-
Jo-ann
ja wydedukowałam tak na podstawie kalki nr 46:
estymator łączny to jest estymator wariancji populacyjnej na podstawie wariancji z dwóch prób w t-studencie dla prób niezależnych i jego stopnie swobody to n1+n2-2 -
nanas
-
hom
pytałem już na pantoflu ale ponowię tutaj: czy mógłby mi ktoś wysłać folię numer 68? Bardzo proszę:) Mój mail pawel.hom@gmail.com
Może wyjaśni mi się wtedy czym jest statystyka S z folii 69 i 70:/
Aha i jeszcze jedno: jaki jest wzór na estymator Tau (folia 70 na samym dole)? I czy to jest ten osławiony Tau-Kendalla? (a właśnie: tauB czy tauC?) -
Katy
a jest ktos kto te folie ma na kompie? i moglby mi to wyslac? jesli tak to ja bardzo prosze o wszystko:) anaitis_6@o2.pl bylabym taka wdzieczna ze ho ho -
-
Katy
a tak by the way czy moze jest juz ktos kto opracowal te wszystkie pytania i ma ochote sie podzielic? moze jest ktos? moze ma ochote? moze jest? moze ma? moze? moze? ???? -
.:. Narc .:.
-
Nati- niedobra kobieta :))
-
indianka
-
Asiek:)
Czy ktoś ze starszych roczników ma może folie prof. Aranowskiej na komputerze??? jeśli tak to bardzo bym prosiła=) musk-rat@o2.pl
Kiedy waszym zdaniem najlepiej zdawać state?Zapisywać sie na pierwszy dzień czy lepiej później???? -
ஐˇmartusiaˇஐ
-
Nati- niedobra kobieta :))
obawiam sie ze nikt nie ma folii w wersji komputerowej gdyz sa one dostepne tylko w wydzialowym ksero i to tak niewyrazne ze gdyby je zeskanowac to juz nic nie byloby widac..
ja polecam zapisac sie na egzamin jak najszybciej.... -
Asiek:)
-
Nuko
wiecie może jaki jest kodeks co wolno a czego nie wolno na egzaminie u Aranowskiej i jakie ma wymagania co do stroju?