PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • titina

mi się ta strona nie otwiera... tzn mówi,że nie istnieje
    Literatura jest w teczce w bibliotece,czy w czytelni?
  • aneczka

faktycznie sie nie otwiera :/

prezentacje sa po prostu w starym katalogu kursow (2007/2008). numer kursu 201/24.
  • Tusiak

Teksty są (teoretycznie) w teczce w czytelni.

Korzystając z okazji - składam w nie-tylko-swoim imieniu serdeczne podziękowania osobom (osobie?...) które były uprzejme zabrać sobie z teczki te najkrótsze i polskojęzyczne teksty, pozostawiając jakieś 4 obszerne artykuły po angielsku i jedną 50-stronicową kobyłkę po polsku (z, pozwolę sobie przypomnieć, 12 pozycji, które znajdowały się zgodnie z załączoną do teczki listą). Bez Was nie byłoby tyle emocji i zabawy związanej z przeorganizowaniem procesu uczenia się do egzaminu. Kisssssss...
  • nikodem

Czy ktoś wie gdzie i kiedy będą wyniki?
  • Anonim

Wyniki są na poczcie (adres i hasło na poprzedniej stronie).
  • Adam

Odświeżam temat z prośbą o małe info.
    - czy jako pierwszoroczniak mam jakąś szansę dostać się na ,,Uzależnienia" u Moskalewicza (kryterium selekcji podane w HALu - specjalizacja, nadto ,,lata" - 4)? Bardzo chciałbym się na owe wybrać, ale wobec faktu że równocześnie odbywają się również dość interesujące zajęcia, zastanawiam się czy jest w ogóle sens próbować z ,,Uzależnieniami". Może ktoś był na zajęcia z niższych lat?
    Biorę pod uwagę mail do prowadzącego, ale nie wiem czy w takim wypadku to pomoże.
  • Aleksandra

Jeżeli ktoś wie to mam pytanko kiedy i gdzie będą zamieszczone wyniki z dzisiejszego egzaminu?
  • Iga Igneska

Podbijam, czy ktoś wie cokolwiek o tym magicznym mailu na który prowadzący ma niby wysłać wyniki?

Pozdrawiam
  • Słoma

Podbijam również :D czekam z niecierpliwością
  • Aleksandra

wiadomo coś o wynikach ?
  • Braineater

Podbijam
  • M mmmmm

info z pantofla:

UZALEŻNIENIA WYNIKI
    prowadzący przekazał mi wyniki, które wysłałam do wszystkich uczestników na pocztę wydziałową.
    Jeśli ktoś ma nieaktywne konto to proszę o maila- julka7777@op.pl
    drugi termin oraz wpisy 22 czerwca w godzinach 16-19 pok 929
    Instytut Psychiatrii i Neurologii
    Sobieskiego 9
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)