PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam,

czy ktoś może wie kiedy ma być egzamin i w jakiej formie?
  • eNa

pisałam w zeszłym roku, były pytania otwarte do wyboru jedno - wypracowanie.
  • Ptero

Według informacji uzyskanych od pana doktora- 28 maja na zajęciach można pisać pracę zaliczeniową. :)
  • Anonim

mhm.... i to będzie wypracowanie, tak?
  • maja

dla grupy dziennej 2 maja jak rozumiem?
    czy p. dr podawał jakieś przykładowe tematy?
    wypracowanie z własnych przemyśleń czy z wykładów?
  • Anonim

problem polega na tym, że w katalogu jest tylko kilka wykładów... tak więc moje pytanie jest czy te z zeszłego roku są aktualne?

• Anonim

hmmm...widzę że mało osób zdaje ten egzamin; p W razie czego podbijam wątek i czekam na jakieś konkrety jeśli chodzi o sposób przeprowadzenia i zakres egzaminu :)

pozdrawiam :)
  • aymaneczka

A to nie dostałaś mejla ? Pisze się swoje luźne refleksje na temat wybrany spośrod trzech zaproponowanych i tyle. Chyba że bylas na wszystkich wykladach to możesz dziś otrzymać radosny wpis; -)
    A tak 2 czerwca to zaliczenie pisemne. Mysle ze raczej na kumację a nie na wiedzę.; -)
  • Anonim

ale w mailu od niego jest napisane ze zaliczenie 2 czerwca :/ więc się już zgubiłam :)
  • Anonim

tzn 28 maja a nie 2 ...
  • Anonim

a dobra przepraszam widocznie jesteś z dziennej grupy... teraz już wszystko jasne... :) dzięki :)
  • Hania

Słuchajcie, o co chodzi z tymi slajdami? Czy tylko te zamieszczone obowiazuja nas na zaliczenie?

No bo numeracja jest conajmniej dziwna... nie ma wykladów 4,7,8. Nie mowiac juz o 11,12,13,14 i 15.

Chyab ze dr. robil jedna prezenacje na kilku wykladach, albo wogole numerki nie maja znaczenia.

Jak sadzicie?
  • Anonim

No ja też własnie nie wiem.... mam slajdy z poprzednich lat...ale ciężko powiedziec czego będzie wymagał... ale skoro ma byc esej....
  • Hania

mi sie nie otwiera prezentacja 2 i 3.. dziwne. moze na wydzialowych dziala?
    W kazdym razie, jesli wam sie otwiera bede niezmierie wdzieczna za przeslanie tych slajdow na maila haeska@gmail.com
  • Anonim

a nie wiecie może czy jak się jest zapisanym na czwartek...to czy można iść zdawać we wtorek...?
  • Anonim

A czy ktoś zna/pamięta albo słyszał i mógłby tu wpisać przykładowe tematy do eseju. Mogłoby to być bardzo pomocne!
  • anka

ja bym stawiala na tzw zagadnienia ogolne, w stylu choroby cywilizacyjne albo rola psychologa w systemie sluzby zdrowia...ale nie wiem, chyba nic nie mowil takiego...mysle ze wiedza ogolna starczy:)
  • Anonim

poproszę o pomoc:

dzisiaj o godzinie 19:00, w auli?
    czy wszystko przekręciłam?
  • Hania

CZy ktos wie, kiedy beda wyniki, gdzie i kiedy mozna otrzyamc wpis?
  • Anonim

a jakie były pytania?;p
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)