Psychologia [9030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A ja studiuje psychologię po...liceum plastycznym; )
  • Sol

A ja po klasie filologicznej z rozszerzonym angielskim:)

Grunt to dowiedziec się jakie przedmioty są wymagane przy rekrutacji i tego się uczyć, żeby dobrze zdać maturę. We Wrocławiu da sie ominąć biologię, ale wtedy trzeba zdawać historie i matmę.

• Kolaś.

albo ominac matmę hihi
  • --------------------------------

>(: Justyśka :) napisała:
    >lo kurcze :D a nie dałoby się jakoś bioli
    >ominąć ??:D:D haha :D baardzo nie lubie tego
    >przedmiotu;/

masz doła więc, bo psychologia to w ogromnej mierze analizowanie układu nerwowego człowieka i szukanie biologicznych mechanizmów zachowania. psychologia to nauka, a nie poezja (jak zwykło się uważać)
  • ((;DżejDżej;))

nio to widac ze jezeli sie ma checi nio i zdolnosci to wszystko mozna :D ale podobno na psychologię strasznie trudno sie dostac ??
  • Kolaś.

no bez biologii nie ma psychologii...

no trudno sie dostać....

:*
  • Agnieszka

mam nadzieje że za 4 lata będzie mało chętnych (bo ja wtedy zdaje);D
  • ((;DżejDżej;))

ojejku :PP jakos sobie dam rade i z biola :PP akurat o człowieku jeszcze nie mialam wiec moze mi sie spodoba... :PP chociaz .. jezeli komorek nie lubie itp...to jak polubie budowe czlowieka;/ ... ale zawsze da sie to jakos wkuc; /; :|:|:|::|
  • Agnieszka

tak sie zastanawiam czy nie lubiąc biologi poubisz psychologie.. ja osobiscie lubie bilogie i mam 5:P ale jak bedziesz musiała tego kuć to chyba psychologia nie bedzie ci robiła przyjemności..chociaż sama nie wiem zalezy od człowieka..
  • marta.

Agnieszko, w gimnazjum też miałam 5 z biologii.
    Zobaczysz w liceum :)
  • Kolaś.

hehe święta racja
  • Agnieszka

bosh.. serio jest tak trudno??<beczy><chce_do_mamy>x D
  • Kolaś.

nie ma co się łamać :-)
    jak Ci zależy to dasz radę.
  • ((;DżejDżej;))

tez mam 5:PP ale niestety wiem ze w Lo juz jest trudniej; ( ... nio sie zobaczy :D w końcu mam jeszcze pare latek to matury;PP
  • Anonim

a ja jestem na profilu angielskim i zdaję biologię i na psychologię się wybieram jak najbardziej; )

gdzieniegdzie można jeszcze iść z historią.
  • Opal

jesli chcielibyscie zdawac na uw, to mam dobra wiadomosc dla tych co nie lubia matmy/bioli, tylko jeden z tych przedmiotow bedzie sie wm liczyl, mozecie sobie wybrac
  • Agnieszka

ja chce zdawać na UW i koniecznie chce się dostać..;D juz nie wspomne że w Emipiku majątek zostawiłam na rózne książki;D a interesuje sie ktoś z was podświadomością..pozytywnym myśleniem i te klimaty??:D
  • marta.

Hah, ale pocieszenie :P
    Biologie będę miała w moim liceum na moim profilu tylko przez dwa lata, a z matmą cienko mi idzie.
    A patrzyłam na innych uczelniach i np. na UJ trzeba język polski, język obcy i jeden wybrany spośród tam iluś. No to dla mnie historia :)
    Moja siostra też zdając na psychologie zdawała właśnie historię także myślę, że jakoś to będzie.
    A tymczasem do mojej matury jeszcze 2 lata i narazie są to wstępne plany bo może Pan Giertych tak urządzi, że trzeba będzie zdawać na psychologię religię. :)
  • Agnieszka

ej jakby tak Gerti urządził, że sie zdaje z religi, wf'u i godziny wychowawczej a dodtakowo ci którzy nie zdali zostaną przepuszczeni z gratisowa ilością punktów XDD
  • Kolaś.

a pytanie do tych co sa na uw. jak ostro trzeba było zakuwać? ile z czego mieliscie punktów? trudno? i czy ktos zdawał juz histę?

| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)