Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tak i kolderki nosi:)) ale merytorycznie bym sie jej nie czepial
  • Anonim

Eeeej? :) Jakie kolderki? :)
  • आरती

A mnie ze wszystkich swoich zajęć notorycznie wywala; -(
    Pewnie dlatego żem dzienny, a ona raczej wieczorowych preferuje :(.
    Poza tym ktoś mi mówił, że ona ponoć facetów nie lubi, ale informacja ta nie została przeze mnie zweryfikowana :)
  • Anonim

Kolderki albo kocyki:))) Takie dziwne prostokatne lub kwadratowe narzuty, ktorymi sie jeszcze dodatkowo owija:))
  • Anonim

A no tak rzeczywiscie cos takiego nosila czasem :)

A z tym ze nie lubi facetow to nie wiem czy prawda. Tez slyszalam te plotke, ale kurcze na wiekszosci zajec na jakie ja chodzilam jacys tam faceci byli :).
  • Anonim

Tylko nie jacys...
  • Anonim

A jacy? :)
  • over and out

tacy i owacy.

zdecydowanie kocyki.
  • Anonim

mam dosyć szerokie pytanie - jak to jest z fakultetami? :> nie studiuję psychologii, ale się wybieram i jestem ciekawa - trzeba w ciągu roku zapisać się na tyle fakultetów, żeby nazbierać odpowiednią ilość ECTS, tak? :> ile mniej więcej wypada tych fakultetów tygodniowo?

nie natknęłam się na taką informację na żadnej "mądrej" stronie, więc jeśli ktoś chciałby mnie gdzieś odesłać to też byłabym wdzięczna, bo nie chcę zawracać głowy tematem, który pewnie nie interesuje tych, którzy już studiują :) pozdrawiam.
  • Ania

Z doświadczenia wiem, że wychodzi zazwyczaj 4-5 fakultetów na semestr.

Jeśli chcesz to wyliczyć dokładnie uwzględniając konkretne zajęcia, które Cię interesują, to zaczynasz od sprawdzenia na tej stronie
    http://www.psych.uw.edu.pl/o_studia...
    ile dokładnie punktów fakultatywnych (po uwzględnieniu punktów za zajęcia obligatoryjne i prace roczne) pozostaje do wyrobienia na każdy semestr. W sumie za wszystkie obligatory, fakultety, prace i oguny trzeba uzbierać 60. Nadwyżka przechodzi na następny rok.

Następnie udajemy się tutaj:
    http://hal.psych.uw.edu.pl/nowykata... (oczywiście katalog ten zmienia się nieco co roku)
    i sprawdzamy ile punktów wpadnie nam za interesujące nas fakultety (tu już niestety trzeba dodawać sobie samodzielnie; P )
  • Anonim

dziękuję :)
  • Martapiek

Mam pytanie odnośnie zajęć:
    1. psychologia międzykulturowa dr Zawadzki,
    2. niestereotypowo o stereotypach..., Suszek
    3. Psychologia polityczna, Radkiewicz
    4. Bogaty biednego nie zrozumie? Agnieszka Kalbarczyk
    5. Psychologia seksizmu, dr Janina Pietrzak
    6. Globalizacja w perspektywie badań psychologii różnic indywidualnych, prof. Maria Ledzińska.

Czy któreś szczególnie polecacie/odradzacie? :) Bede wdzieczna za info!
  • annagie

Odradzam polityczną, chyba że bardzo Cię interesuje ten temat. Sposób prowadzenia pana Radkiewicza niestety usypia, na wykłady chodziło chyba z 6 osób z 80... Dopiero ucząc się do testu zdałam sobie sprawę, że to w sumie jest ciekawe; )
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)