-
Anonim
Mam pytanie, czy ktoś kto dostał się na Uniwersytet Warszawski był po klasie mat-fiz? I jeśli będę zdawała na maturze matematykę, fizykę, język obcy i polski to będzie wystarczające? I czy będę musiała nadgonić z biologią? -
em.
to napewno wystarczy. biora pod uwage jeden przedmiot, jezyk polski i jezyk obcy. tak wiec nawet matma i fizyka razem ci nie potrzebne, wystarczy 1 przedmiot.
to jest, jak bys strone uw poczytala, to bys nie zadawala pytan o biologie:P
https://irk.uw.edu.pl/katalog.php?o...
-
Anonim
Dziękuję bardzo em.; )
Czytałam, ale chciałam się upewnić, jak to ja; P
-
Sandra Maćkowska
Cześć.;). Jestem w trzeciej klasie gimnazjum i poszukuje jakiegoś przyzwoitego liceum w bydgoszcy o profilu psychologiczno-pedagogicznym. Prosze o pomoc ! -
-
Claud. ♥
Siemanko. Jestem w trzeciej klasie gim. Chcę już teraz wybrać szkołę, żeby wiedzieć co i jak. Chciałam iść do LO. Czarnieckiego w Warszawie (profil psychologiczno-pedagogiczny). Szkoła wydaje się być fajna, praktyki w przedszkolu, wolontariat, dodatkowe przedmioty - psychologia i pedagogika. Jednak nie wiem czy po tej szkole zdam dobrze maturę i dostanę się na studia, a chce skończyć resocjalizacje a dokładniej penitencjarną. (proszę bez głupich komentarzy, że jeszcze 15 razy mi się to zmieni, albo że nie dam rady itp:.. wiem co chce robić i do czego się nadaje) więc co powiecie o LO. Czarnieckiego.? Albo jaką jeszcze moglibyście mi szkolę polecić.? Wiem, że żeby iść na studia muszę się uczyć dobrze, ale nie chce szkoły, gdzie poziom będzie nie wiadomo jak wysoki, bo po prostu sobie nie poradzę.