Psychologia [9030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Przed czym odczuwacie strach? Czym to może być spowodowane i jak sobie z tym radzicie?

<nie wiem czy taki temat już wypłynął, ale nie zaszkodzi sprobować>

Ja się boję pająków - takie to małe i ma tyle nóżek i ma tyle oczu i ma takie włoski, no bleh po prostu. Nie wiem czemu pisząc jakiś tekst boję się też, że źle umiejscowię przecinki i będzie lipa.
    Jak widzicie dziwny i zastrachany ze mnie człowiek, a co z wami?
  • Tizz diz iz

niczego się nie boje
  • Anonim

przed otyloscia n a wszelki wypadek duzo cwicze <lol>
  • Anonim

to ja bym się bał tego niczego nie bojenia się; )
  • Anonim

Tylko żebyś nie przesadziła, bo znikniesz xD
  • Anonim

Takie niebojenie się też jest dziwne.
  • rafał

A nie masz czasem nerwicy natręctw?:>
  • Anonim

http://fallenlights.net/brokenshado...

--
    mnie tu nie bylo; P
  • Anonim

trzeba pousuwac spacje z linku

--
    mnie tez
  • Anonim

sprobuje nie przesadzic<lol>
  • Anonim

na czym polega nerwica natręctw?
  • Anonim

Najbardziej boję się ciemności, a jak dojdzie to tego seans filmowy oczywiście jakiś horror wtedy jest wielka panika i śpie z mamą hehe :( brrrr
  • Anonim

Marlena, a jakich horrorów się boisz?
  • Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan

stomatolog
    panicznie
  • Anonim

jesli sie czegos boimy to tylko wzmacniamy strach w sobie zamiast go niszczyc :)
  • => Paproh <=

Ja nie lubię zastrzyków. Nie mdleję co prawda i nie osiwiałem w obawie przed zastrzykiem, ale stresuję się za każdym razem gdy mam mieć zastrzyk. Chciałbym oddać krew, a to mi niestety przeszkadza, ale mam nadzieję, że w końcu to przezwyciężę... Chyba nie powinienem się bać zastrzyków po tym jak jakiś rok temu miałem robione dwa zastrzyki w kręgosłup :P

Nerwica natręct to takie zaburzenie psychiczne związane z tym, że pojawiają się natętne myśli, których się nie chce i czuje się też potrzebę robienia róznych rzeczy (czasem dziwnych) w obawie, że ich niezrobienie spowoduje, że coś złego stanie się nam lub komuś innemu.
  • Anonim

arachnofobia; ]

także...

witaj w klubie!; D
  • <Previous 悪 神Next>

strach przed samobójstwem
    to ma jakąś fachową nazwę?
  • <Previous 悪 神Next>

ach, igły też nie lubię, ale nie pękam jak przychodzi co do czego (mi też wbijali w kręgosłup... straszna sprawa - leży się i nie rusza, bo każdy większy ruch oznacza bóóól; )
  • <Previous 悪 神Next>

nie 'nie', tylko 'się'
| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)