Psychologia [9030]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zyje sobie

http://www.wykop.pl/ramka/29700/spr...

Z ciekawości tu wrzucam; ) czy ktokolwiek widzi, że obraca się zgodnie ze wskazówkami zegara? bo jakoś nie widzę sensu w tym teście; p
  • Anonim

>Zyje sobie napisał
    >bo jakoś nie widzę
    >sensu w tym teście; p

Nic dziwnego hehe.
    To tak jak w "tescie odwroconej osemki" jakies bzdury.
    Na lateralizacje sa inne, znacznie prostsze i sprawdzone a co najwazniejsze ekologiczne testy a wrecz zabawy (co biorac pod uwage wiek w ktorym sa robione jest b. wazne).
    Oko, reka, noga...
  • Anonim

u mnie raz się kręci w lewo a raz w prawo
  • SenseiMike

Sam potrafie wpływać na to czy widze kręcenie w prawo czy w lewo - wystarczy dobry zmysł przestrzenny.
  • Anonim

u mnie w prawo; ]
  • Anonim

Na zajeciach z metodyki mialam testy półk ol i i tak mi wyszło, że moja prawa [półkula jest bardziej rozwinięta :]
  • Anonim

moge sobie kontrolowac lewo prawo :)
  • Anonim

:) TO chyba coś w tym jest bo u mnie w prawo prawo prawo i jakbym się nie wpatrywała to w lewo się nie kręci :)
  • shania 5farm

tez mi sie kreci tylko w prawo i nijak inaczej sie nie da. ale to akurat prawda, bo z matematyki jestem ciemna :p
  • I love Life :)

u mnie kreci sie w prawo
  • j

ja tez prawo
  • j

ha, juz umiem zmieniac:))
  • ♥ ஜMartitta♥ஜ

ja też umiem zmieniać;d;d
  • kropka

albo mi sie wydaje albo ona sie przez pewien czas kreci w lewo a potem zmienia i w prawo...
  • ♫ Simon

to dobry test bardzo - tak to jest niektorym kreci sie w jedna a innym osobom w druga strone - od tego zalezy wlasnie jakie mamy pewne predyspozycje
  • a.

ja też umiem zmieniać;]
    super ćwiczenie!:)
  • beata

to wcale nie jest tak ze ktoś umie zmieniać :P zauważcie, że ona ma raz w powietrzu lewą nogę(i wtedy kręci w się w lewo), raz prawą(i wtedy kręci się w prawo) trzeba tylko odpowiednio dlugo sie wpatrywac :)
  • Agg.

> to wcale nie jest tak ze ktoś umie zmieniać :P zauważcie, że ona ma raz w powietrzu lewą nogę(i wtedy kręci w się w lewo), raz prawą(i wtedy kręci się w prawo) trzeba tylko odpowiednio dlugo sie wpatrywac :)

dokładnie; ) ja myślę tak samo :) tylko że moja koleżanka wpatrując się razem ze mną nie zauważyła zmiany i dla niej ciągle kręci się w prawo... Dziwnie...; P
  • Agent Tomek

Kierunek obrotu nie zależy od predyspozycji, czy rozwinięcia półkuli, ale od tego, której OBECNIE bardziej używasz.

A co do nogi w powietrzu - to jest po to, by trudniej było zmienić kierunek.
  • Anonim

Ja tam tego nie rozumiem. Czy ta animacja nie jest ustawiona tak, że jakiś czas kręci się w lewo a jakiść czas w prawo? Bo jak można podświadomie zmienić sobie kierunek obrotu czegoś co z góry zakładając kręci się w tylko jedna stronę? :)
  • 1
  • 2
| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)