-
Jezeli chcecie kogos przebadac, zrobic testy albo po prostu wymienic opinie na temat badan konkretncyh, zapraszam do meczenia wspolnie tego tematu, zamiast zakladania 1000 osobnych.
-
Zyje sobie
To moze podaj e-mail... wtedy moze wiecej osob sie do Ciebie odezwie; ) bo tutaj pisanie na PW, czesto pozbawia badania anonimowosci;)
Pozdrawiam. -
Słodki gamoń :)
A ja w ogole poszukuje jakichkolwiek testów,
oby były związane z psychologią :) -
Anonim
-
-
Anonim
-
-
Sirmor
Strona godna uwagi (zwlaszcza ta druga:P ). Szkoda tylko, ze TCI tam nie ma :/ -
>es_ napisał
>
>Albo tu masz test:
> http://dziewczyna.redakcja.pl/archi...
mi wyszło:
"Lady
Większość odpowiedzi na TAK w typie A
Działasz na chłopców jak egzotyczna istota z innej planety:
z jednej strony ich szalenie pociągasz, z drugiej - troszkę się ciebie boją... Mimo to nie masz problemów ze zdobywaniem wielbicieli. Jesteś otoczona wianuszkiem wprost zachwyconych adoratorów niczym piękny kwiat przez rój pszczół. I bez szczególnych starań z twojej strony jesteś zawsze w centrum zainteresowania. Przykładasz też wielką wagę do swojego wyglądu zewnętrznego, na ogół akceptujesz siebie, ale tylko wtedy się dobrze czujesz, gdy wszystko jest w porządku z twoją figurą, skórą, włosami i kiedy to wszystkie ciuchy wspaniale na tobie leżą. Komplementy przyjmujesz naturalnie - jak powietrze, którym oddychasz. Kiedy ich brakuje, raczej zaraz szukasz przyczyny "zewnętrznej" - "Może mam nowego pryszcza na nosie?", "Może zburzyła mi się fryzura albo zawinęła spódniczka?" Mimo że wielu chłopców uważa cię za atrakcyjną, brakuje im często odwagi, żeby o ciebie walczyć. Myślą, że nie mają u ciebie żadnych szans.
Nasza rada: Jeśli chodzi o twój wygląd i wdzięk, to wszystko jest OK. Jeśli mimo tego nie odnosisz sercowych sukcesów, przyczyna może tkwić w sposobie bycia. Musisz bardziej otworzyć się na innych, okazywać uczucia. Sama podejdź do chłopca, który ci się podoba, nie czekaj na jego inicjatywę! I nie przejmuj się tak bardzo każdym defektem
- krostką na twarzy itp. To może być powód, dla którego ktoś uzna cię może za mniej perfekcyjną, ale za to dużo sympatyczniejszą i przystępniejszą!" -
Anonim
> http://www.badanie-spolecznosc.xu.p...
Wiesz...moim zdaniem ankieta jest kiepsko ułożona. Bo na niektóre pytania można chcieć zaznaczyć kilka odpowiedzi, np "czego brakuje w twojej społeczności" - może brakować kilku rzeczy. Na niektóre pytanie w ogóle nie ma odpowiedzi, którą bym chciał zaznaczyć, np:
6. Czego głównie szukasz w społeczności?
Znajomych
Przyjaciół
Specjalnych informacji
Rozrywki
A jeśli niczego z powyższych? itp.
Imho ta ankieta z góry zakłada jakieś odpowiedzi, chyba powinniście najpierw się lepiej zorientować o co i w jaki sposób pytać...Imho mało się z niej dowiecie nt temat - no chyba, że nie do końca zrozumiałem temat badania... -
Anonim
Cześć w tej chwili mam pod ręką Kwestionariusz Temperamentu EAS-D w polskiej adaptacji Włodzimierza Oniszczenko w wersji dla dorosłych. Tylko nie wiem czy jest on ogólno dostępny czy tylko za pozwoleniem autora, niestety część testów znajdziesz w podręcznikach razem z kluczami, część możesz kupić jeśli oczywiście jesteś mgr psychologii. A części nawet nigdy nie zobaczysz w oryginale bo autor nie ci go nie użyczy. Jeśli jesteś studentem psychologii , możesz poprosić wykładowcę żeby napisał ci pozwolenie na kupno testu i klucza. Takie to wszystko skomplikowane. -
Anonim
Tak, hehe trzeba wziąć pod uwagę fakt iż dobry kwestionariusz=ankietę układać można latami, a takie tam testy sa nieparametryczne i nierzetelne. w psychologii nie ma testu który powstał w miesiąc---> to wszystko jest dość skomplikowane. Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
Ekhem...powyższe nie jest moje, tylko linka wysyłam. Na pytanie cotojest odpowiedź brzmi:
"Kwestionariusz wpływu społecznego
Uczestnicy mojego seminarium magisterskiego opracowali kwestionariusz dotyczący wpływu społecznego w bliskich związkach. Będzie on wykorzystany w pracach magisterskich. Zaczynamy badania. Zależy nam, aby kwestionariusz wypełniło jak najwięcej osob. Dziękujemy za udział w badaniach.
Krystyna Doroszewicz"
Ze strony mojej uczelni.
viva la web2.0 -
Anonim
-
Sprite
>es_ napisał
> http://www.swps.edu.pl/as/?skad=2
>
>Wypełnijcie, to dla Nauki; ]
wlasnie mialam poprosic o wypelnienie tego kwestionariusza :) na prosbe mojej promotorki, ktora prowadzi studentow przeprowadzajacych to badanie :) swiat jednak jest maly jak widac -
.
-
Woland
Witam
Poszukuję osób w wieku 20 do 30, w celu przeprowadzenia badań do magisterki. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Pozdrawiam -
madzia
-
Anonim
-
Anonim
Dysponuje ktos moze kluczem do kwestionariusza CISS? Jeśli tak bardzo prosze o kontakt :)