Psychologia [9030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Toss™

Hm, najciekawsze dla mnie jest to, że chcę być z mężczyzną, który mnie ewidentnie rani, na każdym kroku. Im bliżej Jego ja chciałabym być, tym bardziej on ucieka, bo zaburzam najwyraźniej Jego poczucie wolności i swawoli....I mimo tego, że mam świadomość bezsensowności takiego trwania, to ciężko jest mi to zmienić. Dlaczego? Bo nie umiem traktować bliskiej mi osoby jak zabawki...nie umiem zrobić komuś tego, co on wyrabia mnie.
  • KRATKA

Targaja Nami uczucia skrywane na dnie Naszej duszy.
    Jestes istota wrazliwa która pragnie kochac, czuc, byc z kims. Każdy człowiek szuka milości, przyjazni zespolenia z drugim człowiekiem. Jestesmy zwierzetami stadnymi(bedac bardzo doslownym).
    Ludzie to nie zabawki, jestesmy marjonetkami naszego umyslu.

• ...<MONIA>...

Kocham;)
    Czy za bardzo????
    Nie wiem,jest jakaś miara miłości, waga??
  • Anonim

Za bardzo..; D Żeby się znalazła kobieta, która w ogóle kocha...
  • Anonim

hmmm a Ty może o miłości kobiet wiesz najwięcej,co?
  • ...<MONIA>...

>Macq. napisał
    >Za bardzo..; D Żeby się znalazła kobieta, która w ogóle
    >kocha...

No pewnie ze tak...miłość- to juz nawet nie kwestia płci ale człowieka kazdy potrafi kochać
  • Anonim

To było powiedziane ironicznie. No ale chyba nie ma tekich, które kochają aż ZA BARDZO.
  • Jołanna

Miłość? a może to tylko kwestia przywiązania,lub braku jakiegokolwiek usamodzielnienia.I to nie ma różnicy czy to kobieta czy mężczyzna.Są kobiety ktore tylko potrzebują chociaz na chwile tego "ciepła" 2osoby i dajmy nawet akceptacj,i dlatego całują się na powitanie itp.
  • ...<MONIA>...

>асйулек napisała:
    >Miłość? a może to tylko kwestia przywiązania,lub braku
    >jakiegokolwiek usamodzielnienia.I to nie ma różnicy czy to
    >kobieta czy mężczyzna.Są kobiety ktore tylko potrzebują
    >chociaz na chwile tego "ciepła" 2osoby i dajmy nawet
    >akceptacj,i dlatego całują się na powitanie itp.

Całujemy sie na przywitanie ale nie tylko z mezczyzna ale także z kobietami.
    Ja bym powiedziała ze milosc to tez przywiazanie a nie ze jest to kwestia...
    mysle tez ze to nie jest brak usamodzielnienia tylko chec tworzenia z kims cos pieknego... a to jest piekne
    Przecież kiedy jesteśmy z kimś i naprawdę kogoś kochamy to nie rzucamy mu na barki każdego nawet najmniejszego problemu, fakt problemy zaczynają być wspólne ale to działa w obie strony.
    Co tu dużo mówić miłość jest piękna;)
  • mizai

Grupa wsparcia dla Kobiet Kochających Za Bardzo (Warszawa)

Od kwietnia w PSYCHOCENTRUM rusza nowa grupa wsparcia dla Kobiet Kochających Za Bardzo. Spotkania odbywały będą się w środy, w godzinach 19:00 – 20:15, a poprowadzi je psychoterapeutka i założycielka PSYCHOCENTRUM – Sylwia Krajewska.
    Koszt: 50zł za spotkanie.

http://www.psychocentrum.pl

Serdecznie zapraszamy!
  • Uzależniona Nałogowa

http://nalogowamilosc.blog.onet.pl/
    Zapraszam na swojego bloga. Kocham za bardzo, zaczęłam terapię, szukam wsparcia!
| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)