-
s y l v i a
Witam,
Może ktoś kto już jest po egzaminie z Psychopatologii & filmu miałby ochotę podzielić się tym co na nim było?; ) -
sara
ktos moze napisac, czy ten przedmiot jest w miare latwy i czy osoba z 1zego roku sobie poradzi czy lepiej nie ryzykowac..:P -
Dżoana
Bardzo fajny przedmiot. Jeśli interesuje Cię tematyka zaburzeń typu schizoidalne, obsesyjno-kompulsyjne, anoreksja, schizofrenia, itd... to zapisuj się bez dwóch zdań.
Na pewno sobie poradzisz, zaliczenie nie jest łatwe, bo trzeba znać tytuły filmów, ale nauka tylko ze slajdów, ładnie opracowanych, ciekawa tematyka. Polecam! -
sara
z filmami to raczej nie bede miec problemu bo jestem totalnym kinomaniakiem..:P wiec sie zapisalam.. dziekuje za pomoc! :) -
-
Alessia
-
byłam dwa razy na tych zajęciach i nie sprawdzał
a jak zdobyć slajdy z tych zajęć? na stronie w katalogu kursów ich nie ma -
Alessia
-
Alessia
-
a.
-
Magic
Czy ktoś z grup ktore już pisały kolokwium mógłby się podzielić pytaniami? Jakiego rodzaju są itp? -
Andrzej S
za : studencka poczta pantoflowa :
Autor: Aleksandra Zdunek, 2010-06-01, godz: 11:50:23
psychopatologia&film
Pierwsze 10 pytań - trzeba było wpisać po jednym przykładzie filmu do podanego zaburzenia, co pamiętasz.
Następnie chyba jakieś 15 pytań (nie pamiętam, dwie strony w każdym razie) - pytania testowe z wielokrotnym wyborem, dotyczyły przede wszystkim tych filmów i zaburzeń, które dłużej omawialiśmy, plus jakieś informacje typu z czym jest powszechnie mylona w filmach schizofrenia (z osobowością wieloraką), albo które z wymienionych zaburzeń osobowości należą do klastru dramatyczno - niekonsekwentnych. albo np. pytanie o osobowość narcystyczną (zaznaczenie cech dla niej charakterystycznych). Ale ogólnie nieprawidłowe odpowiedzi należały dość wyraźnie, moim zdaniem, do innych zaburzeń albo innych filmów.
treść slajdów absolutnie wystarczająca:)
powodzenia! -
virtue
-
(: madziara :)
Wyniki mają być w przyszłym tygodniu (o ile dobrze pamiętam :P) wywieszona na drzwiach pokoju Suszka -
sara
a gdzie te wyniki są w necie? bo mowil, ze będą, a nigdzie nie ma..; ( -
malgozrata
nie wiem czy w ogóle będą w necie. wczoraj już na pewno były na drzwiach jego gabinetu (chyba 108 albo 110). Tak czy inaczej, pójdziesz po wpis to zobaczysz. Nie zwróciłam uwagi czy były w ogóle jakieś 2, bo gdyby były to może Suszek sam miałby potrzebę się skontaktować przez ogłoszenia wykładowców i ustalić termin poprawy:P ale zawsze możesz spróbować mailowo się dowiedzieć o swoją ocenę. -
sara
-
-
Zuzanna