-
Sunshine
Amelka, jeżeli dobrze zrozumiałam, to jesteś na pierwszym roku. Więc zapisujemy się na zajęcia ogólnouniwersyteckie kiedy chcemy i na jakie chcemy, głównie, żebyśmy w ciągu pięciu lat mieli 21 punkt z zajęć ogólnouniwersyteckich.
P.S. Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić :) -
♫Aga♫
>Sunshine napisała:
>Amelka, jeżeli dobrze zrozumiałam, to jesteś na pierwszym
>roku. Więc zapisujemy się na zajęcia
>ogólnouniwersyteckie kiedy chcemy i na jakie chcemy,
>głównie, żebyśmy w ciągu pięciu lat mieli 21 punkt z
>zajęć ogólnouniwersyteckich.
>
>P.S. Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić :)
Dokładnie tak. Przy okazji... Może ktoś chciałby zapisać się na ogun "Elementy muzykoterapii w pracy pedagoga" ( http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/c... Muszę z tego zrezygnować, bo będę miała wtedy zajęcia w muzycznej i chętnie oddam komuś miejsce.
W zamian oczekuję tylko późniejszej opinii na temat tych zajęć. -
Jak to jest - dana grupa jest zamknięta jeśli limit zmienia się z 50 na mniej (np. 22, chociaż w halu niby miało być max. 16 osób), tak? I z takiej grupy nikt już nie wylatuje?
-
dominikα
a jeżeli w danym ogunie wypisane są grupy dedykowane to mimo to możemy się na niego zapisać? -
-
>dominikα napisała:
>a jeżeli w danym ogunie wypisane są grupy dedykowane to
>mimo to możemy się na niego zapisać?
W II i III turze już tak, w I nie (o ile oczywiście nie są dedykowane psychologii, bo wtedy bez problemu). -
dominikα
-
Kasia
-
-
Kasia
-
Kazia
mam pytanie odnośnie Informatyki. W pierwszej turze zapisałam się do grupy, w której zajęcia będą w semestrze letnim. przyjęło mnie, pod koniec sierpnia wyrzuciło i w kolejnych turach już nie udało mi się zarejestrować.
pytanie: czy w rejestracji na semestr letni będzie można zapisywać się na Informatykę, czy muszę składać podanie o dziką kartę? a może jestem zapisana na te zajęcia, ale po prostu nie wyświetla mi się to w usosie, bo to semestr letni?
Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? z góry dziękuję za pomoc -
.:priti:.
>Kazia napisała:
>pytanie: czy w rejestracji na semestr letni będzie można
>zapisywać się na Informatykę, czy muszę składać
>podanie o dziką kartę?
w zeszłym roku nie było najmniejszych problemów żeby zapisać się i chodzić na informatyke w letnim -
Przem.
dzwoniłem do naszego wydziału w sprawie szkolenia bibliotecznego.. powiedziano mi, że zajęcia są do środy na stawkach.. a szkolenie nie powinno się przypadkiem odbywać w Bibliotece UW na Powiślu?