PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mrs. Stench

Heja
    Mam pytanie do osób uczęszczających ze mną na ten kurs tudzież do takich, które już go ukończyły.
    Chodzi mi konkretnie o plan eksperymentu, który mamy sobie wymyślić i opisać... Wszystko (w miarę) do mnie dociera, wątpliwości budzi jedynie jeden (maluteńki) fragment, który pojawił się na schemacie umieszczonym przez naszego kochanego wykładowcę - a mianowicie 'Przedstawienie wyników oraz ich interpretacja'. Skąd mamy wziąć wyniki? Wymyślić je sobie, zgrabnie ominąć ten fragment, czy też może przeprowadzić ten eksperyment i stąd? :?
  • Ola

wymyślić :D tak jak uważasz, że wyjdzie tak napisz, zrób wykres i o
  • Ola

up up

czy ktoś mógłby powiedzieć, że ta praca nie jest na TEN wtorek? że przez opóźnienia z wykładami idt jest przełożona...
    a jeśli nie jest... to dotarło do mnie, że na tych zajęciach nic do mnie nie docierało.. no i:
    1. czy to musi być dziecko z autyzmem?
    2. tą literaturę co jest pyt, czy to już było opisywane zachowanie, to mamy cytować, czy jakoś nie bardzo?
    3. ile to ma zająć? 2 - 3 str starczą czy nie bardzo?
    4. a jak nie zrobię, to co?
  • agniecha

jest na ten wtorek, niestety...
    ale nie musi dotyczyć dziecka z autyzmem, a dowolnego przypadku, gdzie można zastosować ABA
    literatury raczej nie cytujemy
    3 strony starcza spokojnie
    a jak nie zrobisz...nie wiem;)ale zapewne zostanie Ci wybaczone i będziesz przesyłać pracę mailem abo donosić za tydzień;)
  • Ola

>agniecha napisała:
    >jest na ten wtorek, niestety...
    >ale nie musi dotyczyć dziecka z autyzmem, a dowolnego
    >przypadku, gdzie można zastosować ABA
    >literatury raczej nie cytujemy
    >3 strony starcza spokojnie
    >a jak nie zrobisz...nie wiem;)ale zapewne zostanie Ci
    >wybaczone i będziesz przesyłać pracę mailem abo donosić
    >za tydzień;)

eee to spoko spoko
    dzięki :)
  • agniecha

a w ogóle to jutrzejsze zajecia są odwołane=>mail na poczcie wydziałowej;)
  • Ola

ahahahaha :D ale czad :D
  • blessing moment

:) :)
  • m

Co działo się na dzisiejszych zajęciach?? Najbardziej interesują mnie informacje na temat zaliczenia - coś prowadzący mówił na ten temat?? Z góry dzięki za odpowiedź :)
  • blessing moment

z tego co pamiętam nie było mowy o zaliczeniu, były oddane ostatnie prace i mówiliśmy o społecznościach żyjących wg reguł analizy zachowania.
  • m

dzięki!
  • itsobvious

czy ktoś ma może namiary na slajdy ze saz??? byłabym dozgonnie wdzięczna...
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)