-
Mrs. Stench
Heja
Mam pytanie do osób uczęszczających ze mną na ten kurs tudzież do takich, które już go ukończyły.
Chodzi mi konkretnie o plan eksperymentu, który mamy sobie wymyślić i opisać... Wszystko (w miarę) do mnie dociera, wątpliwości budzi jedynie jeden (maluteńki) fragment, który pojawił się na schemacie umieszczonym przez naszego kochanego wykładowcę - a mianowicie 'Przedstawienie wyników oraz ich interpretacja'. Skąd mamy wziąć wyniki? Wymyślić je sobie, zgrabnie ominąć ten fragment, czy też może przeprowadzić ten eksperyment i stąd? :?
-
Ola
-
Ola
up up
czy ktoś mógłby powiedzieć, że ta praca nie jest na TEN wtorek? że przez opóźnienia z wykładami idt jest przełożona...
a jeśli nie jest... to dotarło do mnie, że na tych zajęciach nic do mnie nie docierało.. no i:
1. czy to musi być dziecko z autyzmem?
2. tą literaturę co jest pyt, czy to już było opisywane zachowanie, to mamy cytować, czy jakoś nie bardzo?
3. ile to ma zająć? 2 - 3 str starczą czy nie bardzo?
4. a jak nie zrobię, to co? -
agniecha
jest na ten wtorek, niestety...
ale nie musi dotyczyć dziecka z autyzmem, a dowolnego przypadku, gdzie można zastosować ABA
literatury raczej nie cytujemy
3 strony starcza spokojnie
a jak nie zrobisz...nie wiem;)ale zapewne zostanie Ci wybaczone i będziesz przesyłać pracę mailem abo donosić za tydzień;) -
-
Ola
>agniecha napisała:
>jest na ten wtorek, niestety...
>ale nie musi dotyczyć dziecka z autyzmem, a dowolnego
>przypadku, gdzie można zastosować ABA
>literatury raczej nie cytujemy
>3 strony starcza spokojnie
>a jak nie zrobisz...nie wiem;)ale zapewne zostanie Ci
>wybaczone i będziesz przesyłać pracę mailem abo donosić
>za tydzień;)
eee to spoko spoko
dzięki :) -
agniecha
a w ogóle to jutrzejsze zajecia są odwołane=>mail na poczcie wydziałowej;) -
Ola
-
blessing moment
-
m
Co działo się na dzisiejszych zajęciach?? Najbardziej interesują mnie informacje na temat zaliczenia - coś prowadzący mówił na ten temat?? Z góry dzięki za odpowiedź :) -
blessing moment
z tego co pamiętam nie było mowy o zaliczeniu, były oddane ostatnie prace i mówiliśmy o społecznościach żyjących wg reguł analizy zachowania. -
m
-
itsobvious
czy ktoś ma może namiary na slajdy ze saz??? byłabym dozgonnie wdzięczna...