetach :-) (patrz OiZetowe małżeństwo profesorów R.) Odnośnie studentów - dobry żart; P - przecież ogólnie rzecz biorąc to cięzko jest określać sporą grupę osób za pomocą 2óch kryteriów :>[takich które wg.mnie nie mają większego znaczenia:p]..... a) co rozumiesz przez schludność ? - czystość ubioru ,czy może jakieś inne walory np.związane z wypowiedziami :P ?:> (choć z reguły to chyba sie to tyczy tego pierwszego :P ) b) co to znaczy nienaganni ?:> (przecież dla każdego istnieją inne normy zachowania . i inne systemy etyczne - choć niektóre mogą zbliżone; -) ............
ech.......
pzdr.KhaoSun -
siewiek otto
mniejsza o schludność. po prostu: jestem zainteresowany wydziałem i zapytuję, czy warto pakować się w studiowanie PK tamże. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. -
mr.VS
ok.więc jeśli mam być szczery itp...to polecałbym bardziej poznań albo kraków....=)
u nas kadra nie jest zła taka aż straszliwie.........ale jak nie chcesz sie obijać :P to wybierz inne miasto :P :-) .`. albo zobacz sobie jakie są przedmioty.....chyba na stronie http://psychologia.univ.gda.pl powinno być coś niecoś o tym :-) [o przedmiotach i o kadrze] więc powiem tak : oceń sam :-)
pzdr.KhaoSun :-) -
-
Lagus
mimo całej lojalności i solidarnosci z moją alma mater... wszędzie psychologia jest lepsza niż na ug... :/ niestety.. najlepsza podobno w UJ, UW, i UWr i coś tam poznań ma do powiedzienia może... ale ja i tak lubie nasze "zaścianki skromne"; p pozdrowienia dla małżeństwa R.! hehehee -
Anonim
ale studiuje sie calkiem milo...jak ktos chce to mozna sie nauczyc...no i jest prorodzinnie... -
Natalia
Mi się podoba, nawet bardzo. jestem na PK na 3 roku i jestem bardzo zadowolona! -
Lagus
no nie da się ukryć że studiuje się bardzo przyjemnie (z małymi wyjątkowymi okolicznosciami..) , a podobno jak człowiek chce to się i sam nauczy...
mnie tylko szkoda tych wszystkich, ktoorzy już z uczelni odeszli, albo właśnie odchodzą (np. Radek Sterczynski czy Dorota Szczygieł... :((( ), ale cooż... SWPS :| -
Anonim
to jest koszmar!!masowa emigracja umyslow...ale my zostaniemy na ug i bedziemy od nich wszystkich lepsi; -)))))))