PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • #oscurita#

===> ZASTOSOWANIE ASSESSMENT I DEVELOPMENT CENTER W ZARZĄDZANIU ZASOBAMI LUDZKIMI <==

Witam, poszukuję chętnej osoby z grupy wieczorowej do zamiany terminu zajęć zblokowanych.Grupa dzienna ma zajęcia w ten weeken 14-15.11.2009.Niestety w tym terminie nie mogę uczestniczyć z powodu innych zajęć.
    Chętnych zapraszam do kontaktu pod nr 602697977 lub oskurita@wp.pl
    pozdrawiam ciepło,
    magda
  • Nati- niedobra kobieta :))

Madziu... dziewczyna ode mnie z grupy zrezygnowała z tych zajęć, więc jest wolne miejsce na najbliższe zajęcia zblokowane :]
  • Nati- niedobra kobieta :))

Mam wielka prosbe do osob ktore zaliczyly juz te zajecia (i dostaly jakas znosna ocene) o przeslanie swojej pracy, cobyśmy mogli się dowiedzieć jak to cholerstwo ma dokladnie wygladac.

nataliakasak@wp.pl

]Z gory bardzo dziekuje,

Pzdr,
    Nati
  • kusieek

Czy ktoś ma może zebraną literaturę z tego przedmiotu? Chętnie przygarnę/odkupię/skseruję. Jeśli ktoś byłby tak miły i chciał się podzielić, to proszę o kontakt na maila: kusieek@gmail.com

Pozdrawiam:)
  • cOoKie mOnsTer

Hej,
    mam ogromną prośbę do tych z Was, którzy podzielili się już na zespoły do pisania pracy zaliczeniowej na zajęcia. Są jeszcze osoby, które nie są przydzielone do żadnego z zespołów i chcą one stworzyć po prostu osobną grupę. By móc to jednak zrobić musimy, i my i dr Rutkowska, mieć pewność, że w żadnej z dotychczas powstałych grup nie brakuje ludzi. Dlatego mam prośbę do każdego z zespołów by wysłał mi na maila (achalcyche@wp.pl) lub zostawił tutaj listę osób, które w skład tego zespołu wchodzą. Jest to OGROMNIE WAŻNE, ponieważ bez tych informacji my nie możemy zacząć pracy!!!
    Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje.
  • cOoKie mOnsTer

prośba już nieaktualna, mam już wszystkie potrzebne informacje! :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)