-
kArOlCiA
nie cierpie siedziec w domu i czuc ze marnuje zycie...ze nic nie robie...lenistwo jest przyjemne ale nie w za duzych ilosciach...szczegolnie jak zaczniesz czytac motta zyciowe w stylu "zyj tak jakby kazdy dzien byl twoim ostatnim" albo "niech twoje zycie bedzie wykrzyknikiem a nie znakime zapytania"...albo jak ktos sie ciebie zapyta co dzisiaj robiles a ty mozesz wymienic czynnosci takie jak jadlem obiad...przestawilem szklanke ze stolika na podloge itd...a jakich uczuc wy nienawidzicie..?
pozdrawiam -
carla.w
-
Anonim
-
Kot
-
-
Malinka
zgadzam się z julią włąśnei się tak czuje
ale tez nienawidze zdrad bliskich mi osób w stosnku do mnie
nienawidze uczucia bezsilności
uczucia tęsknoty
i uczucia pod którym mam ochotę zapaść się pod ziemie... -
Anonim
Najgorsze uczucie: nie wiedziec na czym sie stoi, nie wiedziec co sie stanie jutro. Niepwnosc i strach przed nastepnymi dniami. Uczucie bycia w prozni, poczucie, ze nie jest sie nic wartym. -
Anonim
julia
z tym czasem to jest tak, że
można go spędzać mądrze lub głupio :]
Moim zdaniem nie ma negatywnych uczuć. -
Aniś
zgadzam sie z julia.normalnie na wszystko brakuje mi czasu i nie wiem czego sie chwycic,ale teraz ta bezczynnosc mnie wykancza.wszyscy daleko,obowiazki daleko...czytam ksiazki,leze do gory brzuchem,opalam sie....ale jakby cos umykalo,jakas "wyzsza idea".... -
YaKuBu
-
Aniś
a moze jeszcze-moze nie najgorsze,ale jedno z najbardziej przygniatajacych-swiadomosc,ze cos odeszlo bezpowrotnie...a jeszcze jak z mojej winy...brrr... -
Kasia Adamus
najbardziej boję sie tego ze kiedys bede musiala rozstac sie z moimi najblizszymi na zawsze, a byc moze nie zdaze im powiedziec wielu istotnych rzeczy albo, ze nie pokarze im jak bardzo ich kocham.
a tak po za tym to najbardziej w zyciu nie chcialabym zopstac oszukana przez moja milosc klamstwo i zdrada to to czego brzydze sie najbardziej, a zdrady nigdy w zyciu nikomu nie wybaczylam i nie wybacze!!! -
AnS
Dla mnie najgorsza jest bezsilnosc. Sa sprawy, gdzie chocbym nie wiem jak chcial i chocbym nie wiem jak sie staral, to nie mozna ich rozwiazac. Ich istnienie meczy, niemoznosc rozwiazania zabija :| -
Anonim
-
jamajka
-
Najgorsze uczucie? stan, w ktorym czlowieka nie stac na okazywanie tego, co czuje..
pozytywne: wiadomo MILOSC, wdziecznosc, oddanie
negatywne: zazdrosc, strach, bezradnosc -
Cudna
Najgorsze uczucie : Nie wiedzieć kim sie jest, nie rozumieć swych uczuć, gubić się w życiu i nie widzieć jego sensu ... -
Ewa
Bezsilność.
Kiedy wiem ze trzeba komuś pomóc a nie wiem jak, nei potrafie lub nei ejstem w stanie.
Kiedy kocha się kogoś kto nei odwzajemnia tych uczuć.
Kiedy w życiu dzieje się coś co chciałbys zmienić ale nei mozęsz - bo to nei tylko od ciebie to zalezy i zamaist jak zwykle brać w życie w swe ręce musisz czekać- wszystko zalezy od losu. -
.. a kto powiedzial, ze cos zalezy od losu? to MY SAMI TWORZYMY SWOJA RZECZYWISTOSC, jesli nie da sie czegos zrobic samemu, trzeba sie laczyc w wieksze grupy ludzi o podobnych pogladach.. i dzialac! czesto bezradnosc wynika tylko z braku wiary w mozliwosc realizacji zamierzen..
-
Aniś
no z tym sie nie zgodze-co komus da laczenie sie w grupy,jesli chodzi np.o nieodwzajemnione uczucie...to jak potocza sie takie sprawy zalezy wlasnie od losu... -
Sejsmo
Anisia :-)
Nie ma losu, przeznaczenia.
Oczywiście, różny ludzie mają tzw. start, ale to dotyczy tego, co już było. Jeśli chodzi o przyszłość, to my sami decydujemy o tym, jak wyglada nasze życie.
Jak sobie wyobrażasz uniewinnienie przestępcy, bo powiedział, że "hm... no cóż zabiłem wysoki sądzie, bo ... no taki los..." ? :-))))