-
titina
mi się ta strona nie otwiera... tzn mówi,że nie istnieje
Literatura jest w teczce w bibliotece,czy w czytelni? -
aneczka
faktycznie sie nie otwiera :/
prezentacje sa po prostu w starym katalogu kursow (2007/2008). numer kursu 201/24.
-
Tusiak
Teksty są (teoretycznie) w teczce w czytelni.
Korzystając z okazji - składam w nie-tylko-swoim imieniu serdeczne podziękowania osobom (osobie?...) które były uprzejme zabrać sobie z teczki te najkrótsze i polskojęzyczne teksty, pozostawiając jakieś 4 obszerne artykuły po angielsku i jedną 50-stronicową kobyłkę po polsku (z, pozwolę sobie przypomnieć, 12 pozycji, które znajdowały się zgodnie z załączoną do teczki listą). Bez Was nie byłoby tyle emocji i zabawy związanej z przeorganizowaniem procesu uczenia się do egzaminu. Kisssssss... -
nikodem
-
-
Anonim
-
Adam
Odświeżam temat z prośbą o małe info.
- czy jako pierwszoroczniak mam jakąś szansę dostać się na ,,Uzależnienia" u Moskalewicza (kryterium selekcji podane w HALu - specjalizacja, nadto ,,lata" - 4)? Bardzo chciałbym się na owe wybrać, ale wobec faktu że równocześnie odbywają się również dość interesujące zajęcia, zastanawiam się czy jest w ogóle sens próbować z ,,Uzależnieniami". Może ktoś był na zajęcia z niższych lat?
Biorę pod uwagę mail do prowadzącego, ale nie wiem czy w takim wypadku to pomoże. -
Aleksandra
Jeżeli ktoś wie to mam pytanko kiedy i gdzie będą zamieszczone wyniki z dzisiejszego egzaminu? -
Iga Igneska
Podbijam, czy ktoś wie cokolwiek o tym magicznym mailu na który prowadzący ma niby wysłać wyniki?
Pozdrawiam -
Słoma
-
Aleksandra
-
Braineater
-
M mmmmm
info z pantofla:
UZALEŻNIENIA WYNIKI
prowadzący przekazał mi wyniki, które wysłałam do wszystkich uczestników na pocztę wydziałową.
Jeśli ktoś ma nieaktywne konto to proszę o maila- julka7777@op.pl
drugi termin oraz wpisy 22 czerwca w godzinach 16-19 pok 929
Instytut Psychiatrii i Neurologii
Sobieskiego 9