-
Mała;)
hej:) mam pytanie do osób ze starszych roczników.. jak wyglądają kolokwia u Aranowskiej? na jakim są poziomie? i czy są to zadania czy co:) będę wdzięczna za każdą pomoc;)
M. -
Maj
-
Anonim
pytasz, bo wiesz, że nie robi? (tak słyszałam, że jest jedno kolokwium na koniec)
czy jakieś ma być w tym tygodniu, a ja nic o tym nie wiem; ) ? -
julia
-
-
Ideaa
hehe .. pomocne jesteście
co do aranowskiej to nie wiem jak z kolosami u niej, a jeśli chodzi o Domurata to w zeszłym roku przynajmniej straszył straszył kilkoma kolosami w trakcie semestru a skończyło się tylko na jednym - końcowym zaliczeniowym. -
julia
a ja mialam z tarnowskim - kolosy u niego fajne:) i w ogole fajny jest
a i tak kocham pania aranowska:D -
rudzielec :)
>Maja napisała:
>O o o .. I może coś o kolokwiom u prof.Domurata..hm..>?:)
ostatnio chciał kartkówkę zrobić w mojej grupie...ale szybko dał się nakłonić do zmiany decyzji :)
-
Julia
Na szczescie szybko go zagadalismy.
"Ooo a podobno się Panu dziecko urodziło" itd -
Anonim
na naszych zajęciach (środa, 8.30, nieludzka godzina) dziecko było w trakcie "rodzenia się", na co cała grupa - "To co Pan tu jeszcze robi?!" ^^ -
Anonim
Kolokwia u Aranowskiej:
kolokwium I - oceny badzo dobre, zadania łatwe proste i przyjemne (mediany, wariancje, frewkwencje czy też frakcje skumulowane, etc.)
kolokwium II - średnia ocen ma rozkład ostro prawoskośny, mediana w granicach 3 (definicje i zadania do policzenia - wydawały się prosta, a tu beznadzieja... nie pomogła wcześniejsza znajomość pytań) - tak przynajmniej w naszej grupie to wyglądało.
-
Maj
Widzę, że zmiana decyzji w każdej grupie...wiec dziś też zagadujemy o nowego małego "Misia" prof. Domurata?...oby się udało..?:) -
Anonim
a to dzisiaj mamy kolosa??? O damn.. A ja w robocie bez notatek.. Hmmm.. -
Anonim
doktor domurat ma noweg, juz drugie dizecko?
rzeczywiscie w poprzednim roku byl jeden kolos, koncowy, jak na moj gust trudny, kolejny poprawkowy, trudny, kolejny tez ale korepetycja wzielam zaplacilam chyba z 200 zl. i zdalam na 3-. -
Grażynka
A może ktoś napiszę o kolosy u Rynkiewicza bo za tydzień mam u niego kolokwium!:(((( -
Nuko
wiecie może jaki jest kodeks co wolno a czego nie wolno na egzaminie u Aranowskiej i jakie ma wymagania co do stroju? -
Anka
-
Konrad
Nie wolno pluć na podłogę i przeklinać.
Ja się ubrałem elegancko, bo ktoś mi tak poradził, dostałem 5. Niektórzy nie byli ubrani elegancko, niektórzy z nich również dostali 5.