PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KONIU

Czy ma ktoś kontakt do dziewczyny która organizuje staże w zagórzu?? Nie mogłem się pojawic tam na spotkaniu organizacyjnym w czwartek i potrzebny mi najlepiej numer telefonu bądź inny kontakt
  • Ula

Oto informacja z pantofla:

"Autor: Joanna Tomczak, 2008-10-30, godz: 08:57:01
    ZAJECIA STAZOWE - ZAGORZE
    Do osob, ktore jada dzis na spotkanie w Zagorzu na godz.16 - autobus przyjezdza na miejsce o 15:26 i tak bede na Was czekala na przystanku.
    Pozdrawiam"
  • EwaP

Hej,
    czy ktoś kto brał udział w tych zajęciach mógłby się wypowiedzieć na ich temat? :) Konkretnie czy warto, czy jest bardzo ciężko, jaką osobą jest prowadząca itp.
    Z góry wielkie dzięki!

P.S. Przeszukałam grono i pantofla i niestety nie znalazłam żadnych opinii.
  • Masakra.

>ep napisała:
    >Hej,
    >czy ktoś kto brał udział w tych zajęciach mógłby się
    >wypowiedzieć na ich temat? :) Konkretnie czy warto, czy
    >jest bardzo ciężko, jaką osobą jest prowadząca itp.
    >Z góry wielkie dzięki!
    >
    >P.S. Przeszukałam grono i pantofla i niestety nie
    >znalazłam żadnych opinii.

Jeszcze fajnie by bło gdby ktoś powiedział na czym te zajęcia konkretnie polegają :)
  • Anonim

Jeździ się do Zagórza do Młodzieżowego Ośrodka Rehabilitacji Socjopsychiatrycznej i tam się zajmuje młodzieżą leczącą się psychiatrycznie, pomaga się im w lekcjach, spędza się z nimi wolny czas itp itd. Omawia się to z dr Walewską w piątki tak jak jest napisane w katalogu kursów.

Tyle wiem z konferencji o psychoanalizie, która była w sobotę ,z doświadczenia jeszcze nic nie wiem.
  • Mrs. Stench

ja zdecydowanie odradzam, prowadząca zupełnie nieogarnięta, nie wie co się dodokoła niej dzieje, nie poznaje ludzi, podaje adresy placówek które nie wiedzą zupełnie o co chodzi i kim ona jest, w końcu trzeba sobie samemu szukać stażu, unika studentów na korytarzu...
    ja pisałam u niej pracę roczną - to był koszmar, na koniec wystawiła mi 5 nawet nie czytając bo 'każda kartka była w osobnej koszulce' a koleżanka to już w ogóle miała z nią dzikie przeboje - w. uciekała (autentycznie) przed nią na korytarzu, albo udawała, że jej nie widzi...
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)