PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mała;)

hej:) mam pytanie do osób ze starszych roczników.. jak wyglądają kolokwia u Aranowskiej? na jakim są poziomie? i czy są to zadania czy co:) będę wdzięczna za każdą pomoc;)

M.
  • Maj

O o o .. I może coś o kolokwiom u prof.Domurata..hm..>?:)
  • Anonim

pytasz, bo wiesz, że nie robi? (tak słyszałam, że jest jedno kolokwium na koniec)
    czy jakieś ma być w tym tygodniu, a ja nic o tym nie wiem; ) ?
  • julia

a ja kocham pania aranowska!
  • Ideaa

hehe .. pomocne jesteście
    co do aranowskiej to nie wiem jak z kolosami u niej, a jeśli chodzi o Domurata to w zeszłym roku przynajmniej straszył straszył kilkoma kolosami w trakcie semestru a skończyło się tylko na jednym - końcowym zaliczeniowym.
  • julia

a ja mialam z tarnowskim - kolosy u niego fajne:) i w ogole fajny jest
    a i tak kocham pania aranowska:D
  • rudzielec :)

>Maja napisała:
    >O o o .. I może coś o kolokwiom u prof.Domurata..hm..>?:)

ostatnio chciał kartkówkę zrobić w mojej grupie...ale szybko dał się nakłonić do zmiany decyzji :)
  • Julia

Na szczescie szybko go zagadalismy.
    "Ooo a podobno się Panu dziecko urodziło" itd
  • Anonim

na naszych zajęciach (środa, 8.30, nieludzka godzina) dziecko było w trakcie "rodzenia się", na co cała grupa - "To co Pan tu jeszcze robi?!" ^^
  • Anonim

Kolokwia u Aranowskiej:

kolokwium I - oceny badzo dobre, zadania łatwe proste i przyjemne (mediany, wariancje, frewkwencje czy też frakcje skumulowane, etc.)

kolokwium II - średnia ocen ma rozkład ostro prawoskośny, mediana w granicach 3 (definicje i zadania do policzenia - wydawały się prosta, a tu beznadzieja... nie pomogła wcześniejsza znajomość pytań) - tak przynajmniej w naszej grupie to wyglądało.

• Maj

Widzę, że zmiana decyzji w każdej grupie...wiec dziś też zagadujemy o nowego małego "Misia" prof. Domurata?...oby się udało..?:)
  • Anonim

a to dzisiaj mamy kolosa??? O damn.. A ja w robocie bez notatek.. Hmmm..
  • Anonim

doktor domurat ma noweg, juz drugie dizecko?

rzeczywiscie w poprzednim roku byl jeden kolos, koncowy, jak na moj gust trudny, kolejny poprawkowy, trudny, kolejny tez ale korepetycja wzielam zaplacilam chyba z 200 zl. i zdalam na 3-.
  • Grażynka

A może ktoś napiszę o kolosy u Rynkiewicza bo za tydzień mam u niego kolokwium!:((((
  • Nuko

wiecie może jaki jest kodeks co wolno a czego nie wolno na egzaminie u Aranowskiej i jakie ma wymagania co do stroju?
  • Anka

Nie wolno nie umieć =]
  • Konrad

Nie wolno pluć na podłogę i przeklinać.

Ja się ubrałem elegancko, bo ktoś mi tak poradził, dostałem 5. Niektórzy nie byli ubrani elegancko, niektórzy z nich również dostali 5.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)