- 1
- 2
-
Anonim
-
eNa
pisałam w zeszłym roku, były pytania otwarte do wyboru jedno - wypracowanie. -
Ptero
Według informacji uzyskanych od pana doktora- 28 maja na zajęciach można pisać pracę zaliczeniową. :) -
Anonim
-
-
maja
dla grupy dziennej 2 maja jak rozumiem?
czy p. dr podawał jakieś przykładowe tematy?
wypracowanie z własnych przemyśleń czy z wykładów?
-
Anonim
problem polega na tym, że w katalogu jest tylko kilka wykładów... tak więc moje pytanie jest czy te z zeszłego roku są aktualne?
-
Anonim
hmmm...widzę że mało osób zdaje ten egzamin; p W razie czego podbijam wątek i czekam na jakieś konkrety jeśli chodzi o sposób przeprowadzenia i zakres egzaminu :)
pozdrawiam :) -
aymaneczka
A to nie dostałaś mejla ? Pisze się swoje luźne refleksje na temat wybrany spośrod trzech zaproponowanych i tyle. Chyba że bylas na wszystkich wykladach to możesz dziś otrzymać radosny wpis; -)
A tak 2 czerwca to zaliczenie pisemne. Mysle ze raczej na kumację a nie na wiedzę.; -) -
Anonim
ale w mailu od niego jest napisane ze zaliczenie 2 czerwca :/ więc się już zgubiłam :) -
Anonim
-
Anonim
a dobra przepraszam widocznie jesteś z dziennej grupy... teraz już wszystko jasne... :) dzięki :) -
Hania
Słuchajcie, o co chodzi z tymi slajdami? Czy tylko te zamieszczone obowiazuja nas na zaliczenie?
No bo numeracja jest conajmniej dziwna... nie ma wykladów 4,7,8. Nie mowiac juz o 11,12,13,14 i 15.
Chyab ze dr. robil jedna prezenacje na kilku wykladach, albo wogole numerki nie maja znaczenia.
Jak sadzicie? -
Anonim
No ja też własnie nie wiem.... mam slajdy z poprzednich lat...ale ciężko powiedziec czego będzie wymagał... ale skoro ma byc esej.... -
Hania
mi sie nie otwiera prezentacja 2 i 3.. dziwne. moze na wydzialowych dziala?
W kazdym razie, jesli wam sie otwiera bede niezmierie wdzieczna za przeslanie tych slajdow na maila haeska@gmail.com -
Anonim
a nie wiecie może czy jak się jest zapisanym na czwartek...to czy można iść zdawać we wtorek...? -
Anonim
A czy ktoś zna/pamięta albo słyszał i mógłby tu wpisać przykładowe tematy do eseju. Mogłoby to być bardzo pomocne! -
anka
ja bym stawiala na tzw zagadnienia ogolne, w stylu choroby cywilizacyjne albo rola psychologa w systemie sluzby zdrowia...ale nie wiem, chyba nic nie mowil takiego...mysle ze wiedza ogolna starczy:) -
Anonim
poproszę o pomoc:
dzisiaj o godzinie 19:00, w auli?
czy wszystko przekręciłam?
-
Hania
-
Anonim
- 1
- 2