PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s y l v i a

Witam,
    Może ktoś kto już jest po egzaminie z Psychopatologii & filmu miałby ochotę podzielić się tym co na nim było?; )
  • sara

ktos moze napisac, czy ten przedmiot jest w miare latwy i czy osoba z 1zego roku sobie poradzi czy lepiej nie ryzykowac..:P
  • Dżoana

Bardzo fajny przedmiot. Jeśli interesuje Cię tematyka zaburzeń typu schizoidalne, obsesyjno-kompulsyjne, anoreksja, schizofrenia, itd... to zapisuj się bez dwóch zdań.

Na pewno sobie poradzisz, zaliczenie nie jest łatwe, bo trzeba znać tytuły filmów, ale nauka tylko ze slajdów, ładnie opracowanych, ciekawa tematyka. Polecam!
  • sara

z filmami to raczej nie bede miec problemu bo jestem totalnym kinomaniakiem..:P wiec sie zapisalam.. dziekuje za pomoc! :)
  • Alessia

sprawdzana jest obecność?
  • Magister Au

byłam dwa razy na tych zajęciach i nie sprawdzał

a jak zdobyć slajdy z tych zajęć? na stronie w katalogu kursów ich nie ma
  • Alessia

będą w czytelni i ksero.
  • Alessia

wiadomo już kiedy jest kolokwium?
  • a.

Na ostatnich zajęciach.
  • Magic

Czy ktoś z grup ktore już pisały kolokwium mógłby się podzielić pytaniami? Jakiego rodzaju są itp?
  • Andrzej S

za : studencka poczta pantoflowa :

Autor: Aleksandra Zdunek, 2010-06-01, godz: 11:50:23
    psychopatologia&film

Pierwsze 10 pytań - trzeba było wpisać po jednym przykładzie filmu do podanego zaburzenia, co pamiętasz.
    Następnie chyba jakieś 15 pytań (nie pamiętam, dwie strony w każdym razie) - pytania testowe z wielokrotnym wyborem, dotyczyły przede wszystkim tych filmów i zaburzeń, które dłużej omawialiśmy, plus jakieś informacje typu z czym jest powszechnie mylona w filmach schizofrenia (z osobowością wieloraką), albo które z wymienionych zaburzeń osobowości należą do klastru dramatyczno - niekonsekwentnych. albo np. pytanie o osobowość narcystyczną (zaznaczenie cech dla niej charakterystycznych). Ale ogólnie nieprawidłowe odpowiedzi należały dość wyraźnie, moim zdaniem, do innych zaburzeń albo innych filmów.
    treść slajdów absolutnie wystarczająca:)
    powodzenia!
  • virtue

Kiedy mają być wyniki? Umknęła mi ta informacja.
  • (: madziara :)

Wyniki mają być w przyszłym tygodniu (o ile dobrze pamiętam :P) wywieszona na drzwiach pokoju Suszka
  • sara

a gdzie te wyniki są w necie? bo mowil, ze będą, a nigdzie nie ma..; (
  • malgozrata

nie wiem czy w ogóle będą w necie. wczoraj już na pewno były na drzwiach jego gabinetu (chyba 108 albo 110). Tak czy inaczej, pójdziesz po wpis to zobaczysz. Nie zwróciłam uwagi czy były w ogóle jakieś 2, bo gdyby były to może Suszek sam miałby potrzebę się skontaktować przez ogłoszenia wykładowców i ustalić termin poprawy:P ale zawsze możesz spróbować mailowo się dowiedzieć o swoją ocenę.
  • sara

aha, ok, dzęki, już do niego napisalam :)
  • Magister Au

wyniki są na konsoli
  • Zuzanna

Wiecie, czy są już wyniki? A jeśli tak, to gdzie? :D
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)