-
..::Lucy::..
Mam pytanie do tych, którzy zaliczali ten przedmiot: czy jest trudno, jakiego typu pytania, a może gdzieś można dostać testy z lat ubiegłych?
I kwestia druga: wśród materiałów na poczcie na o2 nie ma prezentacji na temat zaburzeń potencji u mężczyzn. Czy można to gdzieś indziej znaleźć albo ktoś ma do tego dostęp? -
Anonim
-
Magdalena A. Grzeca-Kamińska
Chyba juz sie nie da zalatwic, chyba ze dla piatkowej grupy; ]
Exam dla grupy poniedzialkowej jest w najblizszy poniedzialek, a dla piatkowej na ostatnich zajeciach. -
-
-
Ola
> Czyli nie 26 maja a 6 czerwca?
tak: grupa poniedziałkowa 26 maja
grupa piątkowa 6 czerwca - i ma zamiar od razu sprawdzić i dać wpisy :) -
Biorąc pod uwagę roztargnienie tego pana, trochę się obawiam, co zobaczę na tym egzaminie; ) A ktoś wie, jaki jest poziom trudności? -
Pitarełło
-
Anonim
-
fragolina di bosco
-
✯ L'ombelico del mondo ✯
z tego co pamiętam pytania nie są jakieś bardzo łatwe, ale za to Pan prof. udaje, że nic nie widzi i nic nie słyszy, więc jest pełna swoboda w pracy grupowej:) -
to bedzie trzeba sie sprezac, bo pytania maja byc wyswietlane na ekranie :/ ciekawe ile czasu na jedno pytanie :S -
Ola
> to bedzie trzeba sie sprezac, bo pytania maja byc wyswietlane na ekranie :/ ciekawe ile czasu na jedno pytanie :S
ale skąd ty to wiesz? ja niby chodze na wykłady, ale jakoś nic takiego nie słyszałam.. -
Ja też nie słyszałam o pytaniach na ekranie...czyżby powtórka z BMZ-ów na 1 roku? :/ -
Anonim
a ja słyszałam.. mówił o tym na którymś z ostatnich wykładów. Stwierdził, że za dużo by było drukowania czy coś w tym stylu.. Ale nie powiedział, ile czasu na jedno pytanie.. -
Ola
-
Ake
Czy ktos moglby mi napisac, kiedy byl rzekomy wyklad o orgazmie (chodzi mi o date) w grupie poniedzialkowej? Bo podobno takowy byl, ale ja bylam na wszystkich zajeciach i pierwsze slysze...; ]
No i czy moze ktos jest w posiadaniu slajdow o zaburzeniach erekcji? -
Podobno w starych katalogach kursow sa te slajdy, ktore dr sam wrzucal, poszukaj tam; ] -
Stare katalogi też przejrzałam i zaburzeń erekcji czy impotencji psychogennej nie ma :( Zanotowałam sobie to, co było w ICD-10 online, mam nadzieję, że wystarczy... -
katarzyn rusiłowicz
-
Anonim
tak, z psychoterapii. Ale że jest to wykład można sobie na niego tak czy siak chodzić, niezależnie od roku i specjalizacji