- 1
- 2
-
wojtoonio
elo wszystkim psychologom,
poniewaz rozne znaki na niebie i ziemi wskazuja jasno na duze prawdopodobienstwo wystapienia takiej mozliwosci, ze bede mial kilka zupelnie obcych mi osob chetnych do badania, byc moze gotow bede je nieodplatnie udostepnic :) (jesli potencjalni badani zgodza sie na takie rozwiazanie)
W przypadku, gdyby ktos byl takim badanym zainteresowany, prosze sie zglaszac!
serdecznie pozdrawiam
chetny-ofiaro-dawca :) -
Anonim
-
wojtoonio
opchnac?
dyc napisalem ze nieodplatnie oddam w dobre rece, heh
a tu zaraz o jakas interesownosc posadzaja -
KZ
>baartek napisał
>musisz gdzies opchnac te wszystkie chetne laski z sgh-u?
phiiiiii :ppp -
-
Nati- niedobra kobieta :))
ja przygarne chetnie badanego w przyszlym tygodniu :) byleby byl madry i przystojny :P -
julia
jak ktos chce to moja kumpela stwoerdzila ze moze ktos ja przebadac...jako ze ja nie moge...moze ktos.....? -
eNa
-
julia
-
Hania
Chetnie przygarne badanego na standardowe. Moge tez zwerbowac kogos na wymiane. -
julia
-
wojtoonio
-
Narysuj mi baranka
Wojtku, je chętnie wzięłabym kogoś z Twojej grupki, a masz tam osoby nie z sghu? Przypuszczam, że to mogłoby wywoływać w osobie badanej dyskomfort, a jeszcze jak się okaże że się jakoś znamy...... -
wojtoonio
na wszystkich zainteresowanych w skrzynce czeka wiadomosc z kontaktem, tu moja rola sie konczy
pozdrawiam -
Narysuj mi baranka
-
Rysia
-
Rysia
-
Ola
-
Anonim
Chciałbym wznowić wątek - doświadczyłem pewnych turbulencji. Chętnie wymienię się badanym. -
Anonim
Mam osobę bardzo nawet chętną do przebadania, z tym że ja nie mogę, a osoba pozostaje chętna; D
Ktoś chce przebadać? -
m
- 1
- 2