PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

Hej, nie było mnie na ostatnich zajęciach, podobno mieliśmy jutro jechać do Konstancina, ale na pantoflu widnieje informacja:

"Szanowni Studenci zapisani na kurs -,,Pomoc neuropsychologiczna osobom z uszkodzonym mózgiem"

Niestety Szpital w Konstancinie nie moze nas jutro ugościć, w związku z tym muszę odwołać jutrzejsze spotkanie.

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka Pluta"

Czy to oznacza, że mamy jutro normalne zajęcia czy że w ogóle ich nie ma?

• kasia

Mamy zajęcia
  • m

Dzięki!
    A co na jutro czytamy? O zaburzeniach percepcji?
  • Weronika.

Halo halo! Poszukuje dziewczyny, ktora zglosila sie do referatu nt. terapii zaburzen percepcji w grupie o 16.00 na ten piatek (16.04)? Wiem, ze przekazala mi przez pania Plute kartke ze swoimi danymi, ale gdzies ja zgubilam..:/
  • Amelia

Szukam osoby, która robi ze mną referat terapia zaburzeń zachowania i emocji (grupa o 15.15). Za dwa tygodnie wypada nasza kolej i chcę uzgodnić co i jak.
  • Weronika.

Do tych co juz byli w Konstancinie: jaki to jest szpital i gdzie on dokładnie jest? (bo jest ich kilka;)) I gdzie sie spotykamy?
    ;)
  • agniecha

Szpital Rehabilitacji Neurologicznej, ul. Sue Ryder 1- jest dokładnie na końcu ulicy Sue Ryder, więc jak w nią skręcisz, to na pewno trafisz:-) A spotkania są zazwyczaj w pokoju psychologa, czyli w pokoju nr 7- po wejściu trzeba się skierowac w prawo, potem w lewo i jeszcze raz w lewo, pokój będzie po prawej stronie. Można też zapytac, np w rejestracji (naprzeciwko wejscia) albo nawet pacjentow- i juz Cie pokieruja:-)
  • Weronika.

dzieki wielkie;)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)