- 1
- 2
-
Klaudia
Samorząd Studentów Wydziału Psychologii UW zaprasza na jedyny, oficjalny wyjazd integracyjny dla przyszłych studentów psychologii !!!
PSYCHOZERÓWKA 2010
MURZASICHLE
(12.09 – 18.09.2009)
CENA: 399 zł
Mieszkamy tu: http://www.zbojnik.pl
W cenie wyjazdu:
- 6 noclegów
- śniadania i obiadokolacje
- przejazd autokarem
- ubezpieczenie
- warsztaty psychologiczne
- wycieczki, ogniska, turnieje sportowe, gry terenowe, imprezy
- informacje na temat studiów na WP UW
- pełna integracja ☺
ZAPISY psychozerowka2010@gmail.com
W zgłoszeniu proszę podać: imię, nazwisko, adres zameldowania, tel. komówkowy i PESEL. W mailu podamy dane do wpłaty.
Pozdrawiam
-
Nastka.
a ja już myślałam, że nie będzie psychozerówki. a tu proszę, niespodzianka :P :) -
Neć
-
meanwhile
Hm... widzę, że cena oczywiście obejmuje przejazd autokarem, ale czy myślicie, że istniałaby możliwość powrotu na własną rękę? Nie wiem, czy w tym czasie będę już mieć załatwione mieszkanie w Warszawie, a podróż z Tatr do Wawy, a potem na Śląsk wygląda trochę bezsensownie...; ) -
-
MartyN
-
Klaudia
Oczywiście można wrócić na własną rękę. Nikogo nie zmusimy żeby wrócił z nami do Warszawy; ) -
Klaudia
Chciałabym zaznaczyć, że wyjazd organizowany jest dla tych osób, które zaczynają studia na naszym wydziale w roku akademickim 2010/2011
Wszystkich starszych żaków prosimy o niezapisywanie się na wyjazd, bo tym samy kradniecie miejsca przyszłym kolegom i koleżankom; )
Aczkolwiek zapraszam do przyjazdu do Murzasichle na własną rękę i do wspólnej zabawy z nami; ) -
chapeau bas
-
Klaudia
-
mantra
i pamiętajcie drodzy studenci - czytamy murzaŚichle a nie murzasichle :P
pozdrowienia z podhala :) -
^/^ Miki
Ok, to napiszę krótko do nowych koleżanek i kolegów :P
Jeśli macie możliwość - jedźcie :) . Byłem na psychozerówce rok temu i był to jeden z najfajniejszych wyjazdów w moim życiu - totalny luz i tolerancja, to mało powiedziane :)) .
Oprócz tego, później, na Wydziale trudno tak dobrze się zintegrować, jak na Psychozerówce, i mnóstwo nawiązanych tam przyjaźni potem zostaje (przynajmniej tak było w tym roku).
Jednym słowem (moim zdaniem) - warto :)
Pozdrawiam ciepło :)
Wszystkiego dobrego,
Miki -
Agi
-
>F
-
Ola
rozumiem że wyjazd jest zarówno dla studentów wieczorowych jak i dziennych ? dziwi mnie tylko że przy składaniu dokumentów nikt mnie o nim nie poinformował... przecież nie każdy zagląda na grono; / -
Agi
>oluuuusia napisała:
>rozumiem że wyjazd jest zarówno dla studentów
>wieczorowych jak i dziennych ? dziwi mnie tylko że przy
>składaniu dokumentów nikt mnie o nim nie poinformował...
>przecież nie każdy zagląda na grono; /
Poważnie? Hmm... ja jak składałam papiery to dostałam od pań taką karteczkę ze wszystkimi potrzebnymi informacjami dotyczącymi psychozerówki. -
dominikα
ja również dostałam taką kartkę..a składałam na wieczorowe więc nie rozumiem dlaczego jednym dali, a innym nie:/ bez sensu.. -
Kasia
tez skladalam na wieczorowe, pani, ktora sprawdzala dokumenty dala taka kartke z informacja o wyjezdzie i o tym "bardzo bardzo waznym spotkaniu" 27 sierpnia:) dziwnie tak, ze jednym dawali a drugim nie... -
Ola
eeee... widocznie coś ze mną nie tak i mnie tam po prostu nie chcieli; p bo dostałam tylko tą z bardzo bardzo ważnym spotkaniem ...; / a co na tej karteczce dokładnie było ? :D -
Agi
>Ola napisała:
>eeee... widocznie coś ze mną nie tak i mnie tam po prostu
>nie chcieli; p bo dostałam tylko tą z bardzo bardzo
>ważnym spotkaniem ...; / a co na tej karteczce dokładnie
>było ? :D
http://img834.imageshack.us/img834/...
:-) -
Klaudia
Nie dali bo mieliśmy mały poślizg z drukowaniem ulotek. Ale każdy jest zaproszony :)
- 1
- 2