Psychologia [9030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Justka

Cześć.

Jak myślicie dlaczego wiele osób łączy te kierunki?

Jakie są różnice w kompetencjach psychiatry i psychologa (dziedziny pracy)? (wiem, że psychiatra zapisuje leki, to lekarz itd)...

Głównie chodzi mi o pogodzenie wiedzy ze studiów psychologicznych z medyczną z dziedziny psychiatrii... Czy one się uzupełniają czy też to mimo wszystko dwa różne światy,,,

Pozdrawiam
  • Iluminati_mario_bros

Ostatnio w Focusie przeczytałem artykuł dotyczący przesłuchań i była tam wzmianka o treningu masek. Niewiele było napisane w związku z tym mam pytanie, czy orientuje się ktoś na czym szerzej taki trening polega. O ile mi wiadomo stosowany jest nie tylko w wojsku ale również w świecie biznesu.
  • PAULINA ZAŁĘSKA

Szukam liceum z profilem socjalnym lub dziennikarskim . Może być nawet technikum . Najlepiej na pomorzu . Trójmiasto itp.. I najlepiej adres lub strone www .
  • Anonim

Czesto, nawet w tej chwili denerwuje sie i trudno mi napisac zdania zlozone. Ukladam mysli w glowie , ale gdy przychodzi czas by to napisac lub powiedziec publicznie, wszystko ucieka. Ktos wie jak temu zaradzic ?
  • byakuya.

A ja mam generalnie pytanie o różne psychokinezy, czy wg. was to istnieje, czy to po prostu bajki?
  • Cruor

Witam, mam problem. Na zajęcia mam zadane stworzyć prawdopodobny profil psychologiczny jednej z wybranych osób podanych w tytule. Mam problem ponieważ nie mam pojęcia od której strony to ugryźć. Nigdy nie pisałam profilu psychologicznego i nie wiem co powinno się tam znaleźć. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się do tego zabrać, co wyszczególnić?
  • DELUR

To dali wam coś na studiach do zrobienia nie mówiąc jak to zrobić..?
| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)