PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cymka, Persiak

Zanotowałam skrupulatnie gdzie mamy się zgłosić po wpisy ale kiedy to już nie zapisałam; ) Podpowiedzcie

Asia
  • GOSIACZEK

Jeżeli dobrze zapamiętałam to 23 czerwca od rana można się zgłaszać po wpisy. A tak poza tym to myślałam, że ten test będzie łatwiejszy:/
  • nat.

test był bezsensu trochę . jak i trzy ostatnie pytania,dotyczące publikacji i autora , ale może ktoś poprostu cierpi tylko na manię wielkości. :D
  • fragolina di bosco

No co Wy, dzieki temu latwo dostac dobry stopien :D
    piszesz jakies bzdury typu "bardzo ciekawa lektura, pouczajaca, jaaaa, jaaaa" i masz 5; )

jak chodzilam na 1sza edycje to pamietam, ze mozna bylo tez u niego na sobieskiego wpisy brac
  • ..buu..

hej...sluchajcie ja chodze na uzaleznienia w ramach oguna...nie wiecie kiedy wyniki i gdzie? bo pod strona kursu jeszcze nic nie ma..; / i kiedy jest poprawka jakby co ... fuck...ja opisalam tylko 1 ksiazke... ehh...zycie...; p

czekam na odpowiedz :)
  • Cymka, Persiak

wpisy, razem z wynikami są 23 czerwca na Sobieskiego 9, piętro 9 pokój 929

As
  • Karolina

Otuz ja zanotowalam, ze wyniki sa jutro (czyli 17 :)) na stronie i beda zamieszczone miedzy 13 a 15 :)
  • ..buu..

swietnie, dzieki...to jutro bedzie wiadomo...a on mowil chyba ze jak ktos nie zaliczy to ma odpowiadac tego 23 tam na sobieskiego, czy moze ja zle zrozumialam?
  • Cymka, Persiak

a tego to już nie wiem
  • ..buu..

piszcie piszcie....prosze :)
  • yes no off

tak wyniki mają być pod kursem. tydzień od egz.
    Dzięki dziewczyno co siedziałaś przede mną, być może dzięki tobie są szanse że zdałem.
    czeeeeeeeeeeeeeeeść!
  • nat.

wczoraj pisałam do niego , wynik swój już znam , wysłał już też do webmasterów plik z ocenami więc lada moment będzie .

ps. jak ja zaliczyłam i to wcale nienajgorzej ,to napewno WSZYSCY też zaliczą:)
  • Cymka, Persiak

No to gdzie te wyniki?????
  • Cymka, Persiak

To się nazywa znęcanie nad studentami, dawać wyniki!!!!
  • pavettka

to się nazywa intensywna praca naszych moderatorów :/
    co oni tam do cholery robią?
  • Asiape

A jaki numer miał ten kurs? Bo kolega mnie prosił, żebym mu sprawdziła wynik, bo chodził na to jako ogun, a ja nie moge tego znaleźć w katalogu.
  • ..buu..

fuck...gdzie wyniki??????!!!!!!!!!????????? !!!!!!!!
  • ..buu..

wchodzisz w kursy fakultatywne 2007/2008.. potem psychologia kliniczna...i uzaleznienia sa pod 201/24...ale wynikow jeszcze nie ma :(
  • ..buu..

a Ty droga 'n.' opisalas wszystkie ksiazki?
    bo ja opisalam 1 i sie martwie...a wogole to skad masz kontakt do niego ?
  • Asiape

Dzięki :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)