- 1
- 2
-
Anonim
Dżem dobry,
Czy mógłby mi ktoś podać login i hasło dostępu do materiałów z wykładu różnic indywidualnych? Bo mnie informacja dziwnym trafem ominęła... Z góry dziękuję!
:) -
Sarah Meagan
-
magda.
mógłby mi ktoś przesłać materiały z psychologii różnic indywidualnych, bądz napisać gdzie można je znależć? a poza tym chciałabym się dowiedzieć o datę i formę egzaminu :) pozdrawiam. -
magda.
-
-
Anonim
materiały są w katalogu kursów
egzamin 9 czerwca, chyba test ale nie pamiętam dokładnie :) -
;)
Czy ktoś może mi napisać coś na temat tego przedmiotu, jak wygląda zaliczenie...? Czy jest trudno zaliczyć?? Gdzie znaleźć materiały?? -
Moniś
Dołączam się do pytania. Słyszałam, że prof. nie udostępnia swoich slajdów, w tym roku też tak jest? :> -
;)
Czy ktoś może był na wykładzie w poniedzialek i może coś więcej powiedzieć?/ -
Magda
Ostatnio cała aula była pełna na wykładzie :)) Egzamin jest 7.06.2011 - 20 pytań jednokrotnego wyboru. Powiedział, że nie będzie dawał slajdów do internetu.. -
;)
hmm Magda a masz może notatki z pierwszego wykładu, bo ja dopiero teraz się zapisałam i nie było mnie w poniedziałek. Jeśli miałabyś możliwość zeskanowania to prosze podeślij mi stelunia@gmail.com
A może orientujezs się czy notatki z poprzednich lat są gdzieś w internecie?? -
T.
na chomiku jest plik z wykładami i raczej jest to samo, bo pierwszy wykład pokrywa się z moimi notatkami :) -
;)
Och super a mogłabyś mi napisać co to za chomik bo ja jestem z innego wydziału, więc nie znam waszych gmaili i chomików. Byłabym wdzięczna:) -
PiTi
dolączam się gorąco do prośby, dopiero teraz się dopisalem na wyklad (ach te rejestracje, dzikie karty i inne wynalazki...) może ktoś wrzucić chomika z jakimikolwiek materialami do tego? -
peGGy
http://www.chomikuj.pl/ szukaj chomika: psychUW -
Unno
Czy ktoś błagam mógłby napisać w której sali i o której godzinie jest jutro egzamin? Totalnie nie mam kogo zapytać, a nie dostałam odpowiedzi na maile. -
zuo
> Czy ktoś błagam mógłby napisać w której sali i o której godzinie jest jutro egzamin? Totalnie nie mam kogo zapytać, a nie dostałam odpowiedzi na maile.
Nie jestem z Twojego roku, ale rada na przyszłość: taką informację można znaleźć w kilka sekund na stronie naszego wydziału...
http://www.psych.uw.edu.pl/files/o_...
14:30 dzienni, 16 wieczorowi.
A czy to będzie 408 czy aula, to już na pewno się dowiesz na miejscu.
Powodzenia. -
Unno
Dziękuję bardzo :) Szukałam wcześniej, ale nie byłam w stanie niczego znaleźć. Może byłam zbyt nieuważna :) -
Królewna
Kto pamięta pytania, niech tu wpisze!!! Chociażby hasła (chociaż mile widziane pytania z wszystkimi odpowiedziami!) -
Mononoke
A ktoś wie kiedy jest poprawa?
Interesuje mnie szczególnie ta u Oniszczeki... -
♫Aga♫
- 1
- 2