PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

Czesc!
    Mam pytanko. Czy sa juz wyniki z psychologii uczenia sie i pamieci poniewaz jestem za granica i nie za bardzo jestem na bierzaco z wynikami egzaminow. z tego co wiem domurat umiescil swoje na internecie. A jak to jest z pamiecia?
    dzieki za odp.
  • Anonim

są, podpięte do katalogu kursów:D [fajnie Ci:D]
  • Anonim

a kiedy są wpisy? ktoś coś wie?
  • Nati- niedobra kobieta :))

kobieto...obudz sie....wpisy juz byly-w poniedzialek...
  • Anonim

uuumm, extra :>
  • Anonim

złap ja na dyżurze, i już:D
  • Anonim

takoż zrobię, mam nadzieję, że będzie :) Oj, coś już mi się za wakacyjnie zrobiło, a jeszcze statystyka przede mną... Chcę wakacjeeeee!
  • magda

Czesc ! :)

Chcialam się zapytać Was, jak to jest z egzaminem z P. uczenia sie i pamieci z p. Czerniawska? Jaka jest zdawalność? Wybrałam to jako ogolnouniwersytecki i troche boje sie, ze nie popchne egzaminu. Prowadzaca wydaje mi sie bardzo wymagajaca i mam zle przeczucia patrzac na 40 slajdow z kazdego wykladu, do tego literatura obowiazkowa...

:/
  • Grażynka

Spokojnie ja zdałam to ucząc się z samych slajdów w noc przed egzaminem, nie robi trudnego, więc zdawalność jest dobra; )
  • caroline

ustalono już termin egzaminu?
  • Paulina

termin egzaminu teraz?!

Dziekanat podaje plan sesji egzaminacyjnej najwyzej 2 tygodnie wczesniej. A sesja jest dopiero w czerwcu....; )
  • anna

>caroline napisała:
    >ustalono już termin egzaminu?

Karolajn Ty myślisz, ze jesteś na wydziale biologii? :D
  • caroline

>>caroline napisała:
    >ustalono już termin egzaminu?

Karolajn Ty myślisz, ze jesteś na wydziale biologii? :D

ej no bo jak mam się określić co do poprawki z biochemu to chciałabym wiedzieć kiedy muszę być na psychu :P
  • Ola

Czy ma ktoś zeskanowane rozdziały z książki "Psychologia Pamięci" Jagodzińskiej lub/i jakieś streszczenia/notatki, cokolwiek :D Jak wreszcie spojrzałam na materiał który jest do przeczytania, to żałuje że wybrałam tego oguna... I czy ona kiedykolwiek sprawdza listę, bo jak dotąd ominęłam jakieś 5 zajęć...
  • Ola

widzac te pare dziesiat osob na zajeciach trudno uwierzyc ze nikt sie nie wypowiada na ten temat...
  • Kamila

Mówisz o obecności na wykładzie prof. Czerniawskiej, tak? czy czegoś nie załapałam? Bo jeśli tak to jest to wykład, a na tym wydziale żadne wykłady obligatoryjne nie są obowiązkowe (chyba że się mylę i są jakieś wyjątki na wyższych latach), tzn. nie ma listy, nie trzeba chodzić, trzeba tylko zdać egzamin pod koniec.
  • Świeżak

Kiedy jest zaliczenie tego przedmiotu?
  • Toha

10.06, godz. 14 i 16, wpisy będą już 12.06.
  • Anonim

a czy prof. mówiła, jak to mniej więcej wygląda? jakie są proporcje między pytaniami otwartymi a zamkniętymi? i czy test jest jedno- czy wielokrotnego wyboru?:)
  • emஜpe

Toha, a skąd wiesz o tym wpisach ?? :)
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)