-
J &J
ktos moze ma testy z poprzednich lat?
albo pamieta jakies pytania lub poziom ich szczegolowosci?
cokolwiek? -
Margarita
-
M
Gdzie tam.
Byly wczesniej,
jak najbardziej.
Na marginesie - kiedy jest test? -
J &J
-
-
mistress
Gadalam dzis z mila dziewczyna, ktora dwa lata temu na to chodzila :) NO i tyle co sie dowiedzialam, to, ze byly pytania oczywiscie o imiona malpek, jak na BMZcie i hmmm... o nazwiska. I ze wiekszosc dostala 4. I ze chyba zadnej 5 nie bylo. ALe ze ogolnie do napisania :) -
J &J
Malpki ujda, nie jest ich duzo.
Ale z nazwiskami moze byc ciezko...
dzieki za info -
mistress
No pamietaj, ze to ma byc 50 pytan... takze malpek nie starczy; ) Na pewno bedzie duzo nazwisk w kontekscie badan... No i jak tancza pszczoly; ) -
Anonim
a czy ta miła dziewczyna wspominała cos o tym, ze trzeba koniecznie przeczytać te wszystkie rozdziały z książki, która jest 1 na cały wydział i prawie nigdy nie ma jej na półce? -
Tusiak
Hehe, to tylko ja byłam taka nadgorliwa, że ją po prostu nabyłam drogą kupna? Bo to w sumie fajna książka jest; ) -
mistress
Mila kolezanka zrobila wielkie oczy jak uslyszala o jakiejs innej ksiazce :P Ale mowila, ze mimo ze przeczytala Inne Umysly, to i ta na pare pytan po prostu nie znala odpowiedzi, a niektre pytania byly tylko o tresci w z wykladu.
Hmmm trzeba zaczac polowanie na ta ksiazke...; > -
Anonim
jeśli ktoś jeszcze nie wie: na dzikiej są pokserowane rozdziały z Griffina. O czym się dowiedziałam dziś rano, po skserowaniu kilkudziesięciu stron z książki, na którą polowałam dzień w dzień od dokładnie tygodnia....no cóż. -
Tusiak
-
Raf
-
mistress
>Tusiak napisała:
>Nie wie ktoś, kiedy jest drugi termin?
Powiedzial przeciez, ze na nast. zajeciach sie ustali -
Tusiak
Dzięki. A na zajęciach mnie nie było, bo ten tydzień przeleżałam w łóżku chorując. -
mistress
-
Tusiak
-
Raf
poprawka - nie wiadomo.
Musisz isc odszukać sie na liscie wywieszonej przy męskim WC; ).
I postawić tam X kolo swojego numeru indeksu.
A poprawka będzie ustalona niedługo.
-
Tusiak
A co to X ma oznaczać i co z tego wyniknie? I jak się będzie można dowiedzieć o poprawce? O rety, skomplikowane to mocno... -
s y l v i a
Stawiasz "x" jeśli masz ochote poprawiać. Poprawa będzie pisemna bo jest wielu chętnych (wczoraj mówił, że 14 osób).
Mówił też, że nawet jeśli postawisz "x" a nie przyjdziesz na poprawe to nie ma żadnych konsekwencji - po prostu dostajesz ocene którą dostałaś wcześniej :)