PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jo-ann

ja wydedukowałam tak na podstawie kalki nr 46:

estymator łączny to jest estymator wariancji populacyjnej na podstawie wariancji z dwóch prób w t-studencie dla prób niezależnych i jego stopnie swobody to n1+n2-2
  • nanas

Wielkie dzięki
  • hom

pytałem już na pantoflu ale ponowię tutaj: czy mógłby mi ktoś wysłać folię numer 68? Bardzo proszę:) Mój mail pawel.hom@gmail.com
    Może wyjaśni mi się wtedy czym jest statystyka S z folii 69 i 70:/
    Aha i jeszcze jedno: jaki jest wzór na estymator Tau (folia 70 na samym dole)? I czy to jest ten osławiony Tau-Kendalla? (a właśnie: tauB czy tauC?)
  • Katy

a jest ktos kto te folie ma na kompie? i moglby mi to wyslac? jesli tak to ja bardzo prosze o wszystko:) anaitis_6@o2.pl bylabym taka wdzieczna ze ho ho
  • Katy

a tak by the way czy moze jest juz ktos kto opracowal te wszystkie pytania i ma ochote sie podzielic? moze jest ktos? moze ma ochote? moze jest? moze ma? moze? moze? ????
  • .:. Narc .:.

i jak poszło...? :>
  • Nati- niedobra kobieta :))

ja nie narzekam :)
  • indianka

Co z kwiatkami???
  • Asiek:)

Czy ktoś ze starszych roczników ma może folie prof. Aranowskiej na komputerze??? jeśli tak to bardzo bym prosiła=) musk-rat@o2.pl

Kiedy waszym zdaniem najlepiej zdawać state?Zapisywać sie na pierwszy dzień czy lepiej później????
  • ஐˇmartusiaˇஐ

ja tez poprosze folie (jezeli ktos ma)-> inferia@poczta.onet.pl
  • Nati- niedobra kobieta :))

obawiam sie ze nikt nie ma folii w wersji komputerowej gdyz sa one dostepne tylko w wydzialowym ksero i to tak niewyrazne ze gdyby je zeskanowac to juz nic nie byloby widac..

ja polecam zapisac sie na egzamin jak najszybciej....
  • Asiek:)

dzieki... a wiec ide na pierwszy ogień=D
  • Nuko

wiecie może jaki jest kodeks co wolno a czego nie wolno na egzaminie u Aranowskiej i jakie ma wymagania co do stroju?
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)