Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alav

14:00
  • Agnieszka

a czy są 2 różne godziny egzaminu dla studiów dziennych i dla studiów wieczorowych? Dzięki za informację;)
  • **Ninka**

Drodzy studenci,
    całkowity harmonogram sesji zimowej został przez nas(samorząd:P) zatwierdzony w piątek i będzie wywieszony na wydziale w poniedziałek:)
    pozdrawiam
  • **Ninka**

A wracając do pytania kolegi powyżej, jeśli chodzi o psychologię rozwojowa(IIIrok) egzamin jest 29.01 o 14.00 dla dziennych i o 16.00 dla wieczorowych:)
  • IZA J...

Czy moglby ktos pszyslac mi slajdy z rozwojowej?? mam problem z zalogowaniem sie do swojej konsoli w Halu
  • Czaruś

hej,

czy mógłby ktoś mi powiedzieć, gdzie znaleźć plan sesji? bo jak widać nie do końca ogarniam gdzie to jest :P
  • **Ninka**

harmonogram jest wywieszony na wydziale, ale jesli chcesz to napisz mi na priv swój adres mailowy, to ci wyslę:)
  • Konrad

Podpowiem że na stronie http://www.psych.uw.edu.pl/ jest coś takiego jak harmonogram pracy studenta, warto tam czasem zajrzeć.
  • Paulina

Czy ktoś wie do kiedy trzeba złożyć indeks w dziekanacie??
  • ♫Aga♫

Wiecie może, co się dzieje, jeśli się nie przyjdzie na pierwszy termin egzaminu? Po prostu pisze się go podczas sesji poprawkowej, a może trzeba przynieść jakieś usprawiedliwienie za to, że się wcześniej nie było (może to głupie pytanie, ale nigdy się wcześniej nie musiałam nad tym zastanawiać)?
    Do sesji jeszcze sporo czasu i terminy egzaminów pojawią się pewnie w ostatniej chwili, ale już muszę zaplanować pewien ważny dla mnie wyjazd...
  • aniuspotwor

z tego co mi wiadomo, jeśli zależy Ci na tym aby pisać w drugim terminie nie mając oceny niedostatecznej za pierwszy termin, to musisz w jakimś konkretnym czasie donieść usprawiedliwienie lekarskie. a jeśli tego nie zrobisz, to zostaje 2 w indeksie i możesz to poprawiać w drugim terminie : ) ale szczegółowo to najlepiej dowiedzieć się od dziekana, albo wyszukać w regulaminie studiów.
  • Martapiek

Ja kilka razy pisałam w drugim terminie i nie dostałam niedostatecznej za pierwszy termin, ale lepiej się upewnij w dziekanacie!
  • alav

Dwa terminy to przywilej, nie obowiązek. Nie ma ocen niedostatecznych za nieobecność na pierwszym terminie. Posiadanie zwolnienia lekarskiego uprawnia jedynie do dodatkowego terminu, bo egzamin w sesji poprawkowej staje się pierwszym.
  • ♫Aga♫

Dzięki za odpowiedź:)
  • UnknownGirl

No tak, ale nie może zostać w indeksie i protokole puste miejsce, więc jak nie przyjdziesz i nie usprawiedliwisz się, to Panie w dziekanacie wpisują coś co się nazywa "dwóją dziekańską", ale co to oznacza to nie wiem... Tak mi kiedyś powiedziały, jak sama byłam w takiej sytuacji i poszłam spytać. Chodzi chyba o to, że ona się nie wlicza do średniej...

No chyba, że faktycznie masz jakieś konkretne usprawiedliwienie, wtedy piszesz podanie o to by móc mieć drugi termin jako pierwszy, bo na pierwszym nie możesz być z tego i tego powodu (lub nie mogłaś) i wtedy dziekan się zgadza albo nie. Oczywiście to usprawiedliwienie musi być wiarygodne i doniesione do dziekanatu razem z podaniem. Ja miałam egzamin z języka w I terminie egzaminu z historii myśli psychologicznej i musiałam ze Szkoły Językowej UW donieść zaświadczenie, że faktycznie ten egzamin się odbył, faktycznie w tych godzinach, które podałam i że ja faktycznie w nim uczestniczyłam.
  • alav

Kilka razy nie byłem na pierwszym terminie bez żadnego usprawiedliwienia i nigdy nie miałem wpisanej żadnej dwói. Ostatnim razem, w sesji zimowej, nie podszedłem do żadnego egzaminu w pierwszym terminie, wszystko zaliczyłem w marcu korzystając z drugiego terminu.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)