- 1
- 2
-
IZA J...
czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie, kiedy, jak można się zapisać na lektorat z j. obcego ale taki prowadzony przez internet toak aby nie trzeba bylo chodzić i ile semestrow na naszym wydziale trzeba miec zaliczonych czy po takich kursach przez net jest egzamin na zywo czy zaliczenie poprostu czy jak? -
wikawika
i ja mam jeszcze inne pytanie :)
jak mam się zapisać na wyższy poziom jeśli zdałam już egzamin B2? bo usos mi mówi mój wynik sprzed roku z testu poziomującego i nie mogę zrobić tego testu jeszcze raz. Błagam, pomóżcie -
Kasia
i ja mam tez pytanie:)
zajecia u p. Moniki Czerwińskiej sa w poniedzialki od 8:30 do 10, a w srody trwaja od godziny 8:30 do 11:00, wiecie moze czy srodowe godziny sa prawidlowo podane czy moze wkradl sie tam jakis blad?:P -
malina
ej czym sie roznia Lektoraty języka angielskiego UKKNJA od Szkoly Jezykow Obcych? ktore mam wybrac? -
-
malina
swietnie lektoraty z ang na psychologii wszystkie zajete juz grupy...i ciekawe co mam teraz zrobic...mozna zapisac sie do kursu jesli jestem z grupy niededykowanej? -
Ayszczelski.
no gdzież zajęte? patrzę i patrzę i widzę, że prawie każda ma wolne miejsca -
malina
interesuje mnie poziom srednio zaawansowany i prosze:
2 mgr Monika Czerwińska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 08:30-10:00, Środa 08:30-11:00 20/20
3 mgr Monika Czerwińska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 10:15-11:45, Środa 10:15-11:45 20/20
4 mgr Hanna Kaczmarczyk Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 17:45-19:15, Czwartek 17:45-19:15 20/20
43 mgr Magdalena Dębowska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 19:30-21:00, Czwartek 19:30-21:00 20/20
pozostaje mi zapisac sie na jakiegos internetowca...moze to i dobrze -
.
>IZA J... napisała:
>czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie, kiedy, jak można się
>zapisać na lektorat z j. obcego ale taki prowadzony przez
>internet toak aby nie trzeba bylo chodzić i ile semestrow
>na naszym wydziale trzeba miec zaliczonych czy po takich
>kursach przez net jest egzamin na zywo czy zaliczenie
>poprostu czy jak?
z tego wszystkie potrafię odpowiedzieć przede wszystkim na jedno pytanie, ale za to bardzo ważne - na naszym wydziale W OGÓLE nie trzeba robić lektoratów, wystarczy zdać egzamin (na który zapisuje się osobno) na poziomie B2.
a kiedy? wtedy kiedy na resztę lektoratów. czyli teraz.
gdzie? tam gdzie na resztę lektoratów. wpisz w wyszukiwarce "e-lektorat" lub "angielski internet". na e-lektoraty trzeba czasami chodzić, na angielski przez internet pewnie w ogóle nie. nie wiem jak egzamin, ale pewnie nie po prostu tak o za bycie zapisanym.
>Ryś napisał
>swietnie lektoraty z ang na psychologii wszystkie zajete juz
>grupy...i ciekawe co mam teraz zrobic...mozna zapisac sie do
>kursu jesli jestem z grupy niededykowanej?
oczywiście, że tak. i ja właśnie dla próby zapisałam się na angielski na wydziale fizyki.
a poza tym - tak jak kolega napisał wyżej, wszedł o innej godzinie niż Ty i zobaczył wolne miejsca na angielski naszym wydziale. ja też przed chwilą takie widziałam. radzę zaglądać od czasu do czasu, ludzie ciągle się wypisują i przepisują. -
Tomek
>wikawika napisała:
>i ja mam jeszcze inne pytanie :)
>
>jak mam się zapisać na wyższy poziom jeśli zdałam już
>egzamin B2? bo usos mi mówi mój wynik sprzed roku z testu
>poziomującego i nie mogę zrobić tego testu jeszcze raz.
>Błagam, pomóżcie
test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek, zapisujesz się po prostu do wybranej grupy -
Evita
>Tomek napisał
>
>test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek,
>zapisujesz się po prostu do wybranej grupy
naprawdę tak się da? na 100%? -
k
może to głupie pytanie, ale jak w ogóle znaleźć lektoraty które są na naszym wydziale w usosie? bo widzę tylko te na kampusie centralnym/na browarnej. -
malina
te na naszym sa wydziale sa juz zajete(choc jak mowia moi poprzednicy jest mozliwosc ze sie miejsca zwolnia), kliknij na opcje "wyswietl ukryte" i pokaze lektoraty juz zajete, w tym na psych... -
Tomek
>Evita napisała:
>>Tomek napisał
>
>>
>>test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek,
>>zapisujesz się po prostu do wybranej grupy
>
>naprawdę tak się da? na 100%?
Jeśli chodzi o USOS to niewiele jest rzeczy, których można być na 100% pewnym.
Ale 99% dam, wystarczy?; P -
Evita
>Tomek napisał
>Jeśli chodzi o USOS to niewiele jest rzeczy, których
>można być na 100% pewnym.
>Ale 99% dam, wystarczy?; P
taaaak :) bardzo dziękuję! -
kylydy
powiedzcie mi czy, która pani fajniejsza :Czerwińska czy Kaczmarczyk? -
Anka
-
Kama
-
Anka
raczej nie od jutra w usosie jeszcze trwa tura (do 7 października) na lektoraty .. -
No oczywiście, że od jutra! http://www.szjo.uw.edu.pl/
-
Anka
- 1
- 2