-
g
Ktos wie kiedy jest kolokwium? i gdzie mozna znalezc materialy do tego?
-
maja
Kolokwium jest 11 stycznia
Materiałami są książki, których tytuły widnieją w katalogu kursów oraz notatki z wykładów
poza tym zdegradowałaś p. Nowaka do doktora;) -
g
dzieki :)
mam nadzieje ze p. Nowak mi wybaczy :) albo ze przynajmniej nie wchodzi zbyt czesto na swoje grono :) -
Anonim
-
-
maja
nie są dostępne - piszcie mejle do prof. Nowaka żeby je wrzucił pod kurs, może w końcu to zrobi :) -
Anka
zeszłoroczne slajdy i jakieś notatki są na chomiku SWPSu, czyli chomik o nazwie psych_spoleczna -
maja
Info z dzisiejszego wykładu:
Termin egzaminu został przesunięty z 11 stycznia na 25 stycznia (poniedziałek), godz.12:00.
Kto nie może w tym terminie (lub nie zaliczy) będzie pisał (lub odpowiadał) między 2 a 8 marca - wtedy prof.Nowak będzie w Polsce.
Test jednokrotnego wyboru - pytania głównie ze slajdów i wiedzy z wykładów. Mają dotyczyć ważnych zagadnień i nie być podchwytliwe (to słowa prof.Nowaka;)
Slajdy zamieszczone są pod kursem.
Pozdrawiam -
just me
-
Anonim
-
aneczka
-
Anonim
-
Adi
-
Anonim
na gronach SWPS i SPIK są podane jakieś pytania z wcześniejszych lat (można wyszukać wątki wpisując na tych gronach "dynamiczna") - nie wiem, na ile pokrywają się z pytaniami na UW... -
just me
-
sarah432
-
Alicja w krainie muchomora; )
-
virtue
-
Paweł
-
Karolina
a wpisy były w poniedziałek i we wtorek. skontaktuj się z dr(?) Ziębiewiczem, który wpisywał oceny w imieniu prof. Nowaka. -
Paweł