PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ✯ L'ombelico del mondo ✯

Czy ktoś jest może w posiadaniu testów z poprzednich lat albo orientuje się jaka ma byc forma egzaminu??
  • Anonim

testów nie mam, z tego co słyszałam test wielokrotnego wyboru
  • Anonim

no właśnie... egzamin tuż tuż
    zwykle pojawiały się w obiegu egzaminy z lat ubiegłych
    mi by zależało na testach dla ludzi spoza wydziału ale innymi wersjami też nie pogardzę

I tu apel do starszych roczników: wrzućcie coś :)
  • Zami 坐実

słyszałem że był jednokrotny rok temu... ale mogło mi się pomerdać ze społeczną...
  • Anonim

jednokrotny był na pewno z osobowości... ale u P. Kobylińskiej....
  • Anonim

no... to wiem coraz więcej; ) jeszcze tylko jakieś konkrety by się przydały...
    wznawiam prośbę o pomoc...
  • Oll

dołączam do apelu. a czy ktoś jest na tyle odważny, że zamierza pisać esej? :]
  • Anya

a czy ktoś byłby tak wspaniałomyślny i udostępnił swoje notatki z wykładów? :D

z tego co pamiętam, to w zesżłym roku był chyba test wielokrotnego wyboru... ale głowy sobie nie dam uciąć...
  • caroline

czy ustalono już termin egzaminu?
  • goś

na trzecim wykładzie mówił, że 15 czerwca, ale czy to się nie zmieniło to nie wiem
  • Mrs. Stench

jaki jest login i haslo do materialow? bo mi na konsolowy nie wchodzi; (
  • Konrad

To chyba miało być tak że aby pobrać jakieś slajdy trzeba wpisać login i hasło, jakie poda prowadzący. A gdyby nie podał żadnego, trzeba się logować jak jak do USOS'a. Loginu i hasła żadnego sobie nie przypominam ale nie zawsze jestem na wykładzie to może podał kiedyś jak mnie nie było...w każdym razie logowanie jak do USOS'a nic nie daje, a taki byłem szczęśliwy jak po 30 minutach grzebania w szufladach udało mi się w końcu znaleźć kartkę z hasłem do USOS'a :|
  • Mrs. Stench

no właśnie podawał... to było jakby MirKof...? MKOfta? jakos tak, wlasnie nie zapisalam, bo bylam pewna ze wejde na usosowy. No ale nie dziala.
  • Anonim

ludzie, przejrzyjcie pls grono i pantofla. sa pytania z ubieglych lat.

czasami to sie zastanawiam, czy sami zdaliscie na studia, czy ktos wam pomagal... :(

przyklad:
    http://grono.net/forum/topic/143485...
  • Konrad

Ale my nie o pytaniach teraz mówimy tylko o loginie i haśle do slajdów, tegorocznych. A te posty z prośbą o pytania są z 2006 roku :]
  • Mrs. Stench

>kludka napisała:
    >ludzie, przejrzyjcie pls grono i pantofla. sa pytania z
    >ubieglych lat.
    >
    >czasami to sie zastanawiam, czy sami zdaliscie na studia,
    >czy ktos wam pomagal... :(
    >
    >przyklad:
    > http://grono.net/forum/topic/143485...

mi pomagala mama, robila mi kawe z mlekiem; (((( teraz jej nie ma i nie radze sobie, potrzebuje zeby ktos mnie trzymal za raczke bo ciagle sie gubie na wydziale... szloch szloch szloch...

potrzebuje psychologa.
  • gotarzyna.

Aniu, Aniu, może zrobić Ci analizę poznawczo-fenomenologiczna? :P
    wiesz, że to pomaga :D
  • Dżoana

Czy ktoś ze starszych roczników może się wypowiedzie na jakim poziomie jest egzamin u Kofty? Czy trzeba czytać literaturę dokładnie?
  • caroline

>Mrs. Stench wrote:
    >jaki jest login i haslo do materialow? bo mi na konsolowy
    >nie wchodzi; (

czy ktoś mógłby podać? bo mam ten sam problem
  • Ania

Wiem, że nie jest to odpowiedź na ostatnio postawione pytanie, ale wrzuciłam na psychokonto na o2 pytania z egzaminu sprzed kilku lat. Może się komuś przyda; )

Żeby uprzedzić pytania tych, którzy jakimś cudem uchowali się bez wiedzy o tym koncie:
    login: psychokonto
    hasło: psychologia
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)