PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dżem dobry,
    Czy mógłby mi ktoś podać login i hasło dostępu do materiałów z wykładu różnic indywidualnych? Bo mnie informacja dziwnym trafem ominęła... Z góry dziękuję!
    :)
  • Sarah Meagan

Użytkownik pri, hasło 016.
    Nie ma za co :D
  • magda.

mógłby mi ktoś przesłać materiały z psychologii różnic indywidualnych, bądz napisać gdzie można je znależć? a poza tym chciałabym się dowiedzieć o datę i formę egzaminu :) pozdrawiam.
  • magda.

?
  • Anonim

materiały są w katalogu kursów
    egzamin 9 czerwca, chyba test ale nie pamiętam dokładnie :)
  • ;)

Czy ktoś może mi napisać coś na temat tego przedmiotu, jak wygląda zaliczenie...? Czy jest trudno zaliczyć?? Gdzie znaleźć materiały??
  • Moniś

Dołączam się do pytania. Słyszałam, że prof. nie udostępnia swoich slajdów, w tym roku też tak jest? :>
  • ;)

Czy ktoś może był na wykładzie w poniedzialek i może coś więcej powiedzieć?/
  • Magda

Ostatnio cała aula była pełna na wykładzie :)) Egzamin jest 7.06.2011 - 20 pytań jednokrotnego wyboru. Powiedział, że nie będzie dawał slajdów do internetu..
  • ;)

hmm Magda a masz może notatki z pierwszego wykładu, bo ja dopiero teraz się zapisałam i nie było mnie w poniedziałek. Jeśli miałabyś możliwość zeskanowania to prosze podeślij mi stelunia@gmail.com

A może orientujezs się czy notatki z poprzednich lat są gdzieś w internecie??
  • T.

na chomiku jest plik z wykładami i raczej jest to samo, bo pierwszy wykład pokrywa się z moimi notatkami :)
  • ;)

Och super a mogłabyś mi napisać co to za chomik bo ja jestem z innego wydziału, więc nie znam waszych gmaili i chomików. Byłabym wdzięczna:)
  • PiTi

dolączam się gorąco do prośby, dopiero teraz się dopisalem na wyklad (ach te rejestracje, dzikie karty i inne wynalazki...) może ktoś wrzucić chomika z jakimikolwiek materialami do tego?
  • peGGy

http://www.chomikuj.pl/ szukaj chomika: psychUW
  • Unno

Czy ktoś błagam mógłby napisać w której sali i o której godzinie jest jutro egzamin? Totalnie nie mam kogo zapytać, a nie dostałam odpowiedzi na maile.
  • zuo

> Czy ktoś błagam mógłby napisać w której sali i o której godzinie jest jutro egzamin? Totalnie nie mam kogo zapytać, a nie dostałam odpowiedzi na maile.

Nie jestem z Twojego roku, ale rada na przyszłość: taką informację można znaleźć w kilka sekund na stronie naszego wydziału...
    http://www.psych.uw.edu.pl/files/o_...
    14:30 dzienni, 16 wieczorowi.
    A czy to będzie 408 czy aula, to już na pewno się dowiesz na miejscu.
    Powodzenia.
  • Unno

Dziękuję bardzo :) Szukałam wcześniej, ale nie byłam w stanie niczego znaleźć. Może byłam zbyt nieuważna :)
  • Królewna

Kto pamięta pytania, niech tu wpisze!!! Chociażby hasła (chociaż mile widziane pytania z wszystkimi odpowiedziami!)
  • Mononoke

A ktoś wie kiedy jest poprawa?
    Interesuje mnie szczególnie ta u Oniszczeki...
  • ♫Aga♫

Zerknijcie na grono II roku...
  • 1
  • 2