- 1
- 2
-
Marcin
Czesc!
Mam pytanko. Czy sa juz wyniki z psychologii uczenia sie i pamieci poniewaz jestem za granica i nie za bardzo jestem na bierzaco z wynikami egzaminow. z tego co wiem domurat umiescil swoje na internecie. A jak to jest z pamiecia?
dzieki za odp. -
Anonim
-
Anonim
-
Nati- niedobra kobieta :))
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
takoż zrobię, mam nadzieję, że będzie :) Oj, coś już mi się za wakacyjnie zrobiło, a jeszcze statystyka przede mną... Chcę wakacjeeeee! -
magda
Czesc ! :)
Chcialam się zapytać Was, jak to jest z egzaminem z P. uczenia sie i pamieci z p. Czerniawska? Jaka jest zdawalność? Wybrałam to jako ogolnouniwersytecki i troche boje sie, ze nie popchne egzaminu. Prowadzaca wydaje mi sie bardzo wymagajaca i mam zle przeczucia patrzac na 40 slajdow z kazdego wykladu, do tego literatura obowiazkowa...
:/ -
Grażynka
Spokojnie ja zdałam to ucząc się z samych slajdów w noc przed egzaminem, nie robi trudnego, więc zdawalność jest dobra; ) -
caroline
-
Paulina
termin egzaminu teraz?!
Dziekanat podaje plan sesji egzaminacyjnej najwyzej 2 tygodnie wczesniej. A sesja jest dopiero w czerwcu....; ) -
anna
>caroline napisała:
>ustalono już termin egzaminu?
Karolajn Ty myślisz, ze jesteś na wydziale biologii? :D -
caroline
>>caroline napisała:
>ustalono już termin egzaminu?
Karolajn Ty myślisz, ze jesteś na wydziale biologii? :D
ej no bo jak mam się określić co do poprawki z biochemu to chciałabym wiedzieć kiedy muszę być na psychu :P -
Ola
Czy ma ktoś zeskanowane rozdziały z książki "Psychologia Pamięci" Jagodzińskiej lub/i jakieś streszczenia/notatki, cokolwiek :D Jak wreszcie spojrzałam na materiał który jest do przeczytania, to żałuje że wybrałam tego oguna... I czy ona kiedykolwiek sprawdza listę, bo jak dotąd ominęłam jakieś 5 zajęć... -
Ola
widzac te pare dziesiat osob na zajeciach trudno uwierzyc ze nikt sie nie wypowiada na ten temat... -
Mówisz o obecności na wykładzie prof. Czerniawskiej, tak? czy czegoś nie załapałam? Bo jeśli tak to jest to wykład, a na tym wydziale żadne wykłady obligatoryjne nie są obowiązkowe (chyba że się mylę i są jakieś wyjątki na wyższych latach), tzn. nie ma listy, nie trzeba chodzić, trzeba tylko zdać egzamin pod koniec.
-
Świeżak
-
Toha
-
Anonim
a czy prof. mówiła, jak to mniej więcej wygląda? jakie są proporcje między pytaniami otwartymi a zamkniętymi? i czy test jest jedno- czy wielokrotnego wyboru?:) -
emஜpe
- 1
- 2