PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Raf

Idzie się na tą grupę co jest się zapisaną (widnieje w siatce)
  • Anonim

>Raf napisał
    >Idzie się na tą grupę co jest się zapisaną (widnieje w
    >siatce)

Co jest generalnie jest prawdą ale i wiedzą tajemną. Ot może to moje ścisłe myślenie, ale podział studenci dzienni/ studenci wieczorowi nie jest jednoznaczny z podziałem studenci z grupy dziennej/ studenci z grupy wieczorowej.
  • Chimek

nabiera sensu, gdy pomyśli się o grupach prowadzonych przez różnych wykładowców :-)
  • Horatio

czy są gdzieś, lub będą, ogłoszone wyniki z egzaminu z 1 lutego? czy każdy dowie się dopiero, gdy pojdzie po wpis?
  • Anukka

Podobno mają być w poniedziałek w necie. Przynajmniej wg pantofla xD Ale metodologia też miała być, a nie ma do dzisiaj...
  • Tomek

ja tam widzialem wyniki metodologii, wiec...
  • Anukka

Tak, bo prof. Sosnowski swoje umieścił. Tylko, że ja akurat byłam w grupie u dr. Tarnowskiego. No ale metodologię już mam, dzięki życzliwości znajomych, którzy zostali na ferie w Warszawie xD Teraz tylko logika i wstęp...; ]
  • Caroline

Metodologia Tarnowskiego też jest już w internecie
  • Ka

nie udało mi się zaliczyć wstępu, w sumie niestety nie zrobiłam nic z mojej strony, by się udało i czy ktoś może powiedzieć czego można spodziewać się na poprawce? inna forma? mogą się pojawić te same pytania?
  • Anukka

Eee... A mogę wiedzieć skąd masz wyniki? Bo ja na nie poluję dziś od rana, ale w Internecie nie ma, a jestem aktualnie poza Warszawą.

Na poprawkach podobno jest to samo, aczkolwiek głowy nie dam. xD Zerówka, pierwszy termin i egzamin z ubiegłego roku były w dużym stopniu podobne, więc chyba jest szansa, że tym razem też tak będzie xD
  • Ka

poszukaj na gronie pierwszego roku, u koleżanki Kathie na profilu są, w plikach :)

piszcie co wiecie o poprawce; ]
  • caroline

wiadomo kiedy egzamin?
  • nothing else

CZY KTOŚ PODAŁBY PYTANIA Z ZESZŁEGO ROKU LUB Z ZERÓWKI TYDZ. TEMU? PLS PLS PLS....
  • Słomka

polecam szukanie; P : http://grono.net/chat/#forum/topic/... (kilka stron wcześniej dokładnie, tyle ile ludzie pamiętają z zerówki; podobno z zeszłych lat szukać nie ma sensu, bo się dowiedziała, że ludzie przekazują sobie z rocznika na rocznik te pytania i je w tym roku zmieniła - nawet chyba sama to obwieściła na którymś wykładzie)
  • maryśka jou czapska

ej, wiadomo juz kiedy termin poprawkowy?
  • To ja!

Cześć! Mam pytanie odnośnie Wstępu do psychologii: czy Pani prowadząca zamyka drzwi chwilę po rozpoczęciu wykładu (bez śmiechów, tak się zdarza:) lub np. w ogóle nie toleruje spóźnień w granicach max15 minut?
    Pytanie to jest dla mnie ważne, bo chciałabym sie zapisać na ten wykład, ale spóźniałabym się na niego chwilkę z powodu konieczności dojazdu po onnych zajęciach...
    Będę wdzięczna za odpowiedzi:)
    Pozdr!
  • Hanka

nie zamyka
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)