-
Anonim
Przed czym odczuwacie strach? Czym to może być spowodowane i jak sobie z tym radzicie?
<nie wiem czy taki temat już wypłynął, ale nie zaszkodzi sprobować>
Ja się boję pająków - takie to małe i ma tyle nóżek i ma tyle oczu i ma takie włoski, no bleh po prostu. Nie wiem czemu pisząc jakiś tekst boję się też, że źle umiejscowię przecinki i będzie lipa.
Jak widzicie dziwny i zastrachany ze mnie człowiek, a co z wami? -
Tizz diz iz
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
rafał
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Najbardziej boję się ciemności, a jak dojdzie to tego seans filmowy oczywiście jakiś horror wtedy jest wielka panika i śpie z mamą hehe :( brrrr -
Anonim
-
Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan
-
Anonim
jesli sie czegos boimy to tylko wzmacniamy strach w sobie zamiast go niszczyc :) -
=> Paproh <=
Ja nie lubię zastrzyków. Nie mdleję co prawda i nie osiwiałem w obawie przed zastrzykiem, ale stresuję się za każdym razem gdy mam mieć zastrzyk. Chciałbym oddać krew, a to mi niestety przeszkadza, ale mam nadzieję, że w końcu to przezwyciężę... Chyba nie powinienem się bać zastrzyków po tym jak jakiś rok temu miałem robione dwa zastrzyki w kręgosłup :P
Nerwica natręct to takie zaburzenie psychiczne związane z tym, że pojawiają się natętne myśli, których się nie chce i czuje się też potrzebę robienia róznych rzeczy (czasem dziwnych) w obawie, że ich niezrobienie spowoduje, że coś złego stanie się nam lub komuś innemu. -
Anonim
-
<Previous 悪 神Next>
-
<Previous 悪 神Next>
ach, igły też nie lubię, ale nie pękam jak przychodzi co do czego (mi też wbijali w kręgosłup... straszna sprawa - leży się i nie rusza, bo każdy większy ruch oznacza bóóól; ) -
<Previous 悪 神Next>