PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Lucy::..

Mam pytanie do tych, którzy zaliczali ten przedmiot: czy jest trudno, jakiego typu pytania, a może gdzieś można dostać testy z lat ubiegłych?

I kwestia druga: wśród materiałów na poczcie na o2 nie ma prezentacji na temat zaburzeń potencji u mężczyzn. Czy można to gdzieś indziej znaleźć albo ktoś ma do tego dostęp?
  • Anonim

kiedy jest egzamin? będę wdzięczna za info... :)
  • Magdalena A. Grzeca-Kamińska

Chyba juz sie nie da zalatwic, chyba ze dla piatkowej grupy; ]

Exam dla grupy poniedzialkowej jest w najblizszy poniedzialek, a dla piatkowej na ostatnich zajeciach.
  • Rafael Sanchez

Czyli nie 26 maja a 6 czerwca?
  • Ola

> Czyli nie 26 maja a 6 czerwca?

tak: grupa poniedziałkowa 26 maja
    grupa piątkowa 6 czerwca - i ma zamiar od razu sprawdzić i dać wpisy :)

Biorąc pod uwagę roztargnienie tego pana, trochę się obawiam, co zobaczę na tym egzaminie; ) A ktoś wie, jaki jest poziom trudności?
  • Pitarełło

Czy nie jesteście za młodzi na takie tematty?
  • Anonim

prowokator :P :)
  • fragolina di bosco

rozumiem, ze wszyscy zdadza na 5, a jak nie to bedzie posmiewsko; )
  • ✯ L'ombelico del mondo ✯

z tego co pamiętam pytania nie są jakieś bardzo łatwe, ale za to Pan prof. udaje, że nic nie widzi i nic nie słyszy, więc jest pełna swoboda w pracy grupowej:)

to bedzie trzeba sie sprezac, bo pytania maja byc wyswietlane na ekranie :/ ciekawe ile czasu na jedno pytanie :S
  • Ola

> to bedzie trzeba sie sprezac, bo pytania maja byc wyswietlane na ekranie :/ ciekawe ile czasu na jedno pytanie :S

ale skąd ty to wiesz? ja niby chodze na wykłady, ale jakoś nic takiego nie słyszałam..

Ja też nie słyszałam o pytaniach na ekranie...czyżby powtórka z BMZ-ów na 1 roku? :/
  • Anonim

a ja słyszałam.. mówił o tym na którymś z ostatnich wykładów. Stwierdził, że za dużo by było drukowania czy coś w tym stylu.. Ale nie powiedział, ile czasu na jedno pytanie..
  • Ola

świetnie; |

pytanie tylko czy p prof to uruchomi :D
  • Ake

Czy ktos moglby mi napisac, kiedy byl rzekomy wyklad o orgazmie (chodzi mi o date) w grupie poniedzialkowej? Bo podobno takowy byl, ale ja bylam na wszystkich zajeciach i pierwsze slysze...; ]
    No i czy moze ktos jest w posiadaniu slajdow o zaburzeniach erekcji?

Podobno w starych katalogach kursow sa te slajdy, ktore dr sam wrzucal, poszukaj tam; ]

Stare katalogi też przejrzałam i zaburzeń erekcji czy impotencji psychogennej nie ma :( Zanotowałam sobie to, co było w ICD-10 online, mam nadzieję, że wystarczy...
  • katarzyn rusiłowicz

sory ze nie za bardzo na temat: czy to jest kurs specjalizacyjny?
  • Anonim

tak, z psychoterapii. Ale że jest to wykład można sobie na niego tak czy siak chodzić, niezależnie od roku i specjalizacji
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)