-
✯ L'ombelico del mondo ✯
Czy ktoś jest może w posiadaniu testów z poprzednich lat albo orientuje się jaka ma byc forma egzaminu?? -
Anonim
-
Anonim
no właśnie... egzamin tuż tuż
zwykle pojawiały się w obiegu egzaminy z lat ubiegłych
mi by zależało na testach dla ludzi spoza wydziału ale innymi wersjami też nie pogardzę
I tu apel do starszych roczników: wrzućcie coś :) -
Zami 坐実
słyszałem że był jednokrotny rok temu... ale mogło mi się pomerdać ze społeczną... -
-
Anonim
-
Anonim
no... to wiem coraz więcej; ) jeszcze tylko jakieś konkrety by się przydały...
wznawiam prośbę o pomoc... -
Oll
dołączam do apelu. a czy ktoś jest na tyle odważny, że zamierza pisać esej? :] -
Anya
a czy ktoś byłby tak wspaniałomyślny i udostępnił swoje notatki z wykładów? :D
z tego co pamiętam, to w zesżłym roku był chyba test wielokrotnego wyboru... ale głowy sobie nie dam uciąć... -
caroline
-
goś
na trzecim wykładzie mówił, że 15 czerwca, ale czy to się nie zmieniło to nie wiem -
Mrs. Stench
jaki jest login i haslo do materialow? bo mi na konsolowy nie wchodzi; ( -
Konrad
To chyba miało być tak że aby pobrać jakieś slajdy trzeba wpisać login i hasło, jakie poda prowadzący. A gdyby nie podał żadnego, trzeba się logować jak jak do USOS'a. Loginu i hasła żadnego sobie nie przypominam ale nie zawsze jestem na wykładzie to może podał kiedyś jak mnie nie było...w każdym razie logowanie jak do USOS'a nic nie daje, a taki byłem szczęśliwy jak po 30 minutach grzebania w szufladach udało mi się w końcu znaleźć kartkę z hasłem do USOS'a :| -
Mrs. Stench
no właśnie podawał... to było jakby MirKof...? MKOfta? jakos tak, wlasnie nie zapisalam, bo bylam pewna ze wejde na usosowy. No ale nie dziala. -
Anonim
ludzie, przejrzyjcie pls grono i pantofla. sa pytania z ubieglych lat.
czasami to sie zastanawiam, czy sami zdaliscie na studia, czy ktos wam pomagal... :(
przyklad:
http://grono.net/forum/topic/143485... -
Konrad
Ale my nie o pytaniach teraz mówimy tylko o loginie i haśle do slajdów, tegorocznych. A te posty z prośbą o pytania są z 2006 roku :] -
Mrs. Stench
>kludka napisała:
>ludzie, przejrzyjcie pls grono i pantofla. sa pytania z
>ubieglych lat.
>
>czasami to sie zastanawiam, czy sami zdaliscie na studia,
>czy ktos wam pomagal... :(
>
>przyklad:
> http://grono.net/forum/topic/143485...
mi pomagala mama, robila mi kawe z mlekiem; (((( teraz jej nie ma i nie radze sobie, potrzebuje zeby ktos mnie trzymal za raczke bo ciagle sie gubie na wydziale... szloch szloch szloch...
potrzebuje psychologa. -
gotarzyna.
Aniu, Aniu, może zrobić Ci analizę poznawczo-fenomenologiczna? :P
wiesz, że to pomaga :D -
Dżoana
Czy ktoś ze starszych roczników może się wypowiedzie na jakim poziomie jest egzamin u Kofty? Czy trzeba czytać literaturę dokładnie? -
caroline
>Mrs. Stench wrote:
>jaki jest login i haslo do materialow? bo mi na konsolowy
>nie wchodzi; (
czy ktoś mógłby podać? bo mam ten sam problem -
Ania
Wiem, że nie jest to odpowiedź na ostatnio postawione pytanie, ale wrzuciłam na psychokonto na o2 pytania z egzaminu sprzed kilku lat. Może się komuś przyda; )
Żeby uprzedzić pytania tych, którzy jakimś cudem uchowali się bez wiedzy o tym koncie:
login: psychokonto
hasło: psychologia