-
kasia kowalska
LUPA Z CHOJNIC-To wszystko jest bardzo ciekawe sporo osób co oglądało odcinki Anneliese Michele wystąpiły u nich dreszcze przyspieszył puls serca.Też tego doświadczyłem ,przyśpieszył puls dostałem dreszcze ,gęsią skóre bałem sie iśc po schodach gdy zgasło swiatło.Ogólnie nie oglądam horrorów bo sa dla mnie śmieszne uważam to za bzdure i te wszystkie horrory są dla mnie bezsensowną bajką ,lecz ten film wywarł na mnie ogromne wrażenie i uczucie którego jeszcze nigdy nie doznałem.Coś w tym jest,wydaje mi się,że piekło istnieje,ludzie bardzo źli,np.Adolf Hitler skończył swoją kariere mordu na ziemi zabijając się jak tchórz i wielu takich jak on skończyło w podobny sposób.Do czego dąże,do tego,że wiara w Pana Boga pomaga i buduje,daje życiu sens a zło wszystko niszczy łącznie z osobą,która to czyni.W zasadzie to już moja cała teza na ten temat.Pozdrawiam -
Anonim
"Śmierć Anneliese Michel 1 lipca 1976 roku stała się przyczyną najgłośniejszej – po procesie norymberskim – rozprawy sądowej w powojennych Niemczech. Relacje z procesu, który przeszedł do annałów sądownictwa pod nazwą „procesu egzorcystów", przez dwa lata elektryzowały czytelników gazet w całym kraju. 1 kwietnia 1978 r. ogłoszono wyrok – na karę pół roku więzienia skazani zostali: o. Arnold Renz, ks. Ernst Alt oraz rodzice Anneliese, Joseph i Anne Michel. Zdaniem sądu przyczyną zgonu 24-letniej dziewczyny były egzorcyzmy."
Cytat ze strony: http://strefatajemnic.onet.pl/duchy...
|
|
Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...
Miejsca grona (1)
-
Pracownia Rozwoju Osobistego Międzyborska 52/1, Warszawa
- Dodaj miejsce