PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J &J

ktos moze ma testy z poprzednich lat?
    albo pamieta jakies pytania lub poziom ich szczegolowosci?
    cokolwiek?
  • Margarita

To sa chyba nowe zajecia, po raz pierwszy odbedzie sie egzamin.
  • M

Gdzie tam.
    Byly wczesniej,
    jak najbardziej.

Na marginesie - kiedy jest test?
  • J &J

Byli kiedys juz (patrz poczta pantoflowa).
    Test w ten czwartek.
  • mistress

Gadalam dzis z mila dziewczyna, ktora dwa lata temu na to chodzila :) NO i tyle co sie dowiedzialam, to, ze byly pytania oczywiscie o imiona malpek, jak na BMZcie i hmmm... o nazwiska. I ze wiekszosc dostala 4. I ze chyba zadnej 5 nie bylo. ALe ze ogolnie do napisania :)
  • J &J

Malpki ujda, nie jest ich duzo.
    Ale z nazwiskami moze byc ciezko...
    dzieki za info
  • mistress

No pamietaj, ze to ma byc 50 pytan... takze malpek nie starczy; ) Na pewno bedzie duzo nazwisk w kontekscie badan... No i jak tancza pszczoly; )
  • Anonim

a czy ta miła dziewczyna wspominała cos o tym, ze trzeba koniecznie przeczytać te wszystkie rozdziały z książki, która jest 1 na cały wydział i prawie nigdy nie ma jej na półce?
  • Tusiak

Hehe, to tylko ja byłam taka nadgorliwa, że ją po prostu nabyłam drogą kupna? Bo to w sumie fajna książka jest; )
  • mistress

Mila kolezanka zrobila wielkie oczy jak uslyszala o jakiejs innej ksiazce :P Ale mowila, ze mimo ze przeczytala Inne Umysly, to i ta na pare pytan po prostu nie znala odpowiedzi, a niektre pytania byly tylko o tresci w z wykladu.
    Hmmm trzeba zaczac polowanie na ta ksiazke...; >
  • Anonim

jeśli ktoś jeszcze nie wie: na dzikiej są pokserowane rozdziały z Griffina. O czym się dowiedziałam dziś rano, po skserowaniu kilkudziesięciu stron z książki, na którą polowałam dzień w dzień od dokładnie tygodnia....no cóż.
  • Tusiak

Nie wie ktoś, kiedy jest drugi termin?
  • Raf

az tak dobrze poszlo :S ?
  • mistress

>Tusiak napisała:
    >Nie wie ktoś, kiedy jest drugi termin?

Powiedzial przeciez, ze na nast. zajeciach sie ustali
  • Tusiak

Dzięki. A na zajęciach mnie nie było, bo ten tydzień przeleżałam w łóżku chorując.
  • mistress

Ojoj! ALe przynajmniej bedziesz miala od nas pytania :)
  • Tusiak

I co? Był ktoś dzisiaj? Kiedy poprawka?
  • Raf

poprawka - nie wiadomo.
    Musisz isc odszukać sie na liscie wywieszonej przy męskim WC; ).
    I postawić tam X kolo swojego numeru indeksu.
    A poprawka będzie ustalona niedługo.
  • Tusiak

A co to X ma oznaczać i co z tego wyniknie? I jak się będzie można dowiedzieć o poprawce? O rety, skomplikowane to mocno...
  • s y l v i a

Stawiasz "x" jeśli masz ochote poprawiać. Poprawa będzie pisemna bo jest wielu chętnych (wczoraj mówił, że 14 osób).
    Mówił też, że nawet jeśli postawisz "x" a nie przyjdziesz na poprawe to nie ma żadnych konsekwencji - po prostu dostajesz ocene którą dostałaś wcześniej :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)