-
Justka
Cześć.
Jak myślicie dlaczego wiele osób łączy te kierunki?
Jakie są różnice w kompetencjach psychiatry i psychologa (dziedziny pracy)? (wiem, że psychiatra zapisuje leki, to lekarz itd)...
Głównie chodzi mi o pogodzenie wiedzy ze studiów psychologicznych z medyczną z dziedziny psychiatrii... Czy one się uzupełniają czy też to mimo wszystko dwa różne światy,,,
Pozdrawiam -
Iluminati_mario_bros
Ostatnio w Focusie przeczytałem artykuł dotyczący przesłuchań i była tam wzmianka o treningu masek. Niewiele było napisane w związku z tym mam pytanie, czy orientuje się ktoś na czym szerzej taki trening polega. O ile mi wiadomo stosowany jest nie tylko w wojsku ale również w świecie biznesu. -
PAULINA ZAŁĘSKA
Szukam liceum z profilem socjalnym lub dziennikarskim . Może być nawet technikum . Najlepiej na pomorzu . Trójmiasto itp.. I najlepiej adres lub strone www . -
Anonim
Czesto, nawet w tej chwili denerwuje sie i trudno mi napisac zdania zlozone. Ukladam mysli w glowie , ale gdy przychodzi czas by to napisac lub powiedziec publicznie, wszystko ucieka. Ktos wie jak temu zaradzic ? -
-
byakuya.
A ja mam generalnie pytanie o różne psychokinezy, czy wg. was to istnieje, czy to po prostu bajki? -
Cruor
Witam, mam problem. Na zajęcia mam zadane stworzyć prawdopodobny profil psychologiczny jednej z wybranych osób podanych w tytule. Mam problem ponieważ nie mam pojęcia od której strony to ugryźć. Nigdy nie pisałam profilu psychologicznego i nie wiem co powinno się tam znaleźć. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się do tego zabrać, co wyszczególnić? -
DELUR