PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • IZA J...

czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie, kiedy, jak można się zapisać na lektorat z j. obcego ale taki prowadzony przez internet toak aby nie trzeba bylo chodzić i ile semestrow na naszym wydziale trzeba miec zaliczonych czy po takich kursach przez net jest egzamin na zywo czy zaliczenie poprostu czy jak?
  • wikawika

i ja mam jeszcze inne pytanie :)

jak mam się zapisać na wyższy poziom jeśli zdałam już egzamin B2? bo usos mi mówi mój wynik sprzed roku z testu poziomującego i nie mogę zrobić tego testu jeszcze raz. Błagam, pomóżcie
  • Kasia

i ja mam tez pytanie:)

zajecia u p. Moniki Czerwińskiej sa w poniedzialki od 8:30 do 10, a w srody trwaja od godziny 8:30 do 11:00, wiecie moze czy srodowe godziny sa prawidlowo podane czy moze wkradl sie tam jakis blad?:P
  • malina

ej czym sie roznia Lektoraty języka angielskiego UKKNJA od Szkoly Jezykow Obcych? ktore mam wybrac?
  • malina

swietnie lektoraty z ang na psychologii wszystkie zajete juz grupy...i ciekawe co mam teraz zrobic...mozna zapisac sie do kursu jesli jestem z grupy niededykowanej?
  • Ayszczelski.

no gdzież zajęte? patrzę i patrzę i widzę, że prawie każda ma wolne miejsca
  • malina

interesuje mnie poziom srednio zaawansowany i prosze:

2 mgr Monika Czerwińska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 08:30-10:00, Środa 08:30-11:00 20/20
    3 mgr Monika Czerwińska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 10:15-11:45, Środa 10:15-11:45 20/20
    4 mgr Hanna Kaczmarczyk Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 17:45-19:15, Czwartek 17:45-19:15 20/20
    43 mgr Magdalena Dębowska Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny; Wydział Psychologii - Śródmieście ul. Stawki 5/7 - budynek dydaktyczny Poniedziałek 19:30-21:00, Czwartek 19:30-21:00 20/20

pozostaje mi zapisac sie na jakiegos internetowca...moze to i dobrze
  • .

>IZA J... napisała:
    >czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie, kiedy, jak można się
    >zapisać na lektorat z j. obcego ale taki prowadzony przez
    >internet toak aby nie trzeba bylo chodzić i ile semestrow
    >na naszym wydziale trzeba miec zaliczonych czy po takich
    >kursach przez net jest egzamin na zywo czy zaliczenie
    >poprostu czy jak?

z tego wszystkie potrafię odpowiedzieć przede wszystkim na jedno pytanie, ale za to bardzo ważne - na naszym wydziale W OGÓLE nie trzeba robić lektoratów, wystarczy zdać egzamin (na który zapisuje się osobno) na poziomie B2.
    a kiedy? wtedy kiedy na resztę lektoratów. czyli teraz.
    gdzie? tam gdzie na resztę lektoratów. wpisz w wyszukiwarce "e-lektorat" lub "angielski internet". na e-lektoraty trzeba czasami chodzić, na angielski przez internet pewnie w ogóle nie. nie wiem jak egzamin, ale pewnie nie po prostu tak o za bycie zapisanym.

>Ryś napisał
    >swietnie lektoraty z ang na psychologii wszystkie zajete juz
    >grupy...i ciekawe co mam teraz zrobic...mozna zapisac sie do
    >kursu jesli jestem z grupy niededykowanej?

oczywiście, że tak. i ja właśnie dla próby zapisałam się na angielski na wydziale fizyki.
    a poza tym - tak jak kolega napisał wyżej, wszedł o innej godzinie niż Ty i zobaczył wolne miejsca na angielski naszym wydziale. ja też przed chwilą takie widziałam. radzę zaglądać od czasu do czasu, ludzie ciągle się wypisują i przepisują.
  • Tomek

>wikawika napisała:
    >i ja mam jeszcze inne pytanie :)
    >
    >jak mam się zapisać na wyższy poziom jeśli zdałam już
    >egzamin B2? bo usos mi mówi mój wynik sprzed roku z testu
    >poziomującego i nie mogę zrobić tego testu jeszcze raz.
    >Błagam, pomóżcie

test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek, zapisujesz się po prostu do wybranej grupy
  • Evita

>Tomek napisał

>
    >test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek,
    >zapisujesz się po prostu do wybranej grupy

naprawdę tak się da? na 100%?
  • k

może to głupie pytanie, ale jak w ogóle znaleźć lektoraty które są na naszym wydziale w usosie? bo widzę tylko te na kampusie centralnym/na browarnej.
  • malina

te na naszym sa wydziale sa juz zajete(choc jak mowia moi poprzednicy jest mozliwosc ze sie miejsca zwolnia), kliknij na opcje "wyswietl ukryte" i pokaze lektoraty juz zajete, w tym na psych...
  • Tomek

>Evita napisała:
    >>Tomek napisał
    >
    >>
    >>test poziomujący nie ma żadnego związku z czymkolwiek,
    >>zapisujesz się po prostu do wybranej grupy
    >
    >naprawdę tak się da? na 100%?

Jeśli chodzi o USOS to niewiele jest rzeczy, których można być na 100% pewnym.
    Ale 99% dam, wystarczy?; P
  • Evita

>Tomek napisał

>Jeśli chodzi o USOS to niewiele jest rzeczy, których
    >można być na 100% pewnym.
    >Ale 99% dam, wystarczy?; P

taaaak :) bardzo dziękuję!
  • kylydy

powiedzcie mi czy, która pani fajniejsza :Czerwińska czy Kaczmarczyk?
  • Anka

Wiecie może kiedy rozpoczynają się lektoraty ?
  • Kama

No chyba od jutra :)
  • Anka

raczej nie od jutra w usosie jeszcze trwa tura (do 7 października) na lektoraty ..
  • Kamila

No oczywiście, że od jutra! http://www.szjo.uw.edu.pl/
  • Anka

:)
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)